Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paula je velka skoda :-( Nicmene i kdyby zil, tak nevim jak vam, ale me pripada jako nejlepsi kandidat Jason Statham.
    • Jason mi tam teda vůůůbec nesedí ... nedokážu si ho představit v roli 47 ....vždycky mi přijde prostě takovej ... až moc akční.

Naopak Rupert Friend podle mě nezklame, v Homelandu jako ,,analytik" zářil, stačí mu trošku pozměnit charakter a může se do Hitmana s přehledem pustit... Walker by se musel setsakramensky snažit a stejně by na to podle mě neměl....

Nicméně platí, že nejlepší hitmanem by byl stejně David Bateson
      • Priznam se, ze jsem s nim asi nic nevidel, ale od pohledu uznavam, ze by v te roli taky sedel:-) No kazdopadne, my ho vybirat nebudeme.
        • David Bateson je dabér Hitmana a posloužil i jako předloha pro obličej, takže on by byl nejspíš dokonalý kandidát. Těžko ale říct, jak schopný je jako herec.
          • Aha:-) No ja hral naposled dvojku. Pak me stealth akce nejak prestaly bavit a chytly me rpg. Daber se podle me taky vziva do role, aby postava pusobila uveritelne. Kamenej xicht ma, bojove sceny se stejne herci uci pred natacenim a pri nem, pripadne to vemou kaskaderi a postava moc ukecana neni. Na tehle urovni se ale asi herci oslovuji rovnou podle kvalit jejich drivejsich filmu a bez castingu, takze Bateson by stejne asi ani nedostal sanci nekoho presvedcit.
    • Miserius
      Ten ale zase určitě nechce do týhle béčkárny (a to tomu ještě fandim)...
      • To si, dúfam, robíš srandu?! Väčšina Stathamových filmov sú béčka. Homefront. Redemption. Parker. Safe. Killer Elite. A to sú filmy z posledných 3 rokov.

BTW http://www.desmoinesregister.com/article/20131129/ENT03/311290029/Movie-Review-Homefront-proves-Statham-still-rules-B-level-action-films
      • Toz Kuryr bylo taky becko jak vysite, ale bez nej by to byla totalni pi*ovina. Friend ani Olyphant proste nemaji jeho charisma. Mam pocit ze film, ktery uz z podstaty zavani beckovitymi klise v podobe nepremozitelneho zabijaka proste potrebuje herce jako je Statham. V Killer Mechanic byl dobrej, tyhle role jsou peo nej jak delane.
        • Miserius
          Jenze až Kurýrem začla tahle jeho "akční" kariéra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit