Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Ale na to, že to byl film podle hry, tak to dopadlo celkem dobře. Proč je ale tak těžký udělat film podle hry a hru podle filmu??? Nejlépe podle mě asi dopadl Silent Hill.
  • Spíš horší bude scénář. Jak už někdo zmínil, tak ho píše samej blb co psal minulej film a to byla hrůza. Chtělo by to nějaký špionážní drama, temný o dokonalým vrahovi
  • No oni herci často mění objem, takže několika měsíční bodybuild trénink, nabere 20 kilo a bude dokonalej Hitman. Rysy v obličeji na to má dokonalý
  • Beze srandy (už mě to napadlo dřív), jen si porovnejte Petra Poláčka s posledním dílem. Oholit a Hitman jak vyšitej!
  • Zklamu tě chytráčku, ale prvně si definuj co je béčko a co je blockbuster. Rychle a zběsile jsou nejvydělečnější filmy roku čili se v současnosti řadí do AA produkce....
  • Overwatch
    Minimálně co do rozpočtu, výdělků a "vlivu" to áčko rozhodně je. Co se týče kvalit je to samozřejmě subjektivní, ale minimálně poslední dva díly byly fakt povedená typická letní popkornová zábava. Když se podíváš na to v čem běžně hraje Statham, tak to jsou fakt echt béčka (a pro kontext, filmová produkce Stevena Seagala z posledních let jsou spíš céčka...). Jestli by něco mohlo Stathama posunout k zajímavějším rolím, je to právě Rychle a zběsile.
  • Zaangažovat rovnou Kingsleyho na scénář s motivem "47 po šedesátce"
  • Tento by byl ideální: http://www.cojeco.cz/Attach//photos/pers394f36fac8661.jpg
  • ucho
    tady by to chtělo nějakýho známějšího herce, někoho s neutrálním výrazem v obličeji. třeba takového bena afflecka, ale ten už bude hrát batmana a toho by studio asi nezaplatilo. možná ještě nicolas cage by byl zajímavej.
  • David Bateson je dabér Hitmana a posloužil i jako předloha pro obličej, takže on by byl nejspíš dokonalý kandidát. Těžko ale říct, jak schopný je jako herec.
  • kubi-wan
    Tak Friend mi tam sedí daleko víc, než Walker. Má daleko hitmanovštější rysy (když si oholí hlavu). Mimochodem, přestože se řadim k lidem, kterým se první film líbil, vim, že nejslabší jeho složkou byl scénář. Proto jsem trošku vyděšenej z toho, že ke "dvojce" píše scénář úplně stejnej patlal Skip Woods, kterej psal i jedničku a vloni zprasil Smrtonosnou past (u který jsem si teda přišel, jako když koukám na nějakej vývar z Hitmana bez Hitmana) ...
    Nechápu, že ho ještě nechaj psát. *7*
  • Velmi. Blil jsem jenom jednou.
  • "Ten se bohužel pořád brodí v lepších béčkách, byť si teď pomůže v Rychle a zběsile." Tomuhle se říká oxymorón, ne? Protože jsi napsal lepší béčka a série RaZ je lepší béčko, takže si ničím vlastně nepomůže, bude pořád na stejný vlně. Rozhodně nejde o áčko... možná tak rozpočtem.

Btw Hardy vedle Mad Maxe bude hrát ještě Sama Fishera. Jen takový doplněk. :)
  • Naopak, důstojný film.
  • Byl to jen nápad.Já jsem zvědavej zda Hardy bude hrát Sama Fishera?Hitmana už po té první sračce nikdo neopraví i kdy by tam hrála superstár.
  • A co třeba Rupert Grint?
  • ucho
    taky jsem to nemyslel vážně, to byla reakce na Toma Hardyho...
  • Moc svalů. Hitman není kulturista.
  • Overwatch
    No, myslím že Hardy bude podstatně dražší než Statham. Ten se bohužel pořád brodí v lepších béčkách, byť si teď pomůže v Rychle a zběsile. Ale Hardy má za sebou i před sebou (Mad Max...) mnohem větší a zajímavější role.
  • ucho
    Tom Hardy? no nevím... :) a co dwayne johnson? nebo vin diesel? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit