Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rupert Friend !! to je snad sranda?Když už teda nemužete zaplatit Stathama dejte tam třba Toma Hardyho.
  • Priznam se, ze jsem s nim asi nic nevidel, ale od pohledu uznavam, ze by v te roli taky sedel:-) No kazdopadne, my ho vybirat nebudeme.
  • tak dalsi herec co tam vobec nesedi Hitman je trenovany vrah a chlapcek co ma 70kil tak nevyzera jedine keby bol z japonskej Yakuzi.Statham a jeho vrazedny pohlad tak on by to tam zahral brutalne.Rupert Friend je oproti nemu nic moc este keby to reziroval Christopher Nolan tak to by bol masaker
  • Miserius
    Jenze až Kurýrem začla tahle jeho "akční" kariéra...
  • Kein
    Olyphant ve dvojce hrát nebude?
  • Toz Kuryr bylo taky becko jak vysite, ale bez nej by to byla totalni pi*ovina. Friend ani Olyphant proste nemaji jeho charisma. Mam pocit ze film, ktery uz z podstaty zavani beckovitymi klise v podobe nepremozitelneho zabijaka proste potrebuje herce jako je Statham. V Killer Mechanic byl dobrej, tyhle role jsou peo nej jak delane.
  • Prostě ne. Ten tam nesedí stejně jako by neseděl Paul.
  • Jason mi tam teda vůůůbec nesedí ... nedokážu si ho představit v roli 47 ....vždycky mi přijde prostě takovej ... až moc akční.

Naopak Rupert Friend podle mě nezklame, v Homelandu jako ,,analytik" zářil, stačí mu trošku pozměnit charakter a může se do Hitmana s přehledem pustit... Walker by se musel setsakramensky snažit a stejně by na to podle mě neměl....

Nicméně platí, že nejlepší hitmanem by byl stejně David Bateson
  • Miserius
    Ten ale zase určitě nechce do týhle béčkárny (a to tomu ještě fandim)...
  • Paula je velka skoda :-( Nicmene i kdyby zil, tak nevim jak vam, ale me pripada jako nejlepsi kandidat Jason Statham.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit