Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celoush

V kontrastu s Willowem, u kterého si tu fantasy hraničící s parodií už užívám, jsem tohle rutině odsledoval. Nějak mne to nenadchlo, ani neurazilo. Nicméně jsem to aspoň dokoukal, což považuji za úspěch, který částečně můžu přisuzovat značce Zaklínače a částečně i tomu, že to má naštěstí jen čtyři díly. 

• Inquisitor

Děkuji ti Aleši za tvojí oběť. Sám bych se neodvážil ani pomyslet. Alespoň jsem se pobavil u recenze:)

• red.eagle.792197

Škoda že to nerecenzoval Václav, hodnotenie seriálu by bolo minimalne 9/10

• Gulivera84

Me se libi, ten zacatek, s jakou vervou zacne Marigold zapisovat to vypraveni..., to smaly sme se jeste 5 minut, no  a pak nas smich presel 😂

• yeniczek

Na serial s hlavnim tupym elfem a sadistickou trpaslici, ktera po zdech maluje krvi z rozlousklych lebek, bych se klidne podival. Uplne nevyuzitej potencial. Serial bida a ta scena s Marigoldem z bitvy bohuzel nejzajimavejsi a vizualne nejnapaditejsi. A natocena za den. To napovida. Plus teda dron zabery na vesnicku u more. Jinak jsem smysl nepochopil, vzdyt to o nicem nebylo :( U oznameni jsem se tesil na konjunkci sfer a nebo puvod zaklinacu a ani o jednom to rozhodne nebylo.

• Tady se člověk musí odprosit všeho co zná z knížek a her. Pak si to i " užije". 

Jako Zaklínač špatný, ale jako fantasy to ještě ujde. Nesmí u toho člověk přemýšlet no. 

Upřímně se na to koukalo lépe jak na Prsteny moci. Ty jsem vyloženě trpěl. 

• Já se přiznám, že jsme si to doma pustili, a nevydrželi jsme se na to snad dívat ani 10 minut. Respekt autorovi,

• Derp_1337

Jo, tak myslím si, že všichni tušili, že to bude odpad. Ale ono to asi úplně nechtělo dštít síru ještě dřív než seriál vyšel a obavy se potvrdily 😂

• KrPa

a za tohle hodnoceni jsem dostal min rok banan 😂

• tuco

Elfové z celého světa!

zda se, ze to svet prezil :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit