Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No snad neni nutny nas opijet rohlikem, ale jestli pujdou vypnout vsechny ty HUD nesmysly, tak verim ze to bude hezka hra.
    Z dvojky je ale dost co vylepsovat...
  • prestigo88
    Co tam proboha dělaj body za zabití??? To už se móresy z multiplayeru dostávaj do singlu? Za chvilku tam někdo prdne i killstreaky, za který si budete moct zavolat podporu :/
    • a proč jsi z toho tak udělanej ? v bulletstormu bylo to samé, díky získávání zkušeností do jednoduchého RPG systému
      • Mmmmm... to je ovsem drtivej argument : D
        Mozna te to prekvapi, ale Far Cry a Bulletstorm jsou (nebo by MELY byt) dve ale uuuuplne rozdilne ladeny hry *7*

Ja hral teda Bulletstorm jen chvilinku, ale taky jsem si na nej vzpomel hned u prvniho FC3 videa.
        Dalsi veci, ktery se u FC3 bojim jsou totiz postavy, pribeh, apod. Ten vsema oslavovanej ocirovanej sasek mi totiz prisel neskutecne trapnej, tak doufam, ze nebude takhle ladena cela hra.
    • XP ti něco říkají?
      • prestigo88
        Já nejsem blbej vím co ty body znamenaj jen se pozastavuju nad tím co dělaj ve hře jako je Far Cry a to ještě způsobem, jaký je i v MP. Navíc by mě zajímalo kolik dostanu bodů, pokud se k tomu vrtulníku dostanu bez zabití. Začínám si myslet, že to ani nebude možný a hra tě prostě donutí zabíjet. A poslední věc jak tu hru mám brát vážně, když mi tam vyskakujou body za zabití???
      • v SP strilecce???
        • A proc ne? (..???)
          Nejakej jednodussi RPG system, mraky predmetu, apod., by prave mohlo hodne pomoct utyct od stereotypu.
          Problem je jen to, jak imbecilne ty cisilka vyskakujou. Kdyz uz to museji sr*t primo do obrazu, tak proc ne nekam do kouta, jako treba ve Falloutu?!
          Bohuzel se bojim, ze to vypnout nepujde.
          Nechutny HUDy jsou zrovna jedna z veci, ktera i me na dnesnich hrach silne stve. Jakykoli moznosti prizpusobeni jsem ale zaznamenal jen hodne vyjimecne... : /
        • Proč ne.U koridorovky by to jistě smysl žádný nemělo, ale ve Far Cry to k něčemu bude.Vždyt v minulém díle člověk každou chvíli narážel na strážnice a nic z toho neměl.Jen to káždého později zdržovalo.
          • Dobre ale nenapadne v dolnim rohu nebo idealne uplne skryte a jen oznamit nejaky level up pri otevreni denniku/mapy/mobilu .. takhle to vypada jak automatovka z 80 let ..
  • nějak tu nefunguje upravit ani reagovat...
    • smejki
      musíš být registrovaný a lognutý *3*
  • -reakce na 11.07.2011 11:39 alien (anonym)
  • ty už si to hrál ? *1*
  • Líbí se my to...Líbí se my to dokonce víc než crysis a určitě si to nenechám ujít až to vyjde, snad to bude stát za to.
  • Doufám, že půjde vypnout to vyskakování těch "+10", páč to vypadá fakt debilně.
    • akorát to jsou zkušenostní body - že by rpg systém?
      • rpg, nerpg system, v strielacke to nema co robit. To tam rovno mozu dat cisla, aku mu davam dmg, ked donho strielam.
        • a nad hlavu ukazatel zdravi a brneni ..
    • tiez v to dufam, no dufam aj v to, ze pojde vypnut blikanie objektov pre slepych.. neskutocne ma to irituje.
      • akorát tohle není koridorovka alá callofduty, ale sandbox jako farcry2 - takže mi to nevadá... aspoň to zpestří hru, jestli budou nějaké slušné perky
        • prosím vás, co to je ten sandbox ?
          • To znamená že je to Volnej svět a že cesty nejsou určovány a naskriptovány jako v COD třeba.Sandbox je prostě volnej svět.Něco jako v GTA nebo WOW atd
  • A ten typek je jako kdo? Vesničan co drží v ruce poprvé zbran a umí sní jak profík a nebo nějaky byvaly vojak nebo tak něco?
    Bych v některejch hrách uvítal Skilly na zacházení se zbraní.
    Třeba že když poprvé drží třeba to AKčko, tak by mu to kopalo házelo na strany prostě by to nějak neudržel nebo tak a časem by to bylo lepší a lepší. Podl toho jak z toho Střílí a zabijí
    • v FPS nepotrebujes virtualni skill, tam skill ziskavas realnym hranim
      • tu by som ti skocil nejak do reci, nepotrebujes skill ten mas ty to je fakt, ale chlapik ma pravdu, ozivilo by to hru a fakt by to vyzeralo kus tak hm realnejsie, aj ked pri takychto typoch hry je realita az na dalsom mieste, skratka by to malo zmysel, tak napr. v deus ex, tiez si si vylepsoval ovladanie zbrani, ano to bolo skor RPG, ale bolo to FPS RPG, taktiez Fallout 3 ci NV, tak preco nie FC 3, ja v tom nic zle nevidim, dalsi dobry priklad, sice toto uz je RPG, je prave tento system, ze zo zaciatku si lama s mecom neskor profik, a to vsetko vydno na uderoch a drzani meca, hovorim o hre Gothic a Gothic 2, dalsie casti to uz nemaju a to je skoda, tam vydis, aky si dobry a na co mas a na co nie, ako vies zaobchadzat so zbranami a ako nie, viem ze toto by podla mna nemalo byt RPG, aviem, ze o tom tu nerozpravame, ja len chcem ukazat na fakt, ze by to mohlo byt zaujimave, takymto sposobom sledovat vylepsovanie ovladania zbrani
  • Třeba byl majitel sniperky v tý dřevený chajdě :) asi se mu chtělo na záchod
  • Teda ta animace hození granátu to byla jedna z nejnechutnějších věcí co jsem kdy viděl.
    • suhlas, take divne hodeny granat v hrach som asi este nevidel a to som zahral uz niekolko 10tok FPS

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit