Přejít na výpis diskuzí
Zhodnoťte alternativní průchod Far Cry 3 dema z E3 2011
11.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
A ten typek je jako kdo? Vesničan co drží v ruce poprvé zbran a umí sní jak profík a nebo nějaky byvaly vojak nebo tak něco?
Bych v některejch hrách uvítal Skilly na zacházení se zbraní.
Třeba že když poprvé drží třeba to AKčko, tak by mu to kopalo házelo na strany prostě by to nějak neudržel nebo tak a časem by to bylo lepší a lepší. Podl toho jak z toho Střílí a zabijí -
-
v FPS nepotrebujes virtualni skill, tam skill ziskavas realnym hranim
-
-
tu by som ti skocil nejak do reci, nepotrebujes skill ten mas ty to je fakt, ale chlapik ma pravdu, ozivilo by to hru a fakt by to vyzeralo kus tak hm realnejsie, aj ked pri takychto typoch hry je realita az na dalsom mieste, skratka by to malo zmysel, tak napr. v deus ex, tiez si si vylepsoval ovladanie zbrani, ano to bolo skor RPG, ale bolo to FPS RPG, taktiez Fallout 3 ci NV, tak preco nie FC 3, ja v tom nic zle nevidim, dalsi dobry priklad, sice toto uz je RPG, je prave tento system, ze zo zaciatku si lama s mecom neskor profik, a to vsetko vydno na uderoch a drzani meca, hovorim o hre Gothic a Gothic 2, dalsie casti to uz nemaju a to je skoda, tam vydis, aky si dobry a na co mas a na co nie, ako vies zaobchadzat so zbranami a ako nie, viem ze toto by podla mna nemalo byt RPG, aviem, ze o tom tu nerozpravame, ja len chcem ukazat na fakt, ze by to mohlo byt zaujimave, takymto sposobom sledovat vylepsovanie ovladania zbrani
-
-
-
Docela by se mi líbilo, když už má člověk tu mačetu, vysekat si nějakou svou vlastní cestičku k protivníkům skrz rostliny.
-
Doufám, že půjde vypnout to vyskakování těch "+10", páč to vypadá fakt debilně.
-
-
akorát to jsou zkušenostní body - že by rpg systém?
-
-
rpg, nerpg system, v strielacke to nema co robit. To tam rovno mozu dat cisla, aku mu davam dmg, ked donho strielam.
-
-
a nad hlavu ukazatel zdravi a brneni ..
-
-
-
tiez v to dufam, no dufam aj v to, ze pojde vypnut blikanie objektov pre slepych.. neskutocne ma to irituje.
-
-
akorát tohle není koridorovka alá callofduty, ale sandbox jako farcry2 - takže mi to nevadá... aspoň to zpestří hru, jestli budou nějaké slušné perky
-
-
prosím vás, co to je ten sandbox ?
-
-
To znamená že je to Volnej svět a že cesty nejsou určovány a naskriptovány jako v COD třeba.Sandbox je prostě volnej svět.Něco jako v GTA nebo WOW atd
-
-
-
-
-
zbožňuju tyto věčné kritiky realičnosti!! *2* *2* *2* Do pr. dele lidi co byste chtěli..., aby se na vás hned po prvním výstřelu sesypala banda nepřátel a rostřílela vás na sra.čku??? Všem snad musí být jasné že v reálném boji by žádný voják na světě nezabil tolik nepřátel bez vlastni újmy na životě!!!
-
-
Vše má ale svoje meze! Právě kvůli autoheal už není třeba hledět na životy. Kde jsou ty časy, kde se sbíralo každé procento zdraví...
-
-
zajímavý jak všichni nadávaj na autoheal jak je to nereálný když přitom starej systém doplňování zdraví kdy člověk musel sebrat každejch 100m nějakej first aid kit nebo obvaz neni o nic reálnější.
co se týče gameplaye tak mi opět příjde lepší autoheal, nenastanou situace kdy má člověk před sebou shluk nepřátel, 1% hp a lékárna nikde. taky se člověk víc zaměří na hraní něz na neustálý sbírání a hledání lékáreniček, brnění a nevim čeho ještě. -
-
no a v tom je velky kus hratelnosti starych her .. dnes vybehnes chytnes par kulek,rozdejchas to a jedes dal .. nic te nenuti k opatrnosti .. za starych casu se clovek snazil mit porad 100% zdravi a nejakou lekarnu v zasobe, za kazdy roh vykukoval, kryl se, kolik krat jsem si nejakou pasaz radeji dal znova a lip abych do dalsi casti nesel s pulkou zdravi .. jasne .. je to hrani, ale kdo rika ze musi byt tak snadne ..
-
-
Víš stačí si dát nejtěžší obtížnost a ani autoheal tě nezachrání když se dostaneš do větší palby a v čas se neschováš. Stejně jako u lékárniček stačí málo a je po tobě. Holt někteří nechtějí jít s dobou a tak raději žijí v minulosti jejich mínus.
-
-
jit s dobou, nic proti tomu, ale ked napr. kazda skoro strielacka vychadza s checkpoint save systemom, az na svetle vynimky, tak ma ide porazit, a to aby som si daval pozor a ze je to takto ovela tazsie, nie, nie je tazsie napr. naposledy som hral taku hru volala sa FEAR 3, a nebola vobec tazka, ale ked som par krat umrel, bolo to frustrujuce obiehat vsetko znova dookola, takze ked toto je pokrok, hm, tak radsej dalsi nechcem ani zazit, ten autoheal je ok, ked sa kombinuje s lekarnickou, ako som pisal vyssie, tzn rozdeleny zivot do casti po 20-25 hp a kazda cast ked ubudne, uz to nedoliecis iba lekarnickou, a tak by to bolo a malo byt spravne v kazdej FPS, moj nazor
-
ne vzdy staci obtiznost .. idealni reseni je ani autoheal ani typicke vsude rozhazene lekarnicky .. trefite, bud jses mrtvy nebo krvacis a umres .. pak muzes najit medika (jestli to hra konceputalne umoznuje nebo pouzit obvaz/lekarnu kterou koupis nebo vemes na logicky zvolenem miste) ..
-
-
-
-
Ale i dnes se delaji hry bez autohealu,sice uz jich neni mnoho ale najdou se ja si treba neumim predstavit RPG s autohealem to by uz nebylo RPG
-
-
Witcher 2.
-
-
Wither 2 je RPG jako remen ten nema cisty autoheal,TW2 ma normalne nahore v rohu zivoty a kdyz boj skonci tak se zivoty znovu obnovi ale kdyz mate dostatecne vylepsenou postavu tak se regenerace deje i pri boji,jenomze pri FPS se deje pri boji hned od zacatku a postava se nijak nevylepsuje
-
-
Dragon Age II ...
-
-
Prave mladsi generace spise preferuje autoheal a ja k nim patrim:)
-
-
-
Teda ta animace hození granátu to byla jedna z nejnechutnějších věcí co jsem kdy viděl.
-
-
suhlas, take divne hodeny granat v hrach som asi este nevidel a to som zahral uz niekolko 10tok FPS
-
-
No snad neni nutny nas opijet rohlikem, ale jestli pujdou vypnout vsechny ty HUD nesmysly, tak verim ze to bude hezka hra.
Z dvojky je ale dost co vylepsovat... -
Proč mi to jenom připomnělo jednu scénu z Ramba, jak kosí nepřátele při cestě k vrtulníku :D
Zajímalo by mě, jak dlouho si to ten chlápek nacvičoval. To byla ale blbost. Jsem se na tu mapu díval a hned bych měl alternativnější cestu= obejít to ještě více doprava a naskočit do helikoptéry bez střílení... -
-
a jak by jsi se blizil k helikoptere tak spustis skript a vyleti na tebe tech par typku .. takze je to jedno .. strilet musis tak jako tak a jediny rozdil je ze nevyhrajes jackpot za 200 zabitych nepratel ..
-
-
vzpominam si kdyz sem hral farcry 2 a hned sem to prestal hrat kdyz sem zjistil ze schovavat se ve krovi je zbytecne kdyz stejne vi kde jste. a jedna silnice ktera snad spojovala vsechny vesnice a nebyla moznost vydat se jinou cestou. tak sem se pustil do editoru tam byla zabava
-
nikoho nenasraly ty blikajici zbrane a jiny predmety? podle me je to fakt hnuj. vidim to posledni dobou v kazdy hre a docela mi to kazi dojem z jinak realne pusobici grafiky
-
-
Mnohem více mi dojem zkazilo stupidně nepravděpodobné umístění odstřelovačky na kopci u boudy...
Jinak skvělá akce. -
-
Vhodné umístění zbraní si pamatuji ve hrách už před víc jak 10ti lety za tu dobu jsi si už mohl zvyknout ne? Je to jen hra a arkádová hra žádná simulace.
-
-
V uvěřitelném konceptu FC to bije do očí mnohonásobně více, než v jiných hrách.
-
-
To jsi ale napsal pěknou hovadinu.
-
Bullshit podobné umístění zbraní bylo i v jedničce
-
-
Však i tam to stejným způsobem kazilo dojem.
-
-
-
-
-
-
Nejak zvlast alternativni mi to neprijde. Je to uplne to same jen z druhe strany.
-
-
ale jo da sa, napr. este by sa to dalo vyriesit stealth metodou, mas macetu preco ju nepouzit, chlapika stojaceho za domom odstranis, potom ked sa da zleziez dolu, neskor odstranis dalsich skocis do vody preplaves ako to bolo na konci videa vides na druhy breh znicis most zabijes par blbov a vrtulnik, ono, MOZNO by sa to takto dalo, ale neviem nakolko to tu hru vysperkovali, ked mysleli na vsetko museli mysliet aj na toto, snad :)
-
no to je pravě ono. Zkus si v CoD udělat misi z druhý strany :D xD
-
-
Alternativni pruchod, bych si predstavoval trosku jinak, nez jen jit zprava misto zleva :)
-
-
Zajímavé myšlení. To by jsi v alternativní cestě chtěl emzáky nebo zombie? já radši otevřený svět než možnost o dvou cestách (hlavní a alternativní)
-
a jako co by sis představoval? alternativu jako v gears of war? chceš jit v pravo nebo vlevo? (to je alternativní pruchod). Výhoda otevřené mapy je ta že si to mužeš udělat jak chceš, máš misi prostě zabít tohohle vola ve vesnici a je jedno jak to uděláš. Jestli bazukou, jeepem, kulometem sniperkou, zleva z prava, z vody atd... to je otevřený svět
-
A kdo říká že tohle jsou jediné možnosti jak to udělat?
-
-
no treba to pujde na 1000 zpusobu.. ale stejne je silne demotivujici, ze cokoliv udelas tak skoncis skriptovanou scenou a pokud to nema logiku .. zajimalo by me odkud by se pak vynoril ten borec s RPG pokud bych predtim vycistil cely tabor
-
-
Raziel_cz: at ctu jak ctu tak nevidim kde pisu ze mi vadi skripty ... nevadi .. nekdy mi vadi jejich necitlive pouziti .. a v tomto pripade mi nesedi bezvychodiskovost situace zpusobena skriptem ..
-
Nechápu, co pořád mají někteří lidé proti skriptům. Vádí ti? Tak to nehraj. Ti, kteří holdují pořádným filmovým sekvencím si užijí a ještě mají navrch možnost pěkně si promyslet průchod misí, potažmo postup, jakým splní zadaný úkol.
-
-
-
-
-