Přejít na výpis diskuzí
Zhodnoťte alternativní průchod Far Cry 3 dema z E3 2011
11.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
hmm zaujimavé očakávam vela ! FAr Cry 2 nic moc no 3 vystrkuje rožky len aby sa fandovia nesklamali inak good ... *7*
-
Hmmm, jak vytáhl tu mačetu z toho chlápka, tak žádná krev na mačetě. :D
-
AI je taky dementni, vy stojite na kopci strilite na tupe pobihajici vojaky kteri delaj ze vas neslysi ani nevidi. to byt v multiplayeru tak vas hned nekdo sejme takhle byt na ocih na skale a sniperka ktera je slyset pres celou mapu
-
-
Proto se často místo umělé inteligence říká umělá demence *1*
-
-
sakra... to byla reakce na ehm
-
to jako holou rukou sjede po tom laně?:)
-
-
mal hak, ale pistol si nabijal 1 rukou :)
-
Kdyť to ty troubo nesjel holou rukou, ale má tak hák.
-
Je tam vidět nějaký hák.
-
-
Jo, stopl jsem si to a fakt něco drží, tak se omlouvám:)
-
-
Samo stejně tak jako přežije par výstřelu do břicha, vždyť je to hra buď rad že to nesjel pověšenej za ptáka. *5*
-
-
Fuj, ještě že v DX:HR nevyskakuje nějaký "+10".. *11*
btw. pěkný bullshit: "that was just one of many ways that you can play fc3"
tohle sedí: "Snadno se dá se správným mixem záběrů udělat i z naprosté prkotiny superatraktivní herní mechaniku, která svoji pravou tvář naprosté marnosti, ukáže až po vydání. " -
tak to je blbej clanek. co je na tom alternativniho. 1 video ukazuje jak je zabil sniperkou, 2 video jde rovnou do akce. todle jde i v jinych hrach. a pokud to prvni video melo byt ze chtel byt tajnej tak nakonci stejne musel vsechny postrilet zblizka takze alernativa zadna. kdybi to udelal vse potichu (podud to jde) a nechtel nasbirat to blbi skore tak byto mozna byla alternativa.
-
no nevim,co je na tom autohealu blbý,já to mám radši,než jak bylo řečeno -poslední procento a banda hajzlů jde po mě,zase je kravina tvrdit,že s autohealem nemusim byt opatrnej,kolikrát než se někam schován,chcípu taky
jinak v tom novym Farcry by nemusely byt ty blikající kvéry,to snad napadne,že si ho asi půjde vzít a to počítání bodů bych bral v Serious Samovi,ale ne tady,
to rozmístění zbraní mě nějak netočí,prostě když se zadaří a najde se něco,tak si buď vezmu nebo ne -
Tehnle průchod misí se mi líbí mnohem víc než ten kde hází tu mačetu apod.. Už jen odstaranit ty příšerný CODkoidní čísla co naskakují na obrazovce a bude to zdá se super hra! Doufám že to bude FC2 s opravenejma chybama.
-
-
cisla, ukazatele hrozby, kontextovou napovedu pomalu uz i k chuzi a mit moznost vypnout zamerovac ... jinak doufam, ze nechaji prostor modderum, kteri by tu hru pripadne opravili ..
-
-
jo střílení bude dobré, ale co se bude sít mimo mise - tohle má být taky sandbox!!! jen aby to zase nenudilo...