Přejít na výpis diskuzí
Zhodnoťte alternativní průchod Far Cry 3 dema z E3 2011
11.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Tiez vzdycky nechate sniperku na utese nad zakladnou? Predpokldam ze v konzolovej verzii tam bude cervene tlacitko ktore bude treba stlacit na vyhubenie celej zakladne na tazsej obtiacnosti ho bude treba stlacat velmi rychlo a blikajuci ukazovatel vam bude ukazavat ako sa pretlacate s potencionalnym asi vetrom alebo cim a za to vsetko dostaneme velku velikansku hodnost :-).
Teraz vazne celkom sa mi to lubi ale tak nejak uz davno crytekku ani znacke farcry ci crysis vobec neverim.Prvy a posledny uspesny titul bol pre mna farcry1 ktory bol nenormalne napeckovany zbytok sa odpisal sam svojim tunelovitym prisposobenim sa najtunelovejsiemu tunelu so vsetkych tunelov. -
-
Nechci ti kazit iluze, ale Far Cry 3 nevyvíjí Crytek. Nedělali už ani Far Cry 2.
-
-
Ze by prave to bol ten dovod preco som v mojom povodnom prispevku napisal ze neverim ani spominanej znacke?
-
-
Ono je vcelku jedno cos tam psal a z jakého důvodu, když z toho vyplývá něco úplně jiného.
-
-
nic ineho z toho nevyplyva jedine zeby ste nerozumel pisanemu textu.Napisal som to uplne jasne a jednomyselne.Vy ste dokonca z mojej jasne citatnej skepse vicital iluzie ktore si podla vaseho domneleho nazoru o produkte robim.A na zaver pokojne konstatujete vase nekonzistetne zavery o tom co z toho vypliva-neuveritelne.
-
-
Pretoze vsetko ma v nazve "cry"-nie nerobim si prdell. a crysis sa snazil jasne niest v duchu farcry.Asi ako ked niekto v diskusii o arme spomenie aj operation falshpoint a nasledne oba klony obecne zhodnoti. Ziaden "cry" klon uz nedosahuje kvalit farcry.
-
Tak jinak, proč zmiňuješ na fóru ke hře Far Cry 3, že nevěříš Cryteku a Crysis?
-
-
-
-
-
-
zajímavý jak všichni nadávaj na autoheal jak je to nereálný když přitom starej systém doplňování zdraví kdy člověk musel sebrat každejch 100m nějakej first aid kit nebo obvaz neni o nic reálnější.
co se týče gameplaye tak mi opět příjde lepší autoheal, nenastanou situace kdy má člověk před sebou shluk nepřátel, 1% hp a lékárna nikde. taky se člověk víc zaměří na hraní něz na neustálý sbírání a hledání lékáreniček, brnění a nevim čeho ještě.
a ačkoli patřim ke starší generaci co vyrůstala na wonfensteinovi tak preferuju autoheal -
-
No ale ide o to, ze vtedy si si na zivoty daval pozor a 2x si si rozmyslel ako budes utocit, ci sa ti oplati vobec pouzit taku metodu alebo hentaku... Teraz sa len schovas na par sekund za nejaky kryt a hned si zdravy ako Valibuk a kosis si veselo nepriatelov.
Klasicky zber lekarniciek je tiez nerealny, netvrdim opak... no podla mna to ma cosi viac do seba. Snazis sa totiz davat pozor na to co robis. A ked sa ocitnes s malym zivotom proti tazkemu nepriatelovi a ty ho konecne porazis, tak ten pocit ti len tak rychlo nezmizne. Taktiez je to aj vacsi adrenalin a zabava. Tot moj nazor. -
-
No jest to sice pravda, ale třeba takový Far Cry 2 nebo jiné, kde je sice autoheal, ale na segmenty, tak je lepší než lékárny. Když ti pak zbývá poslední dílek, který se sice doplňuje, ale nic moc nevydržíš, tak to je docela slušné. Lékárny tam potřebuješ jinak hraješ s posledním dílkem, což je jako cca 20HP u starých her.
-
-
myslim si ze toto je dobra cesta ako je farcry 2 a niektore ine podobne hry, napr. Pariah, sa my zda tiez pouzival podobny system, takze ja by som povedal ze toto je taka dobra stredna cesta, autoheal s kombinaciou lekarniciek a predeleny HP do 5 casti kazda po 20hp a si myslim, ze aj tymto sposobom to stare dobre adrenalinove napetie z akcie tam bude, u mna vo FC 2 bolo, ale faktom je, ze na co je teren a na co su moznosti volneho prostredia ked nepriatel stale vie kde si, aj tu sa my zdalo, ze hned jak most siel do vzduchu oni o nom uz vedeli, a zacali strielat, no ale vyzera ta hra myslim, dobre a ocakavam ju zatial pozitivne
-
-
Podle mě by bylo nejlepší dávat do her volbu: A) Hraní s číselnými životy a sbíráním lékárniček, B) Hraní s autohealem. Ono aby se někde buď objevily lékárničky, nebo naopak zmizely, už podle mě není nijak velký problém dnes udělat a všichni by byli spokojení...
-
-
Takhle, osobně si myslím, že jestli z vývoje her za ty roky vzešla alespoň jedna dobrá věc, je to autoheal. Každopádně diskuze na tohle téma jsou už únavné a tahle možnost by některým tady zavřela, s prominutím, hubu. Jinak nechápu, proč by dělali dvě rozdílné hry, lišil by se akorát přístup k hraní v závislosti na zvoleném módu a to ještě nijak závratně.
-
jinými slovy mají designéři udělat dvě různé hry jen kvůli rozmíšce nad lékárničkama. oujé
-
-
-
-
Přesně, na lékárnu se člověk místy přímo třásl (Max Payne...). Autoheal mě nebere.
-
-
jo přesně, souhlasím s tebou dřív mě taky nebavilo běžet přes půl lvl kde sem nechal lékárnu protože před chvílí sem měl zdraví dost ale teď je tam deset nepřáte,l místo toho abych někde lítal a něco hledal tak se nachvíli budu krýt a vyjde to nastejno jestli utečtu dozadu něco hledat nebo zůstanu a zdraví se doplní
-
-
aaa
-
Třeba byl majitel sniperky v tý dřevený chajdě :) asi se mu chtělo na záchod
-
Líbí se my to...Líbí se my to dokonce víc než crysis a určitě si to nenechám ujít až to vyjde, snad to bude stát za to.
-
ty už si to hrál ? *1*
-
-reakce na 11.07.2011 11:39 alien (anonym)
-
nějak tu nefunguje upravit ani reagovat...
-
-
musíš být registrovaný a lognutý *3*
-
-
Co tam proboha dělaj body za zabití??? To už se móresy z multiplayeru dostávaj do singlu? Za chvilku tam někdo prdne i killstreaky, za který si budete moct zavolat podporu :/
-
-
a proč jsi z toho tak udělanej ? v bulletstormu bylo to samé, díky získávání zkušeností do jednoduchého RPG systému
-
-
Mmmmm... to je ovsem drtivej argument : D
Mozna te to prekvapi, ale Far Cry a Bulletstorm jsou (nebo by MELY byt) dve ale uuuuplne rozdilne ladeny hry *7*
Ja hral teda Bulletstorm jen chvilinku, ale taky jsem si na nej vzpomel hned u prvniho FC3 videa.
Dalsi veci, ktery se u FC3 bojim jsou totiz postavy, pribeh, apod. Ten vsema oslavovanej ocirovanej sasek mi totiz prisel neskutecne trapnej, tak doufam, ze nebude takhle ladena cela hra.
-
-
XP ti něco říkají?
-
-
Já nejsem blbej vím co ty body znamenaj jen se pozastavuju nad tím co dělaj ve hře jako je Far Cry a to ještě způsobem, jaký je i v MP. Navíc by mě zajímalo kolik dostanu bodů, pokud se k tomu vrtulníku dostanu bez zabití. Začínám si myslet, že to ani nebude možný a hra tě prostě donutí zabíjet. A poslední věc jak tu hru mám brát vážně, když mi tam vyskakujou body za zabití???
-
v SP strilecce???
-
-
A proc ne? (..???)
Nejakej jednodussi RPG system, mraky predmetu, apod., by prave mohlo hodne pomoct utyct od stereotypu.
Problem je jen to, jak imbecilne ty cisilka vyskakujou. Kdyz uz to museji sr*t primo do obrazu, tak proc ne nekam do kouta, jako treba ve Falloutu?!
Bohuzel se bojim, ze to vypnout nepujde.
Nechutny HUDy jsou zrovna jedna z veci, ktera i me na dnesnich hrach silne stve. Jakykoli moznosti prizpusobeni jsem ale zaznamenal jen hodne vyjimecne... : / -
Proč ne.U koridorovky by to jistě smysl žádný nemělo, ale ve Far Cry to k něčemu bude.Vždyt v minulém díle člověk každou chvíli narážel na strážnice a nic z toho neměl.Jen to káždého později zdržovalo.
-
-
Dobre ale nenapadne v dolnim rohu nebo idealne uplne skryte a jen oznamit nejaky level up pri otevreni denniku/mapy/mobilu .. takhle to vypada jak automatovka z 80 let ..
-
-
-
-