Přejít na výpis diskuzí
Zhodnoťte alternativní průchod Far Cry 3 dema z E3 2011
11.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
AI je taky dementni, vy stojite na kopci strilite na tupe pobihajici vojaky kteri delaj ze vas neslysi ani nevidi. to byt v multiplayeru tak vas hned nekdo sejme takhle byt na ocih na skale a sniperka ktera je slyset pres celou mapu
-
-
Proto se často místo umělé inteligence říká umělá demence *1*
-
-
Tiez vzdycky nechate sniperku na utese nad zakladnou? Predpokldam ze v konzolovej verzii tam bude cervene tlacitko ktore bude treba stlacit na vyhubenie celej zakladne na tazsej obtiacnosti ho bude treba stlacat velmi rychlo a blikajuci ukazovatel vam bude ukazavat ako sa pretlacate s potencionalnym asi vetrom alebo cim a za to vsetko dostaneme velku velikansku hodnost :-).
Teraz vazne celkom sa mi to lubi ale tak nejak uz davno crytekku ani znacke farcry ci crysis vobec neverim.Prvy a posledny uspesny titul bol pre mna farcry1 ktory bol nenormalne napeckovany zbytok sa odpisal sam svojim tunelovitym prisposobenim sa najtunelovejsiemu tunelu so vsetkych tunelov. -
-
Nechci ti kazit iluze, ale Far Cry 3 nevyvíjí Crytek. Nedělali už ani Far Cry 2.
-
-
Ze by prave to bol ten dovod preco som v mojom povodnom prispevku napisal ze neverim ani spominanej znacke?
-
-
Ono je vcelku jedno cos tam psal a z jakého důvodu, když z toho vyplývá něco úplně jiného.
-
-
nic ineho z toho nevyplyva jedine zeby ste nerozumel pisanemu textu.Napisal som to uplne jasne a jednomyselne.Vy ste dokonca z mojej jasne citatnej skepse vicital iluzie ktore si podla vaseho domneleho nazoru o produkte robim.A na zaver pokojne konstatujete vase nekonzistetne zavery o tom co z toho vypliva-neuveritelne.
-
-
Pretoze vsetko ma v nazve "cry"-nie nerobim si prdell. a crysis sa snazil jasne niest v duchu farcry.Asi ako ked niekto v diskusii o arme spomenie aj operation falshpoint a nasledne oba klony obecne zhodnoti. Ziaden "cry" klon uz nedosahuje kvalit farcry.
-
Tak jinak, proč zmiňuješ na fóru ke hře Far Cry 3, že nevěříš Cryteku a Crysis?
-
-
-
-
-
-
jo střílení bude dobré, ale co se bude sít mimo mise - tohle má být taky sandbox!!! jen aby to zase nenudilo...
-
Tehnle průchod misí se mi líbí mnohem víc než ten kde hází tu mačetu apod.. Už jen odstaranit ty příšerný CODkoidní čísla co naskakují na obrazovce a bude to zdá se super hra! Doufám že to bude FC2 s opravenejma chybama.
-
-
cisla, ukazatele hrozby, kontextovou napovedu pomalu uz i k chuzi a mit moznost vypnout zamerovac ... jinak doufam, ze nechaji prostor modderum, kteri by tu hru pripadne opravili ..
-
-
Hmmm, jak vytáhl tu mačetu z toho chlápka, tak žádná krev na mačetě. :D
-
hmm zaujimavé očakávam vela ! FAr Cry 2 nic moc no 3 vystrkuje rožky len aby sa fandovia nesklamali inak good ... *7*
-
tak to je blbej clanek. co je na tom alternativniho. 1 video ukazuje jak je zabil sniperkou, 2 video jde rovnou do akce. todle jde i v jinych hrach. a pokud to prvni video melo byt ze chtel byt tajnej tak nakonci stejne musel vsechny postrilet zblizka takze alernativa zadna. kdybi to udelal vse potichu (podud to jde) a nechtel nasbirat to blbi skore tak byto mozna byla alternativa.
-
Nejak zvlast alternativni mi to neprijde. Je to uplne to same jen z druhe strany.
-
-
ale jo da sa, napr. este by sa to dalo vyriesit stealth metodou, mas macetu preco ju nepouzit, chlapika stojaceho za domom odstranis, potom ked sa da zleziez dolu, neskor odstranis dalsich skocis do vody preplaves ako to bolo na konci videa vides na druhy breh znicis most zabijes par blbov a vrtulnik, ono, MOZNO by sa to takto dalo, ale neviem nakolko to tu hru vysperkovali, ked mysleli na vsetko museli mysliet aj na toto, snad :)
-
no to je pravě ono. Zkus si v CoD udělat misi z druhý strany :D xD
-
-
Alternativni pruchod, bych si predstavoval trosku jinak, nez jen jit zprava misto zleva :)
-
-
Zajímavé myšlení. To by jsi v alternativní cestě chtěl emzáky nebo zombie? já radši otevřený svět než možnost o dvou cestách (hlavní a alternativní)
-
a jako co by sis představoval? alternativu jako v gears of war? chceš jit v pravo nebo vlevo? (to je alternativní pruchod). Výhoda otevřené mapy je ta že si to mužeš udělat jak chceš, máš misi prostě zabít tohohle vola ve vesnici a je jedno jak to uděláš. Jestli bazukou, jeepem, kulometem sniperkou, zleva z prava, z vody atd... to je otevřený svět
-
A kdo říká že tohle jsou jediné možnosti jak to udělat?
-
-
no treba to pujde na 1000 zpusobu.. ale stejne je silne demotivujici, ze cokoliv udelas tak skoncis skriptovanou scenou a pokud to nema logiku .. zajimalo by me odkud by se pak vynoril ten borec s RPG pokud bych predtim vycistil cely tabor
-
-
Raziel_cz: at ctu jak ctu tak nevidim kde pisu ze mi vadi skripty ... nevadi .. nekdy mi vadi jejich necitlive pouziti .. a v tomto pripade mi nesedi bezvychodiskovost situace zpusobena skriptem ..
-
Nechápu, co pořád mají někteří lidé proti skriptům. Vádí ti? Tak to nehraj. Ti, kteří holdují pořádným filmovým sekvencím si užijí a ještě mají navrch možnost pěkně si promyslet průchod misí, potažmo postup, jakým splní zadaný úkol.
-
-
-
-
-
-
to jako holou rukou sjede po tom laně?:)
-
-
mal hak, ale pistol si nabijal 1 rukou :)
-
Kdyť to ty troubo nesjel holou rukou, ale má tak hák.
-
Je tam vidět nějaký hák.
-
-
Jo, stopl jsem si to a fakt něco drží, tak se omlouvám:)
-
-
Samo stejně tak jako přežije par výstřelu do břicha, vždyť je to hra buď rad že to nesjel pověšenej za ptáka. *5*
-