Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak zaznělo níže, neumím hrát v rozporu se svým skutečným já. Ale je zajímavé jak jsem se posunul od lawfull good v mládí do chaotic good. Třeba za pár let budete mít nového temného pána 😈

• To "lawfull good v mládí do chaotic good", jak se objevilo i v recenzi, to je neco jako fantasy politicky kompas? Da se nekde dozvedet vic?

• Vojtzech

Charaktery se dělí na Good, Evil a Neutral. Všechny tři typy se dál dělí na Lawful a Chaotic. Lawful následují zákon/systém, Chaotic se řídí "srdcem". Pro příklad Lawful Good je čestný, pomůže v souladu se zákonem. Lawful Evil se čestně snaží působit, ale zákon se snaží spíše ohnout pro svoje zájmy. Chaotic Good ti bude konat dobro bez ohledu na zákon, atd. Když si dáš hledat DnD Character Alignment, najdeš si k tomu podrobnější a jistě i přesnější popisy :-)

• Jez3vec

Až vyjde celej Baldurs Gate 3, tak si moc rád zahraju za stranu goblinů. Když hra umožní alternativní kampaň, tak proč ne.

• mr.clayman

Jo, v Kotoru i ME jsem to měl _úplně_ stejně. Jednou jsem rozehrál Kotor s vědomým rozhodnutím, že chci být totálně zlý, ale nedokázal  jsem se emocionálně odpojit od svýho avatara ve hře, takže nakonec to byl další "Mirek Dušín run". 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit