Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Doporučuji udělat si rangera...s lukem ty souboje pěkně odsejpaj a ani animace tam narozdíl od melee tříd nevypadaj vůbec zle. Díky systému skillů můžete s lukem naučit vlastně jakoukoli postavu, nejsnazší to ovšem bude u rangerky (DEX) shadowa (DEX/INT hybrid) nebo duelisty (DEX/STR hybrid).
    • pfff .. a stejně tak můžes udělat čistě silovýho maraudera a dat mu talent aby se mu dmg z ranged počítal ze síly ;)
  • Yaaay :-)
  • Jasne.. Teste sa... A pripravte si kybel, aby ste mali kam zvracat od nudy :D
    • No ja dostal beta key asi nekdy v breznu a musim uznat, ze nuda to opravdu byla. Bohuzel
  • Sam za sebe musim rict ze je to zabavnejsi a propracovanejsi nez fail Diablo III.
  • Je to katastrofalni becko. Absolutni trapas, meli by To pustit k ledu.....
  • Drakensang online je dobra hra akorat si dejte bacha na silnehezky (vzhledem) veci ktere stoji klidne i 4000 takze vas to nuti kupovat si temne mince a utratit klidne i 15000Kc.Jinak hodnoceni 100% :-):-):-):-)
  • Dobrá hra, rozhodně doporučuji zkusit! a zaplatím pivo každému, kdo si zaplatí Diamond pack *15*
  • Tahle hra je vazne nudna. Byl jsem vylosovanej nekdy pred pul rokem a i po nekolikatym navratu jsem u toho nevydrzel
  • Veskoslav
    No jestli se Vám nelíbílo Diablo III, tak toto ani nezkoušejte. Budete ještě mnohem více zklamáni, pokud si myslíte, že toto se přiblíží klasické Diablovce. Mám už nějaký ten pátek do hry přístup a řeknu Vám, že nuda a nuda.

Osobně mě mnohem více bavilo "diablovka" War of the Immortals. Vyzkoušejte, docela zajímavý systím vlastním petů, výroby zbraní atd. A graficky to vypadá lépe než toto:)
    • hrajem s kámošem hardcore a teda nenudíme se ani minutku :D faktem je že to není tak hogofogo načančaný jako d3, kde ty animace sou prostě hezčí, ale ty mechaniky má poe prostě super, vyšší diff sou lepší výzva než v d3 a endgame to má suveréně lepší ... systém craftění map, zasvědcenej ví
    • Kinet1c
      Ani nahodou, war of the immortals dobre pre takych ludi co su fanusikmi ANIME, je to celkom klasicke ponatie aziatskych MMORPG v izometrickom prevedeni, ked ste fanusikmi OBROVSKYCH zbrani a malych postav, relativne k pomeru zbrane, tak ano WotI je pre vas ako stvorena a ktomu este ked to mate radi akcne RPG ci H&S tak tym viac znasobene. Hral som to a vecsiu nudu som nehral. Nehovorim ze PoE je lepsie, ale urcite viac zabavne ako prave co si spomenul, to uz by som radsej pockal na Grim Dawn.
      • Veskoslav
        Tak já měl relativně normální postavu. A rozhodně mi přišly možnosti, zbracování a to včetně bojů a systím mountý zajímavější než u PoE. Ale pravda, raději očkat na GD.
  • No mam přístup do bety už nakou tu chvilku a je to nuda, vubec to nemá narok na tak špičkovou hru jak diablo 3, ktere pro mě stale zustava nejlepší hrou sveho druhu...toto má otřesnou grafiku, nudnej příběh, a celkově je to takove nudné a líné, oproti diabku 3 kde je radost klikat klikat klikat...

osobně spíše poslední dobou přemíšlím jak by vypadalo hack and slash RPG ale ne fantasi ale Scifi, takove diablo-starcraft, miluji scifi prostředí a rad by jsem taková hra vznikla
    • Derkujeme bohu ze takovejhle debilku bude ve hre co nejmene....
      Jdi hrat D3 a zustan u neho aby ti co chteji hrat poradny hry meli "blbecek" free play :D
      • Shania
        A v cem se ty od nej vlastne lisis?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit