Přejít na výpis diskuzí
Změna plánu - Warhammer 40k: Dark Milenium už není MMO
30.3.2012 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Aj tak je vacsina online na jedno kopyto, len v ruzovom.
-
Velmi dobre!
-
Glory to the Emperor INDEED!
-
Chvála císaři! Kacířství MMO nezničí W40K.
-
což o to orkové byly ve SM masakrování dost brutálně jakmile ale došlo na boj proti chaosu násilí dost ustoupilo.
-
dark angels prot world eaters. Mě na space marine vadila jedna věc: žádnej pořádnej bossfight ve hře z w40k jsem očekával nepřátele typu defileři, dreadnoughty chaosu, obliteři, raptoři atd... takhle byla armáda chaosu dost ostrouhaná
-
pro falešný alfonz: jestli hrajou skyrim lidi jako ty tak to potěž.... *7*
-
Škoda, na MMO "čtyřicítky" jsem byl hodně zvědavý a těšil jsem se. Na druhou stranu je možná dobře, že to nevyjde za současného stavu THQ, asi by to bylo hodně osekané, nedodělané a kodvíjaké. Nezbývá, než doufat, že jednou někdo MMO ze světa W40K udělá, protože si to opravdu tento svět zaslouží. Pořádně zpracovaná (zainvestovaná) hra na toto téma bude hit.
-
HERETICS !!!!!
Tak tohle mě tedy velice zklamalo. Na MMO sems e těšil už od té doby, co to oznámili a teď tohle ... Peníze na sr**ka hry typu Darksiders jsou, ale na MMO, které jim už jen z fanouškovské základny může vydělat hromady odseknou ...
Burn in hell .... -
Nějakej podělanej kravaťák rozhodnul a teď bude velké kulové, jediná hra na kterou sem se opravdu těšil nevyjde... A pokud to nakonec vůbec vyjde jako SP/MP, tak to bude nachlup stejný jak Space Marine, kterej nepřidáním editoru, dedikovanejch serverů v podstatě zabili a teď vydaj to samé v bleděmodrém... A ještě DLC, už tim mě ve Space Marine nasířili... Ať táhnou do prd......
-
Je to pekne RPG, ne kvalitni, kdyby nemel velice silnou moderskou komunitu, tak by se ldo kytek ... co se tyce toho roleplayingu, tak je dalece za Zaklinacem. Prece jenom za RPG se dnes povazuje i Diablo ze ano :)
-
Pořad se plati a je tam ten trial ale dneska jsem si koupil 1 měsic :D bo se pořad povida že to ma nejlepsi PVP system.
-
Ja myslim ze klasickou SP hru s nejakym propracovanejsim MP bych si uzil vic nez grindfest MMO.
MMo ale zas vydrzi dyl a pocit z toho "vtazeni" do sveta te konkretni hry byva vetsi.
Tezke dilema. *4* -
Ale no tak, pyčusi, to je teď IN nadávat na Skyrim? Je to výborný RPGčko.
-
Kolik jich prosimte vyslo, opravdu kvalitnich? Skyrim? Z toho udela kvalitni RPG az moderska scena. Takze tu zbyva snad jedine ten Zaklinac 2 :)
-
Jinak...warhammer online je free to play? Nebo jen ten trial pořád?
-
Mužete prestat tešit? chybí ti tam "se", adame
-
To spíše Space Wolfs:-D
-
Tací Black Templars nebo Scarfacové či dokonce druhá barikáda (thousands sons) by byli větší terno ;) či snad má milá Deathwatch?
-
no tohle sem nepsal ja, ale kvalitnich rpg variaci se do roka ukaze urcite vic nez kvalitnich mmo