Přejít na výpis diskuzí
Změna plánu - Warhammer 40k: Dark Milenium už není MMO
30.3.2012 | Adam Homola
48 příspěvků
-
kdyz hra ze sveta Warhammer 40.000 propaguje jako sve hlavni prednosti DLC a komunitni funkce misto obrich bojovych robotu, desitek frakci, stovek zbrani a ovladatelnych vozidel a nekonecne krvave valky (protoze v roce 40.000 neni nic jineho), vite ze tady neco smrdi :D
-
-
No nam nezbyva nez doufat ze to vse jmenovane erou jako samozrejmost ...
-
-
For the Emperor! Já jsem rád, že to není MMO v konečném důsledku. Problém ale vidím v tom, jak to celé nakonec dopadne. jestli to budou chtít přiblížit děckám a mít nižší raitng a absenci důležitých věcí ze světa 40K, vyhnu se tomu obloukem. Přece jenom očkávám nabudnuté vojáky Císařské gardy na kůlech, bitevní Titány, mechaniky Adepty, Ultramariňáky, Orky, Eldery, mariňáky Chaosu a další rasy, stroje, typy vojáků zabalené do krvavé války a do rozlehlého prostředí. Když to bude za slušnou cenu a DLC budou velikostně něco jako EURO 2012 pro FIFA, tak pročdo toho nejít:)
-
-
obavam sa ze to bude take pre deti :), ale ne to by sa samy nechaly potopit, bude to nieco medzi, ale ja osobne by som uvidal KRV, urcite viac ako v warhammer 40k space marine, to bolo slabe na prelievanie krvy, tzn neliatali koncatiny a tak a to pri takej zbrani ako chainsword, ci power axe asi ani nejde inak :), omg kedy sa niekto odhodla a uroby poriadne krvavu hru ako Blade Of Darkness, keby tu hru zasadily do sucasneho grafickeho satu, MNAM :D
-
-
což o to orkové byly ve SM masakrování dost brutálně jakmile ale došlo na boj proti chaosu násilí dost ustoupilo.
-
Tak Space Marine jsem si koupil za 299 v akci a na odreagování je to fajné:)Sice to není to, co jsem očekával, ale byl jsem rád, že jsem se mohl podívat do světa W40k. Problémem byl neustálé opakující se nepřátelé a prostředí a to, že jsem jel za Ultramarines:(:-D Nejnudnější kapitulu:-D
-
-
Tací Black Templars nebo Scarfacové či dokonce druhá barikáda (thousands sons) by byli větší terno ;) či snad má milá Deathwatch?
-
-
To spíše Space Wolfs:-D
-
-
dark angels prot world eaters. Mě na space marine vadila jedna věc: žádnej pořádnej bossfight ve hře z w40k jsem očekával nepřátele typu defileři, dreadnoughty chaosu, obliteři, raptoři atd... takhle byla armáda chaosu dost ostrouhaná
-
-
-
-
-
-
Mně celkem jedno jestli to je RPG FPS RTS nebo nějaká 2D mario skakačka.Za každou Warhammer hru budu platit zlatem.
-
Tak já se naopak začínám těšit. Jsem založením hlavně singlista a kvalitní RPG z W40K univerza si nechám líbit. Jestli se to podaří, tak budu velmi spokojen.
-
-
skor to vidim na nejaky klon Space Marines nez na kvalitne rpg
-
-
To si nemyslim ... prece jenom uz na tom delaji tri roky a THQ jde vzdy cestou vydat neco co na trhu neni (CoH, DoW, SR), takhle by konkurovali samy sobe.
-
-
-
Kravaťáci zase úřadovali a THQ jde do.....!
-
Pořád lepší než hru zrušit a jestli jim to pomůže tak jedině dobře pač THQ a Warhamer mam rád
-
Ja myslim ze klasickou SP hru s nejakym propracovanejsim MP bych si uzil vic nez grindfest MMO.
MMo ale zas vydrzi dyl a pocit z toho "vtazeni" do sveta te konkretni hry byva vetsi.
Tezke dilema. *4* -
39 lidi z Relicu? :( Jak asi dopadne COH2/DOW3?
-
Škoda, na MMO "čtyřicítky" jsem byl hodně zvědavý a těšil jsem se. Na druhou stranu je možná dobře, že to nevyjde za současného stavu THQ, asi by to bylo hodně osekané, nedodělané a kodvíjaké. Nezbývá, než doufat, že jednou někdo MMO ze světa W40K udělá, protože si to opravdu tento svět zaslouží. Pořádně zpracovaná (zainvestovaná) hra na toto téma bude hit.
-
Velmi dobre!