Přejít na výpis diskuzí
Změna plánu - Warhammer 40k: Dark Milenium už není MMO
30.3.2012 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Aj tak je vacsina online na jedno kopyto, len v ruzovom.
-
Mužete prestat tešit? chybí ti tam "se", adame
-
Jinak...warhammer online je free to play? Nebo jen ten trial pořád?
-
-
Pořad se plati a je tam ten trial ale dneska jsem si koupil 1 měsic :D bo se pořad povida že to ma nejlepsi PVP system.
-
-
no a timto sem ztratil o hru zajem. podelanej to system kdy penize hybou svetem :)
-
-
? to jsi tak moc chtěl platit měsíční poplatky? Hra není zrušená!
-
-
ano milerad bych platil poplatky kdyby se jednalo o kvalitni mmo titul.. !
-
-
A kvalitni RPG titul by se ti nelibil? :D
-
-
Na kvalitní rpg titul ti s3re pes!
-
-
pro falešný alfonz: jestli hrajou skyrim lidi jako ty tak to potěž.... *7*
-
Je to pekne RPG, ne kvalitni, kdyby nemel velice silnou moderskou komunitu, tak by se ldo kytek ... co se tyce toho roleplayingu, tak je dalece za Zaklinacem. Prece jenom za RPG se dnes povazuje i Diablo ze ano :)
-
Ale no tak, pyčusi, to je teď IN nadávat na Skyrim? Je to výborný RPGčko.
-
Kolik jich prosimte vyslo, opravdu kvalitnich? Skyrim? Z toho udela kvalitni RPG az moderska scena. Takze tu zbyva snad jedine ten Zaklinac 2 :)
-
no tohle sem nepsal ja, ale kvalitnich rpg variaci se do roka ukaze urcite vic nez kvalitnich mmo
-
-
-
-
-
-
Nějakej podělanej kravaťák rozhodnul a teď bude velké kulové, jediná hra na kterou sem se opravdu těšil nevyjde... A pokud to nakonec vůbec vyjde jako SP/MP, tak to bude nachlup stejný jak Space Marine, kterej nepřidáním editoru, dedikovanejch serverů v podstatě zabili a teď vydaj to samé v bleděmodrém... A ještě DLC, už tim mě ve Space Marine nasířili... Ať táhnou do prd......
-
Tolik hráčů Warhammeru online se na WH 40k online těšilo:-)
-
-
takze ostavame nadalej na WARe *5*
-
-
Tak mě osobně přijde, že světy W a W40k jsou natolik odlišné, že pokud mě baví klasický W, tak proč lozit do W40k:)Ale když má někdo chuť, čas a peníze, tak proč ne:)
-
-
nikdy sa to nepotvrdilo ale Terra z W40.000 a svet Cisarstva z WAR by mali byt tie iste, kopec naznakov tam je, takze cca spolocne maju dost,...aj keby nie, styl knih je vlastne totozny
inac je pravda ze graficky styl 40.000 strasne nemozem, tie brnenia, stylizaciu a pod, v knihach si to predstavujem uplne inac (tj je mi v stylizacii blizsi WAR) -
-
Císařství z klasického W je i to Císařství, co je v 40, stejně tak Chaos:) Ale tím to končí, co mají společného. Samozřejmostí jsou stejná božstva jako Sigmar či Khorn:)
-
-
You seriously need to get laid...
-
Sigmar je prvním Císařem, prvním přítelem elfů a trpalíků, první, co dokázal vládnout trpasličím kladivem. Později je to už bůh ve starém Císařství, stejně je to i bůh v "novém Císařství. Císařem v Císařství je v době např. Gotreka a Felixe Franc IV. . Už tehdy se vyskytují Sigmarovi kněží atd.:) Císař v 40k žije už 10 000 let na zlatém trůnu, který ho udržuje při životě za pomoci Adeptů Mechaniků.
-
No pockej ... Sigmar je prece prvni cisar Imperia v klasickem W a W40K uznavaji jen "Emperor" nevedel jsem ze se jmenuje taky stejne :)
-
-
Terra urcite ne.. mluvilo se o nejake zapadle planete ve 40k univerzu na ktere by se odehraval pribeh WFB, ale i to nekdo z GW vyvratil
-
-
-
-
-
HERETICS !!!!!
Tak tohle mě tedy velice zklamalo. Na MMO sems e těšil už od té doby, co to oznámili a teď tohle ... Peníze na sr**ka hry typu Darksiders jsou, ale na MMO, které jim už jen z fanouškovské základny může vydělat hromady odseknou ...
Burn in hell .... -
Kdyby THQ vydavalo poradne hry, nemuselo mit financni potize... davno melo byt venku pokracovani fenomenalnich Heroes, DOW mela byt poradna strategie jako jednicka a to co vydali meli udelat jeno nejaky sequel - vedlejsi radu... mno co uz no... nekdy mi prijde, ze se lidi zaleknou uspechu a preventivne to zmrvi... *4*
-
-
No nemas tak docela pravdu, jejich hry maji obrovske prodeje a de facto na co sahnou to se zmeni ve zlato ... proc jsou tedy tak v riti? Jednoduse ... udelat MMO stoji desitky milionu dolaru, ktere jim musi schvalit akcionari a nekod jim je musi dat (firmy vetisnou tolika aktivama nedisponuji), a po te co vyslo SWTOR hraci budou chtit taky velice kvalitni pribeh s dabingem (opravdu t ovtahuje do deje daleko vice) + super endgame a tady je hlavni problem, svet Warhammeru je tak obrovsky ze pokud by nemeli aspon dvojnasobek toho co melo EA, tak to muzou zabalit, jelikoz tohle je hra W40K fanboye a tim jim za paskvil nezaplati. A ostatni maji svuj WOW, SWTOR a ted jeste GW2. Takze udelali jediny rozumny krok, ktery odpovida jejich soucasne strategii, vydavat mene her, ale zase o to kvalitnejsich, s bohatym obsahem.
-
-
Chvála císaři! Kacířství MMO nezničí W40K.
-
-
Glory to the Emperor INDEED!
-