Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prostě žádný jednotlivý mise, ale volny pohyb. tudíž je na vás kudy pujdete, kudy se stáhnete.
  • prostě místo tupé střílečky do toho měli přidat prvky rpg. volný pohyb po tom světě. záleží na vás koho si vemete do mise, jakou si vemete zbran atd..
  • No právě, s Alienem to nemá společný defakto nic, byť je to zasazené do stejného universa, odehrává se to v jiné době, na jiné planetě ... a tak to musíš brát, to je základ, kdo čekal Vetřelce 5, je s prominutím pako a naběhl si sám sobě. Na filmu se mi líbí především to, jakým způsobem to rozšiřuje právě to vetřelčí universum, někteří nadávají, že to víc otázek nabízí než odpovídá a to je podle mě naopak plus.. otvírá to spousty možností a rozšiřuje auru tajemna kolem "Vetřelců".. podle mě nad tím filmem musíš přemýšlet z odstupu do hloubky.. byť to bylo točeno Red kamerou a vizuál je perfektní, tak efekty je to poslední co mě tady u toho filmu zajímá .. stejně jako u Aliena z roku 79 nebo kolik... všechno je to o tom, jak k tomu filmu přistupuješ a co Ti to dává. Já osobně jsem se u toho bavil výborně a ještě spoustu dní jsem přemýšlel nad různýma otázkama, hledal na netu odpovědi a spekulace a dalo mi to mnohem víc, než kdybych 2 hodiny čuměl na jednoduchou řežbu typu Vetřelec 4 (podle mě nejslabší díl a naprosto zbytečný). Jen mě mrzí, že jsem nestihl jít do kina podruhé... u některých filmů si kolikrát všimneš různých detailů až na xté shlédnutí, zvlášť u tady takových.
  • stačí když z vás jako z hráče udělaj oproti vetřelci naprostou nulu. tudíž žádný ukazatel odkud jde poškození, ale aby se váš panák choval tak jak dostane zásah. stojíte tváří v tvář vetřelci a než ste stačil stistknout spoušt, sejmul vás drápama z boku do ramene kde držíte zbran? protože máte to "brneni" se štěstím, že jste nepřišel o ruku padáte na zem. samopal se někam zakutálel. vytáhnete colt a vystřílte do něj zásobník. ale už vidiíte jak se blíží další a drží ve vzduchu partáka. podíváte se po sapiku. vemete ho do zdravé ruky nebo se vám bude zbran klepat v ruce a sotva zamíříte a sundáte ho než on sejme vašeho partáka. nebo kulhat když vás sejme do nohy. zásah do hlavy?tak máte helmu že. takže se vám zamotá hlava a třeba spadnete na zem a se štěstím toho vetřelce sundá váš parťák. zautočil na vás vetřelec zezadu? tady už se nedá mluvit o zautočení, ale o smrti. pouze vidíte jak jeho ocas prošel vašim břichem, omdlíte a proberete se s bolestí na hrudníku a bum ho ste mrtvej. miminko se narodilo > mise znovu.. pokud během mise přijdete o partáka v další misi už nebude. pokud nepodniknete riskantní misi ho zachránit kde můžete ztratit další. pokud se vám ho povede odtamtud dostat včas aniž by měl v břiše mimčo tak bravo... takhle bych si představoval hratelnost. to že můžete praštit vetřelce po ksichtu něčim proti tomu nejsem, ale po následném výstřelu do něj máte tu kyselinu na zbroji a honem honem ji ze sebe strháváte. příště kyselina nebude mít žádnou zábranu a prožere vám tělo->mise znovu.. kurna to je tohle nenapadne? je to AAA titul, takže se tu nedá mluvit o nedostatku prostředků. prostě stačí použít selskej rozum a oživit tu hratelnost nějak
  • Já se jen zeptám, co se ti líbilo na Prometheovi? Mě to přišlo jako totální slátanina a taky miluju aliení universum. Takový špatný Bčko se slušnejma efektama. Zajímá mě názor, zatím jsem mluvil jen s lidmi, co ani nevěděli, že to má něco společnýho s Alienem.
  • DangerousDave
    ja chcem remake avp1 *9* levely kde človek sám musí zistiť kam má ísť a čo má urobiť, nič mu neukazuje smer, hru nič neprerušuje (žiadne in-game animácie alebo quick-time eventy), tam kde je tma je skutočne TMA a nie nejaké modré šero a kde alieni sú tak rýchli, že od prvého pípnutia po útok neprejde niekedy ani sekunda. A pritom by sa to dalo urobiť za zlomok ceny tohoto interaktívneho filmu.
  • Alien i Aliens mě bavily, i co se týče videoher, ale toto na mě působí moc uměle a ve stylu "hell yeah we r working on super hype ultra mega new game":( Ale ve výsledku videa, která jsem měl možnost shlédnout, vypadají jak ubohá koridor FPS bez náznaku atmosféry
  • Aliení universum miluju, hlavně filmy 1,2 a Prometheus. Ale s touto hrou mám problém už od pohledu. Konkrétně s tou "komixovou grafikou", kde je nějaká syrovost ? Chci cítit chlad, tmu, strach ... Tohle je jak Pegi 6, katastrofa.
  • Ukážky na mňa pôsobia odpudzujúco. Take niečo ako ked som videl duke nukem.
    Na stareho aliena to nema. Toho by som ešte aj dnes v pohode zahral. Toto ? Toto by som nekupil a dokonca ani nestiahol.
  • Píše se "grammar". *3*
  • Cypri
    Působí to na mě jako CoDko ve vetřelčím kabátu.
    O to víc když jsem tam viděl ten indikator zasahu stejnej jak v CoD a jinejch "shoot everything" hrách. Třeba to ale NĚJAK bude fungovat a bude to fajn hra.
    Jen chci ať to jde normálně hrát singleplayer a ať to není krátký... Asi jsem náročnej.
  • Shaker
    Kez by se to povedlo, ale Gearbox by dokazal vychvalit do nebes i ho*no... Na druhou stranu dost kvalitnich titulu maj za sebou.
  • vielmals danken Her Ryon
  • Bessere video kommentar
  • Sehr Gut Her Rion Das grammatisch der Defekt stark das Verbrechen
  • "úvodním videem, v němž váš tvůrci" to mělo být asi vás, chybička se vloudila
    (nejsem gramar troll, jenom to blbě zní)

jinak videjko líbilo díkes *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit