Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mikrokokr
    Pokud jsi to hrál tak víš, že se to dá hrát i bez modu... Nic jsem tam navíc přidávat nepotřeboval! Musíš jen delší dobu hrát, aby jsi si koupil dobré věci... Prostě to trvá, ale je spousta smradů, kteří prostě čekat nebudou a raději tam škemrají o moddera, který jim naháže prachy. Je to jejich věc mě je to jedno, ale ať mě z toho vynechají! R* to má bohužel blbě zabezpečeno. Jinak by se to tam nestávalo.
  • Proto mám rád Blizzard. Po roce hraní OW jsem nepotkal jediného cheatera, protože tam pokud člověk podvádí, tak mu zablokují hraní hry i s novým účtem (nějak je to spjaté se základní deskou PC). Takže pokud si chce člověk znovu zahrát, musí v podstatě koupit nové PC.
  • Jo, neschopnost naprogramovat poradnou hru svadej na ty, kteri to za ne chteli dotahnout.
  • Konečně
  • jelikož jsem GTA nehrál tak je mi to celkem putna, nicmene je jasný že to bylo ilegální, protože se nejednalo o nástroje uvolnene samotnými vývojári. Navíc autor byl z Ruska takže další duvod na zákaz.
  • R* má u pr*ele SP a proto jim to vadí, se stačí podívat kolik obsahu bylo přidáno do MP a nic z toho neni v SP.
  • Veskoslav
    Zakážeme auta, protože pár jich je používá nelegálně na pašování a někteří s tím i někoho zabijí....Stejně pitomý argument jako ten tvůj.
  • To je jako kdybys plošně zakázal programování, protože se občas naprogramuje nějaký škodlivý kód. Místo aby MP ověřoval integritu dat na určitých serverech.
  • R* by mel sam udelat modovaci rozhrani oddelene od MP a byl by klid
  • Ja doufám, že to je sakrasmus...
    Mimochodem mrkněte na hodnocení na Steamu. Podpořte dobrou věc a hoďte jim tam taky negativní recenzi. Tžeba Rockstaru narostou koule a Take-Two proplesknou...
  • Mikrokokr
    Mody jsou dobré, ale bohužel se nepoužijí jen na dobré vylepšení hry! Najdou se blbci, kteří ti těmi mody totálně znepříjemní hru, až ji přestaneš hrát! To mě na tom štve. Na vylepšení řízení nic špatného není ba naopak!
  • Paulcz
    Rockstar je neschopnej potírat cheatery už od GTA IV a jít proti nástrojům atd. nemá žádný smysl. Spíše by měli být rádi, že za ně někdo udělal něco co připomíná řízení auta a tímhle nástrojem se to dá do hry jednoduše vložit :)
  • Mikrokokr
    No konečně si snad budu zase moct zahrát GTA V Online bez blbých modderů, kteří mi znepříjemňovali hru! Jejich mody mě k nim přitahovali přes celou mapu tam mi do hotovosti naskakovali sami od sebe prachy, které jsem vůbec nechtěl! Chci si hru užít postupně zahrát si ji a ne si vše koupit jen tak! Hlavně za použití modovaných prachů dostanete BAN! Naštěstí R* support funguje a po stížnosti mi to odstranili. Po 5 měsících to jdu zkusit a snad si zase s kámoši zapařím! Bez modderů v Onlinu je to pecka hra na hodně hodin! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit