Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jelikož PC je baštou hackrů a Steam je prolezlej kompletně, VAC je nefunkční, tak je to naprosto logické.
  • A jses si jistej ze tenhle nastoj jde pouzit pro GTA Online ze rikas takovy veci?
  • Mikrokokr
    Hlupák jsi ty! Nevím proč bych se měl zajímat o to co jsi za hrače! Je mi to totálně fuk... No seje na SP.. SP jsem dohrál a byl pro mě super. To že už ho nerozšiřují mě nevadí. Příběh byl super a dodělaný do konce. Znovu SP nehraji u žádné hry jakmile ji dohraji. Souhlasím ale s tebou, že hlídat své hry opravdu neumí...
  • Stejny prispevek porad dokola ? Mindrak nebo pokus o trolling ?
  • Mikrokokr
    Ty malej smrade ty víš tak velké h...o co je bureš zač!!!! Pokud jednou budeš podnikat tak to zjistíš!!! Rozhodně to co jsi napsal tak to on rozhodně není! Na politiku máš ještě čas tak se do ní nes.r a zůstaň u her!
  • Co to vlastne je GTA Online, muze to nekdo popsat? Je to neco jako mmo? Co se tam da delat?
  • Veskoslav
    Stále jsi ty za hlupáka, protože jsi přesně "věděl", co jsem za hráče. To, že Rock a T2 jsou břídilové, co neumí ani pořádně hlídat své hry, to je už nějaký ten pátek známe. Kdyby ten zákaz ovlivnil pouze MP hraní, tak by se to dalo pochopit. Ale on ovlivnil prakticky všechno. To, že Rock seje na nějaký SP v GTA V, to je taky známé a nemůže pochopit, proč by někdo MP nehrál.
  • Test
  • Pan Babis je slusny a pracovity clovek. A nestezuje si, narozdil od tebe.
  • Presne tak, kazda ovce co nebude hykat podle pravidel bude utracena.
  • Mikrokokr
    Moddeři jako takoví mi nevadí, ale blbci, kteří zneužívají módy a kazí hráčům hru ano.
  • jamar28
    "Co si to sakra dovolují, že se opovažují chtít na svých produktech vydělávat peníze?! To je tak kryptofašistický!" *1*
  • Mikrokokr
    Jo to mi bude tvrdit smrad který má bureše místo své fotky... Jak si tam někdo něco takového může dát. Mentálně na tom asi také nebudeš moc dobře... *3*
  • Vytierajú si s PC hráčmi p*del ako vždy. Utajujú PC verziu až do poslednej chvíle aby si to hráči, čo majú viacero platforiem, kúpili viac krát a nečakali. Už keď mali vydať GTA V na PC tak na forách "PC master race" hromžili, že to nekúpia. A výsledok? Predáva sa to ako teplé rožky. Hráči sú proste tupá masa, ako každá iná konzumná skupina.
  • Z tvoji argumentace jde videt, ze jsi mentalne mozna niz nez ti smradi. *3*
  • Vzdyt to rikam, je to spatne udelana hra, tak se vztekej na Rockstar, ne moddery.
  • Mikrokokr
    A ano, GTA IV, Skyrim či Fallout 3/4/Vegas jsem hrál také s módy! Proti tomu nic nemám.. Tam mi nikdo hru nekazil! Tady se bavíme o GTA V online!!! Tak sem netahej jiné hry... Na ty jsem si nestěžoval. Takže za hlupáka tu budeš ty pokud neumíš číst!
  • Veskoslav
    A ty ses zachoval jako naprostý hlupák. Gratuluji:) A ano, GTA IV, Skyrim či Fallout 3/4/Vegas si bez módů neumím představit.
  • Mikrokokr
    Co to sem taháš za blbosti???? Ty budeš jeden z těch smradů co to bez modu neumí hrát... GTAčko má být od osmnácti, ale je tam tolik nezletilých, až to není pěkné! A pak ta hra má vypadat!
  • Mikrokokr
    Tak to mají dobře ošetřené! To by potřeboval i R*... Škoda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit