Přejít na výpis diskuzí
Známý nástroj OpenIV na modování GTA V po téměř dekádě fungování končí
17.6.2017 | Adam Homola
133 příspěvků
-
Hry se dělají pro hráče, ne pro autory, je tedy zcela normální a přirozené, že si hráči přizpůsobují hry své představě ideálu, tedy PC hráči, konzolisti jsou samozřejmě poslušné ovečky, ti kozumují co se jim naservíruje :)
-
tak je to spravne, tak je to dobre, nic zadarmo, at jsou na tom vsichni jako konzolaci
liberté, égalité, fraternité -
Jakýkoliv mod narušuje původní vizi tvůrců, je zcela správné a logické, že mody umírají a většina her je ani nepotřebuje a nepodporuje.
-
to bys playstation musel mít prolhaný dele...
-
Lol precti si po sobe kdo tu ma velke reci. Psal jsem ti at argumentujes, jinak tvoje vykriky nemaji hodnotu.
-
Stačí ti mít CEO a motorkářskej klub, krást a odvážet auta, u toho se ti budou generovat drogy atd v motorkářským klubu a jak ti dojdou zásoby tak ti zavolá a můžeš to jít odvést, dá se tak vydělávat hodně slušně, například za odvezený jedno auto dostaneš 100 000, a když to dobře spojíš s dalšíma činostma tak máš hodně slušný výdělky. Ano musíš do toho prvně opravdu dost vložit, ale brzo se to vrátí.
-
No vidíš já to vydržel cca dva měsíce
-
Super tato i předchozí reakce! Díky Ti za ní! *5*
-
nize jsem psal proc je tve tvrzeni mylne.
ale i tak jsem ti dal souhlas, protoze cely pripad OpenIV mi pripada jako docela uspesny pokus take-wo a asi i rockstaru, jak odvest pozornost od hackeru s kterymi si zrejme nevi rady.
rozdil mezi modem a hackem je v tom, ze MOD upravuje pravidla hru pro vsechny stejne, tedy nikdo by nemel mit nepoctivou vyhodu.BARVO ZA ZAJIMAVE HERNI REZIMY.
HACK upravuje klienta hackera nebo data, ktere hacker posila hre, a tim ziskava hacker nepoctivou vyhodu. FUJ VSEM HACKERUM. -
Jo prachy jim vlezly na mozek, id EA a Ubisoftu je odlišuje jen to, že zatím ještě pořád dělají dobré hry
-
Přesně tak, nenarazil a to ho používám tak 12 let, ale je pravda, že GTA online jsem hrál asi hodinu a moc mě to nechytlo, asi hraju online jen kvalitní tituly, za to jsem ovšem narazil na cheatery při hraní GTA 4 na Playstationu, tolik asi ke Steamu prolezlému cheatery a "bezpečným" konzolím
-
Už jsem si ho dávno obhájil! To jen ty umíš trollit. Přesně parchant co má velké řeči u klávesnice! Pokud na to máš koule tak si pojď sednout na kafe a tam to můžeme probrat! Určitě se to mezi čtyřma očima řeší lépe! Nedělá mi problém někam dorazit!
-
To máš pravdu, ale to je rozhodnutí jen a jen na nich pokud takto makají a chtějí! Nehledě na to, že je to nezákonné! Ročně může zaměstnanec odpracovat maximálně 150 hodin! Práce přes čas by se měla nařizovat jen z vážných provozních důvodů! Pouze vedoucí co mají pod sebou lidi mohou týdně odpracovat navíc 8 hodin přesčasů podle zákona. Já jsem jako zaměstnanec dělal také hodně přesčasů a bylo to proto, že jsem je chtěl dělat!
PS: Jo a mimochodem bych chtěl vidět zaměstnance co bude dělat 7 dní po dvanácti hodinách. Já jsem jednou dělal přesčas kuli inventuře 36 hodin práce asi tak 7 hodin spánku a zase 36 hodin práce. Říkám ti, že jsem byl tak odepsaný, že jsem se léčil týden! Asi jsi si to nezkusil, protože toto člověk dá jen nějakou dobu! Pak odpadne. -
nejak nechapu proc s rockstar nechaji takto od take2 kazit jmeno. znacka ktera byla vzdy spojena s modovanim a nejadnou se takto chovaji ke svym zakaznikum. Jo kdyby ty mody jakoze nejak omezoval prodej jejich her tak se zamyslim, ale oni se doslova koupou v penezich. Proste kdo ma moc, chce jeste vic.......
-
no co si budeme namlouvat Open IV kompletně zničil hru, protože s ním šlo modifikovat i to, co ovlivnilo online hraní. Do hry se dostalo neskutečně moc podvodů. jsem se lognul na par vteřin a naskákalo na můj účet 20mil. Hra byla plná looserů škemrajících o peníze. Prostě hnus.
-
Nechápu co jim na módech tak vadí. Spíš jde o to, že neumí zabezpečit online proti lidem, co používají módy, a tak si nějací blbci řekli, že zákazou všechny módy i do singlu.
-
Nechci ti do toho kecat ale v dnešní době není nic neobvyklého ze lidi tahají například 7x12 hodín za sebou pak den volna a znovu je sice hezké že je to zaplacené ale i tak
-
Na steamu jsi nenarazil na jedineho cheatera ? Spadl jsi z planety Slunicko nebo na tom steamu hrajes jenom plosinovky ?
-
Copak, nedokazes si obhajit svuj nazor tak bys banoval?
-
Tak hele pane masére 2ko, byl jsem zaměstnán 3x takže moc dobře vím jak je to u zaměstnanců! Byl jsem i OSVČ. Teď jako majitel firmy lidi zaměstnávám tak moc dobře znám pracovní dobu! Chceš mi tedy tvrdit, že ti hasiči, lékaři, prodavači, údržbáři, silničáři, operátoři, fakturanti etc. nemají za víkendy náhradní volno nebo to nedostanou zaplaceno? Práce na směny ti nic neříká viď? Asi by jsi měl anonym masére pokud už tedy pracuješ navštívit znova základní školu. Bude se ti to do budoucna hodit, aby jsi neskončil u krumpáče a lopaty *3*