-
Hra šlape na PC bez problémů (až na v recenzi zmíněné dorážení plazících se zombií přidržením tlačítka, což hra nezmiňuje). Atmosféra zatím slušná - člověk není Rambo a obává se na každém novém kroku. Dead Island, Dying Light a hlavně všude zde uváděné Left for Dead jsou akční hry s minimem důrazu na survival nebo horor. Rozhodně hra připomíná více první díly Resident Evil než tyto FPS se zombiemi. Za sebe hru zatím hodnotím kladně a zápory psané v recenzi nevnímám jako opodstatněné. Graficky jistě nejde o Crysis, ale to hra původně z WiiU být ani nemůže. Případnému zájemci doporučuji, jako vždy ostatně, přečíst vícero recenzí než jen tuto z Games.
-
Protože tohle není survival horor =). Pokud jediný, jak přežíváš, jak se vyhýbáš smrti, je zabíjení nepřátel, pak se jedná o akční hru, ne =)?
-
Těch 5-6 by se dalo skousnout, ale hodnocení jde taky dolů za to, že to nešlo dohrát... což, připouštím, je stroj od stroje jinak =).
-
btw: autor by mohl na konci vyjmenovat ty doporucene jine tituly, kterych je prehrsel, pac ja jich moc nenasel. Dik.
-
nechapu, jak nekdo muze srovnavat survival horor s akcni horu jen proto, ze tam jsou zombie.
-
@Widl - to je právě ono, je většinou jasně vidět, kam můžeš vyskočit nebo prolézt, a to je imho příšernej zabiják atmosféry, když si pak připadáš, jak na dětským hřišti =). Nejhorší je nicméně ta nemožnost plížení... pokud to má bejt survival, má bejt přežití na prvním místě, vždyť se to tak i jmenuje, proboha... a snažit se přežít nepozorovaným postupem (či ústupem) dává přeci daleko větší smysl, než hurr durr naběhnout na každýho zombíka a začít ho rubat.
K těm bednám - to sem tam spíš měl bug já, protože jsem je měl doopravdy všechny prázdný, na druhou stranu u mrtvoly postavy jsem vážně měl i zbraně a munici. Zvláštní.
A ano, je potřeba si nepřátele tahat po jednom, jenže to je docela běžná praxe, a pak je stejně umlátíš stejným způsobem, jako těch sto před nima =). Navíc mi teda upřímně hra nepřišla ani nijak obtížná, když nehraješ jak trotl a nenabíháš direkt do davu...
Ale jak už jsem říkal tady někde dole, recenze tě samozřejmě nemá přinutit nemít rád hru, která se ti normálně líbí, ale rád si poslechnu něčím podloženej opačnej názor (ne jak tady druhej mistr se svým "já mám pravdu a ty ne"). -
S tim nesouhlas. Na klavesnici se ovlada super, invisible walls mi nevadi, bugy jsem zatim nezaznamenal a hraje se mi to lepe nez Alien Isolation - tam jsem travil treba 15 minut ve skrince. Ale jsem zatim nekde v pulce. Animace vlastni postavy mi take nevadi a na to, ze je to port z WiiU vypada dobre. Nektere lokace maji opravdu vymazleny, druhe ne.... Puvodne jsem cekal tragickej port hry, ktera pozuze zdimala wiiu tablet, nastesti se nedeje. A survival hororu dnes moc neni, zvlast se zombikama (vetsinou jen akcni hry).Sam bych tomu dal minimalne 7/10. Za sebe, jako fanousek hororu, kterej rad postupuje pomalu a diva se pres fotak na kazdej roh, tak 9/10. Jedine co mi nesedlo, bylo hekani me postavy pri behu, kdyz mi to vygenerovalo zenskou (zatim jsem jen jednou chcipl - pred buckhinghamskym palacem na mne vyskocilo AI z konteineru).
-
Atmosferu to nema spatnou, ovladani uz je horsi, grafika fakt des, hratelnost vcelku ujde, ale co me nejvic nasštvalo je prave ten herni "element", kdy asi po trech hodinach hrani kuchli postavu s kerou sem se szil v bode, kdy se na me vrhli zombici ze vsech stran a nebylo kam zdrhnout. Pak se probudim s nejkou uplne jinou postavou co ma takrka holou rit a mam jit znova zase stejnou cestou tam kde me kuchli. Tohle me donutilo to odinstalovat, protoze pro me osobne je dulezite sziti prave s postavou, jakmile k ni nemam vztah tak je prave pak ta atmosfera v pytli.
-
nightborne ty jsi hroznej trol *11*
-
aha, zivy dokaz o primitivite konzoloveho osadnictva :D
-
1. no a co, stejně ve hrách skákání většina lidí dnes ani nevyužívá 2. O jakých třech zbraních to mektáš prosímtě? Ve hře je mnohem víc typů zbraní 3. jaká zas hekající p0rnoherečka, ty jsi pomýlený stejně jako zdejší recenze 4. nepřátelé jsou naprosto v pohodě a navíc tam nejsou jen čtyři typy, ale pokud vím tak 6 speciálních (+ty klasické zombie) a v různých variantách 5. tupé mlácení? No ale to je jen tvůj subjektivní názor, jak jsi mi sám vysvětloval.
-
Popravde nastaveni FOV by melo byt na vsech platformach bez vyjimky, protoze nikdy nevis jak velkou obrazovku lidi maji a jak daleko od ni sedi. Zvlast kdyz spatny nastaveni FOV muze zpusobovat nevolnost nebo v extremich pripadech zvraceni. Problem je ten ze to zaroven ovlivnuje fps ve hre a tim padem si z toho vyvojari udelali zpusob "optimalizace" her.
to keyz: FOV je ve stupnich a ne v procentech -
teraz ma pravdu, 4 si to nezasluzi, mozno 6-7, teda ked chcem velmi bodovat. A to aj napriek tomu, ze som kupu olutoval. Rebrik je svina.
-
Toto nie je ani jeden pripad ty vseved. Tu je to dobre optimalizovane, teda ja som nemal problemy s nicim technickym kym som hral (je my luto tych penazi :(), tak isto ovladalo sa to v pohode a ci sa im navrati financne, tak ked nasli takych debilov ako ja co to kupili, pretoze to vyzeralo na slusnu zabavu, tak sa im vratilo aj to. Takze zovseobecnujes a trepes nezmysli. Najprv si najdi info, urob nejaky svoj maly vyskum a potom tu ukladaj svoje mudro. V jednom ale mas pravdu zial, ze vecsinou su porty optimalizovane biedne, to jedno ti dam.
-
Protože to chce prodat.
-
Co bys chtel furt nastavovat,ja byt vyvojar,tak vam na naky naztavovani kaslu!Hru udelam takovou jakou chci,a kord kdyz je to z Wiiu,ber to tak ze ta hra byla tak udelana,a tak vypadala.Proc by kvuli pc,mel delat nekdo efekty navic,jedine,ze by byla tak o 200kc drazsi,nez ta konzolova.
-
Kupte si radši Rocket League za dvacku, poctivá a nekompromisně zábavná hra!
-
Uff, to nemá cenu.
-
Prva zombie hra zo vsetkych od Resident Evil 1 co ma vobec bavi - za mna 8/10.
-
ty radsi chytej v tatrach modreho sviste