Přejít na výpis diskuzí
Zoo Tycoon vypadá jako zábavná rodinná hra
19.11.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Xcom je na konzoli lepší než na PC (vlastní zkušenost). Jde o to, jak to ovládání zpracujou.
-
hm tak my uz doma mame Kinectanimals a tady neni nic noveho.. hmm a kdyz jsem cetl zoo tycoon tak jsem se tesil na poradne staveni.. no tak zase nic :( klukovi by se to libilo ale tohle je malo
-
Už se těším na datadisk: Zoo Tycoon: Poacher Adventure
-
počkej, oni jsou i nějací jiní sloni ????
-
MS nasypal hodně, pod ním vždy tato série vycházela *4*
-
Udělal chramst a synek nikde, že *2*
-
A ja som sa tešil že si spravím obrovský výbeh s krokodílmi kde budem dávať nespokojných zákazníkov *9*
-
čo ja viem tak len arašidy.... aha počkat to len ten kreslený...
-
A rozmačkavani deti slonem vid? *15*
-
ja si naopak strategie na konzoli dovedu predstavit uplne v pohode, jen ne takovy typ strategie kde jde o rychlost
-
Nutno podotknout ze tohle se asi nebude hrat uplne nejidealneji na konzoli. Njn, nekdy to holt nevyjde... PC verze by bodla mnohem vice. (treba casem i bude). Zabavne to prinejmensim bude a grafika take neurazi takze nakonec to muze byt i sranda. *4*
-
komerční článek? Nezapoměli jste jej označit? :) Jedna video z Gamesconu nebo E3 jsou daleko lepší než tohle nudné "making video". A datum vydání až 22.11. tak proč to tedy už vyšlo.. :D
-
Mely by to dat na PC. Nedovedu si představit pohodlný hraní jakýkoliv strategie (tím méně budovatelský) na konzoli/gamepadu. Nemluvě o nutným ořezání určitejch funkcí. Škoda takový hezky vypadající hry.
-
Hej me se to docela libi, byt to na PC, klidne bych do toho sel. Urcite to vypada na nejhezci hru, co ma v nazvu tycoon.
-
Hlavně že jak vocas čekam, až je napadne udělat novej díl. A onio to hoděj na konzoli ... Nevděčníci, hlavně že začínali na PC ! :D
-
Ale jo, proč ne. Radši bych svým dětem kvůli týhle hře koupil konzoli než chozením do zoo podporoval to, že lidstvo neumí s touhle hroudou rodný hlíny zacházet tak, aby žádný zoo na "ochranu" vymírajících druhů bejt nemusely.
-
huu huuu slon!
-
chtel jsem napsat rozmačka
-
Souhlas ... navic mi je jasne ze to nebude zadna slozita satrategie, proste postavis ohradu, nahazes tam zviratka (vsadim se ze budes mi pro kazde zvire uz jednu pred vytvorenou) a pak jenom sem tam das nejakej stanej a budes se muzet s nima mazlit aby byli stastny a pak ti lide lip ohodnotily park ... takze kde mam ten GOG?
-
Televize, mu chudakovy pomotala hlavu. *7*