Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xcom je na konzoli lepší než na PC (vlastní zkušenost). Jde o to, jak to ovládání zpracujou.
  • hm tak my uz doma mame Kinectanimals a tady neni nic noveho.. hmm a kdyz jsem cetl zoo tycoon tak jsem se tesil na poradne staveni.. no tak zase nic :( klukovi by se to libilo ale tohle je malo
  • Už se těším na datadisk: Zoo Tycoon: Poacher Adventure
  • davidBray
    počkej, oni jsou i nějací jiní sloni ????
  • Tilwaen
    MS nasypal hodně, pod ním vždy tato série vycházela *4*
  • Tilwaen
    Udělal chramst a synek nikde, že *2*
  • A ja som sa tešil že si spravím obrovský výbeh s krokodílmi kde budem dávať nespokojných zákazníkov *9*
  • čo ja viem tak len arašidy.... aha počkat to len ten kreslený...
  • Jack1947
    A rozmačkavani deti slonem vid? *15*
  • ja si naopak strategie na konzoli dovedu predstavit uplne v pohode, jen ne takovy typ strategie kde jde o rychlost
  • Jack1947
    Nutno podotknout ze tohle se asi nebude hrat uplne nejidealneji na konzoli. Njn, nekdy to holt nevyjde... PC verze by bodla mnohem vice. (treba casem i bude). Zabavne to prinejmensim bude a grafika take neurazi takze nakonec to muze byt i sranda. *4*
  • komerční článek? Nezapoměli jste jej označit? :) Jedna video z Gamesconu nebo E3 jsou daleko lepší než tohle nudné "making video". A datum vydání až 22.11. tak proč to tedy už vyšlo.. :D
  • shadow
    Mely by to dat na PC. Nedovedu si představit pohodlný hraní jakýkoliv strategie (tím méně budovatelský) na konzoli/gamepadu. Nemluvě o nutným ořezání určitejch funkcí. Škoda takový hezky vypadající hry.
  • Hej me se to docela libi, byt to na PC, klidne bych do toho sel. Urcite to vypada na nejhezci hru, co ma v nazvu tycoon.
  • Hlavně že jak vocas čekam, až je napadne udělat novej díl. A onio to hoděj na konzoli ... Nevděčníci, hlavně že začínali na PC ! :D
  • Ale jo, proč ne. Radši bych svým dětem kvůli týhle hře koupil konzoli než chozením do zoo podporoval to, že lidstvo neumí s touhle hroudou rodný hlíny zacházet tak, aby žádný zoo na "ochranu" vymírajících druhů bejt nemusely.
  • huu huuu slon!
  • chtel jsem napsat rozmačka
  • XorxoxTalarius
    Souhlas ... navic mi je jasne ze to nebude zadna slozita satrategie, proste postavis ohradu, nahazes tam zviratka (vsadim se ze budes mi pro kazde zvire uz jednu pred vytvorenou) a pak jenom sem tam das nejakej stanej a budes se muzet s nima mazlit aby byli stastny a pak ti lide lip ohodnotily park ... takze kde mam ten GOG?
  • Jack1947
    Televize, mu chudakovy pomotala hlavu. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit