Přejít na výpis diskuzí
Zoo Tycoon vypadá jako zábavná rodinná hra
19.11.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Slon žere děti?
-
joe tak hlavně je to pro lidi jako jsi ty. Sloni žerou lidi *1* *1* *1*
-
představa že jsi zplodil potomstvo mi přijde ještě děsivější než to sežrání slonem
-
joe, ty zrejmne trpis nejakou poruchou osobnosti si slovak/moravak/ostravak nebo cech? *7*
-
Jojo, to se mi stalo nedávno, jdu se synkem po Václaváku a najednou slon...
-
vezmu deti radej do skutečne zoo ne? jinak pro deti je tohle nebezpečny protože mužou ziskat falešnou duveru vuci zviratum a pak v realu potkaji slona a on je sežere. meli by se naučit že zvirata jsou nebezpečna, cim driv tim lepe
-
Určitě to bude milé, hezké, detaily zvířátek.. pro děti jak tu někdo psal, určitě skvělý. Ale už jen fakt že to je ve 3D je jasné, že žádný velký stratég nebo budovatel si na svoje nepřijde. Poprvé jsem to poznal u RCT. Jednička geniální, dvojka super. Trojka - po deseti minutách uninstall. Mám to u těchto strategií podobně jako u adventur - realtime 3D a nejnovější technologie tento žánr prostě nepotřebuje..
-
Myslim ze pro maly deti naprosto dokonaly :)
-
Mno, minimálně je to pěkně udělaný. Ale zaměření se na jednu platformu u takto úzkoprofilový záležitosti je nerozumný. Otázka bude, kolik nasypal MS. Jinak komentář ve videu radši nekomentuju *3*