Přejít na výpis diskuzí
Zoo Tycoon vypadá jako zábavná rodinná hra
19.11.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
huu huuu slon!
-
Ale jo, proč ne. Radši bych svým dětem kvůli týhle hře koupil konzoli než chozením do zoo podporoval to, že lidstvo neumí s touhle hroudou rodný hlíny zacházet tak, aby žádný zoo na "ochranu" vymírajících druhů bejt nemusely.
-
hm tak my uz doma mame Kinectanimals a tady neni nic noveho.. hmm a kdyz jsem cetl zoo tycoon tak jsem se tesil na poradne staveni.. no tak zase nic :( klukovi by se to libilo ale tohle je malo
-
komerční článek? Nezapoměli jste jej označit? :) Jedna video z Gamesconu nebo E3 jsou daleko lepší než tohle nudné "making video". A datum vydání až 22.11. tak proč to tedy už vyšlo.. :D
-
Nutno podotknout ze tohle se asi nebude hrat uplne nejidealneji na konzoli. Njn, nekdy to holt nevyjde... PC verze by bodla mnohem vice. (treba casem i bude). Zabavne to prinejmensim bude a grafika take neurazi takze nakonec to muze byt i sranda. *4*
-
vezmu deti radej do skutečne zoo ne? jinak pro deti je tohle nebezpečny protože mužou ziskat falešnou duveru vuci zviratum a pak v realu potkaji slona a on je sežere. meli by se naučit že zvirata jsou nebezpečna, cim driv tim lepe
-
-
Slon žere děti?
-
-
čo ja viem tak len arašidy.... aha počkat to len ten kreslený...
-
-
počkej, oni jsou i nějací jiní sloni ????
-
-
Televize, mu chudakovy pomotala hlavu. *7*
-
-
joe, ty zrejmne trpis nejakou poruchou osobnosti si slovak/moravak/ostravak nebo cech? *7*
-
Jojo, to se mi stalo nedávno, jdu se synkem po Václaváku a najednou slon...
-
-
Udělal chramst a synek nikde, že *2*
-
-