Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Ještě zbývá oficiálně potvrdit, aby se soundtracku k sérii i nadále držel van Dyck a spokojenost bude dokonalá. Byla by bomba k Rome 2 zkombinovat zachování starých tracků, případně jejich mírnějších úprav a novou kompozici, aneb až mě mrazí, když si vzpomenu na tu sérii porážek a politických omylů, když při pohledu nad zdevastovanými a kdysi hrdými legiemi hrálo http://www.youtube.com/watch?v=2ddXstxEjlQ
    • van Dyck bude mať robotu istú, jednoducho patrí k TW
  • no konečne! aspoň jedna dobrá správa v tomto hroznom počasí... ak je pravda, že engine optimalizovali ešte viac ako je tomu pri shogunovi, bude to fakt neskutočná pecka a počtami sa konečne začne približovať realite *4* rome tw bola moja prvá originálna hra na poličke, jednoducho must have!!!
    • zprava je to moc dobra, ale pocasi se me taky zda dobry:P ja bych napsal misto pocasi pondeli :d pracovni
  • Ale jo já jsem nakonec rád... Teď jsem si četl bitvu u Hadriánopole a dostal jsem si chuť něco zahrát z období Říma... Jen si myslím, že lidi očekávají něco co jim hra nakonec nedá a to je modovatelnost... Mně na téhle době štve, že ta variabilita je tak malá... Prostě si vyberete Makedonce a možností jak složit armádu je málo.

Popis vypadá nádherně jen mne zajímá jak na tom budou s dlcečkama... U Japonců mi to tolik nevadí - tam je pro mne jeden klan prostě stejný jako druhý a už jsou to na mne moc velké historické nuance. Ale tady bych doopravdy rád aby všechny národy byli otevřeny hned od začátku. Taky bych přivítal větší historickou přesnost...

A modovatelnost? S tím můžete jít do háje... Stejně jsem nikdy neviděl ( možná je to moje blbost ) mód, který by nějakým zásadním způsobem měnil mechanismy hry. Třeba jako u Company of heroes mód Blitzkrieg...
    • Mody na TW jsou pilirem pro stale hrani, alespon u starsich dilu do medievalu2 to tak bylo. Ja osobne porad hraju rome 1 a medieval, ale ne vanily ale roma surrectum, third age, broken crescent atd. To jsou mody, ktere podleme vyrazne meni obtiznost, grafiku, pridavaji nove nadupane jednotky, frakce a meni, "zeslozituji" castecne i hratelnost a samozrejme jsou take vernejsi historii (az na third age :d). Tyto mody aspon prome vyrazne zlepsuji hru. Jen skoda, ze u novyho roma2 zrejme nebude moci moderi menit tolik jako u roma1 (napr. mody pro empire, napoleon a shogun 2 jsou mnohem chudssi nez starsi bratrickove, coz bude asi dano slozitejsim enginem.
      • Tiež dúfam, že ROME II bude aspoň tak kvalitné ako módy ktoré vznikli na jedničku. Napr: Roma Surrectum II.
  • A hlavne tam zas bude dobyvani a braneni mest!! :)
  • Tady máte hraný Trailer k TW...zatím to ještě na Games.cz neuveřejnili.
    http://www.ign.com/videos/2012/07/02/total-war-rome-ii-faces-of-rome-live-action-trailer
  • mitomek
    Tato zpráva mě opravdu potěšila. jelikož hraju Total Wara už od prvního soguna a nejlepší hratelnost byla právě v Římě, tak jsem hrozně natěšen. Zkrátka nemohl by někdo posunout čas do předu ........Dnes bylo pozdě....
  • exoslav
    konečně! nemůžu se dočkat *1*
  • Hairy_Ass
    Jen se trochu bojím té "filmovosti". Aby z toho neudělali Spartaka.... Když už, tak bych hledal inspiraci v seriálu Řím.
    • Hairy_Ass
      Ale na druhou stranu musím uznat, že Rome 2 půjde ve věrohodnosti ještě dále. Ty screeny z toho anglického preview patrně pocházejí z té bitvy o Kartágo, o které se v textu píše. Pak je tedy zajímavé, že tam je přesně stejný kruhový přístav, jaký byl i ve skutečném Kartágu. Mohlo by to znamenat, že velká města budou mít svoje specifické architektonické prvky a nepůjde jen o jeden typ římského, perského, egyptského nebo řeckého města, jako v jedničce?
    • Jako že by tam běhaly ženské nahoře bez ? *1*
      • no ale v rome 1. v modu europa barbarorum a roma surrectum, byli nazi bojovnoci (naked fanatic), naci kelti nebo galove :d u EB sis mohl pri instalaci zvolit zda buou uplne nazi, nebo ne :P
      • Hairy_Ass
        To jistě ne. *3*
  • XXDarthVaderXX
    PANE BOŽE DÍKY!!! *14*
  • Damarus
    Už at se mi po monitoru probíhají legionáři v novém kabátku :) yeaaa haaa :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit