Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    must not fap! ^_^
  • Tak tohle uz je nekolik let jeden z mejch nevlhcich snů!!!!
  • Hmmm...ale čekat rok...no...doufám že vyjdou další patche na Third Age: Total War abych měl do roku 13 co hrát )))
  • Miserius
    Jupiii, pro me je Rome Total War pravdepodobne nejlepsi strategie ze vsech historickych strategii. Supr! Na to se fakt tesim
  • BOH EXISTUJE : a jeho dieta je TOTAL WAR : ROME II :D konecne :) juuuj tesim sa
    • btw : budu aj namorne bitky??? budeme taranovat? :D
      • Hairy_Ass
        To už si mohl ve Fall of the Samurai, takže bych tipoval, že budeme. *3*
  • aaa.. už teď jsem na to nadrženej jak pes *1* *1*
  • Doufam at hlavne vylepsi system dobyvani a braneni mest, jelikoz ten mi prijde v kazde serii takovy nemastny, neslany a na lodnich bitvach by take meli poradne zapracovat + daleko lepsi a fungujici diplomacii, nicmene se dost tesim, at uz to dopadne jakkoli, zcela jiste to budu hrat hodne dlouho, jako kazdou serii.
  • Gojira
    Konečně. Jen by mě zajímalo zda TW furt dělají dvě studia (jedno z Anglie a druhé z Australie)
  • To můj komp asi vybuchne...
  • PreidaQ
    Já to beru spíše jako krok zpátky. Rome:TW je výborně hratelný i dnes a bude ještě dlouho. Takhle CA zaplácají další TW už zpracovanou hrou, namísto toho, aby se posunuli dále.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit