Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • btw nevi nekdo obsazeni lidi v tom traileru? popripade te zeny co tam byla?:D
  • Radši bych rytířskou řežbu ale co už.
  • Jeste aby vysel Age of Decadence a budu spokojen jako pravy Riman :D
  • Tikov
    Celkem mne zajímá jak budou řešit souboje v budovách (viz obrázky a kopí na věžích), v Empiru (poslední TW co jsem hrál) to nebyl zrovna ono.
  • No já se hlavně těším na mody, které dají hře pořádný historický základ včetně reálnějšího vzhledu. Snad zapracují chlapci pořádně na diplomacii a AI na strategické mapě. Jinak pochopitelně, tohle je jasná koupě *14*
    • taky se tesim, ale nemyslim si ze vzniknou mody jako EB nebo roma surrectum atd. Spis bych to videl "jen" na darthvader, jako u empire, napoleon a snad i shogun
  • Nevi nekdo nazev songu v traileru? Diky :)
  • Trol.diskuzni
    Ach bože, další reboot... Počet nových kvalitních her na nule.
    • Předchůdcem podprsenky byla šněrovačka. První patenty na podprsenku byly uděleny již koncem 19. století – např. v roce 1889 jej získala Francouzka Herminie Cadolle a v roce 1893 Američanka s českým jménem Marie Tucek pod názvem „Breast supporter“. Za skutečnou vynálezkyni moderní podrsenky však někdy bývá považována další Američanka – Marie Phelps Jacobová, která ji vyrobila v roce 1913 a o rok později získala patent.
  • Je dobré slyšet, že prodlouží kampaň. 223 tahů je taky dost, ale člověka to nutilo pořád jen expandovat a na politiku a výstavbu moc nezbyl čas. Doufám, že AI bude trochu smysluplnější co se politiky týče, je úsměvné, když má nepřátelská frakce poslední provincii, v té mám 5 armád a přesto nesouhlasí s vazalstvým. Taky by mi nevadilo, kdyby námořní souboje byly opět jen přes auto bitvu, v Empiru jsem je měl opravdu hodně rád, ale Shogun byl co se námořních bitev týče krok zpátky. Spolu s Company of Heroes II další hra u které neváhám a kupuju :)
    • Počet tahů se dá lehce upravit klidně na 450 :)
      • Myslím tím i v původním Rome
    • Hairy_Ass
      A co ti brání si ty námořní bitvy vybojovat automaticky i teď?
  • Dekuju Cesare!!!!
  • nééééééééé, já jsem chtěl středověk trojku :( nebo empiry (napoleona) dvojku (kvůli námořním bitvám)......každopádně to Vám všem fandům Říma upřímně přeju a určitě si to taky koupím, už jen proto že jsem první díl nikdy nehrál a taky ptoto, že je série TW naprosto super!!!!!!PS:doufam, že se dočkám toho třetího středověku :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit