Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chci hodnocení produktu, kterej je na trhu teď, ne toho, co bude na trhu za měsíc, tři, šest... Jestli to vývojáři podělali a hra má velké technické potíže, tak přesně to se má objevit v recenzi a taky v hodnocení. Je to jejich problém, ne recenzenta. A jestli si to kvůli nižšímu hodnocení koupí míň lidí, tak je to naprosto v pořádku. Říká se tomu tržní kapitalismus a zajišťuje to kvalitu produktu.
    • Problém je, že mně to valí na novou hru dost slušně. Za 16 hodin dva crashe, což je otravný, ale to se vychytá. Naštěstí žádnej nebyl na straně serveru, ale klasicky crash programu. S netcodem nemám problém. Co škube jsou některý servery. U jedněch Skopčáků jsem fakt chcípal i vteřinu po tom, co sem zaběhl za roh. Teď jsem ale hrál u Frantíků a naprosto OK, všechno bylo cajk a ani v chatu si nikdo nestěžoval. Takže je otázka, jak velká vina je na straně DICE a jak velká na straně poskytovatelů serverů. Jediný 2 problémy tak u mě momentálně zůstávají a) dlouhý loadingy, b) zabugovanej specator mód v defuse, kterej se občas spouští dřív, než tě zabijou. To je dost školácká chyba, kterou snad brzo vychytají. Je mi líto všech, který s tím mají problémy, ale já si šušňám a se mnou spousta dalších. Tady se všichni ohání polovinou hráčů, ale bůh ví, jaký to číslo reálně je. To by měla vědět DICE a vyjádřit se k tomu. Třeba jsem jen klikař, třeba ty méně šťastní nabrečí do každý diskuze, takže jsou víc vidět. Můžu soudit akorát za sebe a já jsem spokojen. Peace
    • nekromant33
      Mě by u onlinovek apod. přišlo v pořádku zrecenzovat hru tak, v jakém stavu si ji hráči mohou koupit a pak udělat takový shrnutí popár měsících. U ani jednoho nepotřebuju číslo hodnocení ale jen dojmy. Jinak žádnou hru už v den vydání nekupuju, natož předobjednávat (krom TWD, tam čakám to samé akorát nový příběh), zejména u her závislých na MP.
  • Levolution - někomu spadne budova, někomu hra *4*
  • Oukej koupím si auto je diky výrobním chybám nepojízdné ale nebudu ho vracet protože mi výrobce chyby mozna při další servisní kontrole opraví?
    DICE hru vydalo ve špatném stavu tak nevidím důvod mu při recenzi nadržovat a delat mu výjimku. Za bugy a chybějící kampaň ste sundali i Armu která bude casem také odladena.
    Mrli byste mít stejný metr pro všechny, já vím ze BF4 bude mít bozi Multiplayer ale v dobe recenze nemá....
    • Recenzent nikomu nenadržuje. Pouze konstatuje, že hru nemůže hrát. Ve finálním hodnocení se zcela určitě přihlédne k technickým problémům.
  • Doufám že tyto nedostatky, které byly ve verzi za kterou zákazník zaplatil zohledníte i v hodnocení.

    Hra se má hodnotit taková jaká je a ne taková jaká by mohla být, vzhledem k tomu jak je na tom současnej Battlefield 3, bych moc neočekával.
    • Vrook
      Ano, takovej postoj jsem zaujímal třeba i u SimCity, to samý by mělo platit teď. Sice se jednou recenzí nic nezmění, ale jde o princip. Kdyby to takhle fungovalo u všech recenzí, i u těch na nejnavštěvovanějších webech, dali by si imho vývojáři a support zatracenýho majzla, aby to fungovalo tak, jak má.
      BF3 měl třeba alespoň pro mě výbornej gameplay, jako odreagovačka (ostatně tak beru všechny hry) hrozně vysokej potenciál. Bohužel, povedlo se mi ho spustit vždy tak ve třech z devíti případů. Po posledním reinstallu OS navíc maximálně na 15min, po kterejch pokaždý spadnul.
      Marná sláva i sebelepší hra po stránce hratelnosti je špatná, pokud je nedodělaná, potažmo pokud prostě nefunguje.
    • Jdi se radsi vymacknout ty dobytku. bude ti to sluset vic, nez nejaky radoby uvahy tady.
      • eStar
        Jsi drzý a nevychovaný. Nevím kdo ti dal právo mu nadávat.
        • on sam ma na to pravo. Ja mam taky pravo na to abych rekl ze te zabiju, a nikdo nemuze rict ani prd.
          • Facepalm: boze ty jses retard, ja uz s tebe nemuzu *1*
    • Byl bych taky pro, ale to by takhle museli řešit všechny hry i do minulosti a kdyby dávali -2 body za nezvládlý start multiplayerový hry jak by to pak vypadalo? :) Pár "hustokrutých" her by bylo hodnocením v šedi.
  • "Dice nyní běží čas opravu technické stránky hry. Nechci popravit hru, která může s příštím patchem vypadat zcela jinak."

    Jakmile je to od EA tak čekáte s recenzí, ale například Total War: Rome 2 jste tuto šanci nedali, jste fakt frajeři...
    • Jack1947
      BF4 je jina liga, od DICE a tam to zabugovane recenzovat a s problemy proste nejde. *3*
    • vždyť to dostalo 9/10, to tomu fakt nedali šanci *1*
      • Nejde mi jen o to číslo, ale TW:R2 mělo na začátku obdobné problémy jak BF4 a hned rezenzovali...a tady čekaj...
        • třeba se poučili *3*
  • Stejne problemy jako ve 3. dilu, proto jsem si 4. nekoupil.
  • Hrajem od prveho dna a mozem povedat, ze clanok je stopercentne presny !!! NEKUPUJTE TO !! Pockajte kym to opravia a pripadne padne cena, ale teraz je to hra tak akurat o nervy.... V clanku nebol napriklad spomenuty problem memory leaking, kde je jedno kolko GB pamate mate, vytazi sa vam na 98% a hra vam zacne akoby lagovat, vzdy v najlepsom vam to preblikne a zomriete...som TAKY nahnevany na DICE...myslel som si, ze betatesting je k niecomu dobry, ale vidim, ze oni to vzali len ako marketingovy tah ! CAKAJTE, NEKUPOVAT !
    • Presne tento vyvoj som pri vydani BF4 ocakaval. Stacilo hrat betu a bolo jasne, ze ked napr. pre mnohych hracov (vratane mna) sa hra konecne nakopla az po 3. fixe zo strany DICE, tak tam skratka nieco nie je v poriadku. BF3 som pred dvoma rokmi kupil hned po vydani a kupodivu som nemal takmer ziadne problemy, ale ba stvrte pokracovanie zatial rozhodne nenaskocim. Zial, treba si pockat, sledovat, ci laskavo riesia patche, ktore by to dostali do priblizne rovnakeho stavu, ako je trojka. Kazdopadne vydavat hry v "surovom" stave, t.j. ktore su uplne ocividne totalne zabugovane... zlate 90. roky. Musim takto nostalgicky zaspominat. Netvrdim, ze uz i vtedy neexistovali zabugovane hry, ale rozhodne si vyvojari i publisheri davali sakra pozor, v akom stave je finalna verzia hry. Nuz... a postupom casu sa na tuto stranku akosi zacalo zabudat, az to dospelo to dnesneho stadia v podobe brutalne zabugovaneho BF4. Ale hlavne, ze sa oficialne predava a EA sa urcite raduje. Kam tymto tempom herny priemysel dospeje??? *13*
    • Memory leaking mě sice nepostuhuje, ale 50% quitů kvůli pádům a mrznutí hry mám stejně :(
  • Jasně...battlefieldu 4 nedáme nízké hodnocení.Hezky si počkáme ňejakej ten měsíc dva a pak když to s tím patchem bude aspoň 9/10 tak dáme recenzi...přece neuděláme BFku ostudu! :D
    • Nemyslím si, že by bylo fér hodnotit jakoukoliv primárně multiplayerovou hru několik dní po vydání. Na rozumné hodnocení stejně člověk potřebuje minimálně několik týdnů a to i v případě, že od prvního dne hra šlape tak jak má. U MP her je důležitý dlouhodobý potenciál a ne případné škobrtnutí na začátku. To platí o BF4, CoD i dalších.
    • Nevidis tam tu zvracenou logiku? :)
      Hra obsahuje "drobne" bugy: snizime hodnoceni
      Hra nejde pres masivnost bugu poradne hrat: pockame, az to opravi

      Jak tu spousta expertu tvrdi, ze recenze je vzdy subjektivni, tak myslim, ze pokud recenzent nebyl schopen rozumne hrat na 3 pc, tak by asi hra mela dostat subjektivni hodnoceni 0-1/10.
      • Jack1947
        Ja bych se nikdy neodvazil "zpochybnovat" Recenzenti jak hodnoti recenze toto je vysada ktera mi nenalezi, on si kazdy udela obrazek sam... ja jsem za recenze rad i kdyz jsou pro mne jen zdrojem, cteni nikoliv informativni hodnotou ktera by udavala smer meho pocinani. To dlouho ne. *3*
    • Jack1947
      U COdu to bude jeste "prozaictejsi". *3*
  • eStar
    Já jen doufám že tyhle masivní problémy potom v recenzi vezmete v úvahu a ne že tam pak uvidím 9/10 když už teď je jasné že ta hra nemá možná ani na 7 bodů.
    • 7,5 v nynejsim stadiu :D
  • a jde to už aspoň hrát po LANce? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit