Přejít na výpis diskuzí
Zpráva o stavu Battlefield 4 multiplayeru
5.11.2013 | Aleš Smutný
154 příspěvků
-
Nebude nahodou trocha problem v tom ze je BF4 multiplatformovy? To, ze to obcas padne moze byt ale aj problem servera, nie hry ako takej....
-
zlatej Far Cry 3. Tohle nebrat
-
-
far cry ma MP jak svina...uvedom sa
-
-
Pro mě nejzábavnější Battlefield *2*
-
Arc ty ses hold dementek na ntou, to je neuveritelny. Mohl bys jit na mumble prosimte abych ti mohl vysvetlit ? Btw. ne trolla si nekrmil, stojim si za vsim co sem rekl
-
-
Zalez do sklepa, ty internetovy hrdino. *6*
-
-
do internetoveho hrdiny mam opravdu daleko. Zalez si na fejsík a teple se usmivej
-
-
Proc ze sebe delas hlupaka, bavi te to? Btw. zadny fejsik nemam, trocha ses sekl.
-
-
jsi si jistý že ho ze sebe jen dělá? *4*
-
-
ok, tak díky za potvrzení že toho blba nehraješ *4*
-
Ne, takto se pta clovek co jedna s ostatnima tak jak si to zaslouzej. A jelikoz jsou lidi naprosto stupidni, tak nic jineho necekej, za to ja od nich ocekavam normalni odpoved jako od podrizenejch.
-
"Tak prosim te prestan vymejslet ho*na a hraj. Ze se vzdycky objevi nejakej dmnt a chce neco sundava. Asi prijdu a sundam ti volant u auta, i kdyz ono by se nic nestalo, slovaci stejne ridej klicem"
takhle se neptá normálně, takhle se ptá debil, pokud tě doma nenaučili položit slušnou a srozumitelnou otázku, poprosi maminku a tatínka ať ti to vysvětlí.. jinak nemůžeš na své stupidní nekoherentní blábolení očekávat rozumnou odpověď -
normalne se tu ptam na padny duvod toho, proc by tam lens flare nemohl byt. Zadny nemas ? Tak zavri p*del, dekuji.
-
-
Kašli na to a nekrm trolla jako sem to omylem udělal já :)
-
-
Dalsi krasna ukazka dnesni spolecnosti. Ten kdo nesouhlasi s lens flare je automaticky stupidni.
Kdyz uz si hrajes na drsnyho, nes*r si u toho na hlavu, vypada to blbe. *3* -
dalsi krasna ukazka dnesni spolecnosti. Ten kdo nesouhlasi s fejsíkama je automaticky troll :) Radsi vytvor padny argument proc by tam lens flare nemohl bejt, ty smajliku. Zatim jsem zadny nevidel
-
-
hlupaka ? kde ? To ze obhajuju efekt kterej dela hru vizualne zajimavou tak aby cloveka upoutala, misto toho abych tu kvakal kydy jakoze to neni realny, kdyz nejdu hrat zadnou realitu, a podobny nesmysly a tudiz se neradim do zastupu vsech uzasnych lidi dnesni uzasne spolecnosti, znamena ze sem hlupak ? :D
-
-
vlastne ano, znamena :D Protoze dnesni svet vlastne .) tak jo, promin mas pravdu :D
-
-
-
-
-
-
Takže beta se nám trochu protáhla i přes vydání.
Mimochodem na gametrailers Ghosts dostalo 7/10, což je asi poprvý, co tam dostalo míň jak 9, takže "based on that logic" a spříhlédnutím na hodnocení games ostatních dílů očekávám konečně tu 5ku, protože na GT 7čka opravdu průměr je -
BF4 hraju bez vetsich problemu a obcasny pad neresim a odpoustim :) Bude se to hrat min. 2 roky, ne mesic, takze opravy a zlepseni, ktery casem prijdou, nas neminou. No verim tomu, snad to tak bude :) Jde o to, ze napr. novej TombRaider jsem hral a dohral ihned po vydani, padalo to, grafika pokulhavala na relativne nizky nebo stredni detaily a ted, kdyz to pustim, hraju na ultra a hra je stabilni. K cemu to ale je, kdyz uz se k ni nevratim. U BF je to jiny, ten se bude hrat dlouho, proto me to tolik nesere. TB byl mozna blebej priklad, ale vite jak jsem to myslel :)
-
-
Divne, me posledni Tomb Rider jel uplne v pohode temer na max detaily i se zapnutyma "vlasama". Rozhodne jsem tam neumiral za rohem, hra mi nespadla ani jednou a nahravani levelu netrvalo 5 minut.
-
Netcode v BF3 nikdy nefixnuli a 4ka ho ma jeste horsi. Kropim z aek z metru a hity to proste neregistruje, smrt je zpomalena, umiram za rohem, cely je to na chobot.
A to nemluvim o padech serveru, kickovani hracu, neukladani progressu atd. *11*
-
-
Mmm, to je dobrota BF4 je krasne hyri barvami, Mp je hezke hyri chybami. Radost pohledet. *5*
-
Nezlobte se na mě, ale připadá mi to akorát jako vymluva. Kamarád to spokojeně páří od první hodiny a žádný problém s připojením či sekanim opravdu neměl. Stáhnul nejnovější ovladače, vyčistil PC a jede mu to parádně. Promyslete radši upgrade.
-
-
Tak se jdi pářit s kamarádem. BF4 prostě nejede zhruba polovině lidí jak má.
-
-
mam titána, optickej net a 24 GB RAM a všechno šlape jako hodinky, proste tohle neni hra pro socialni kompy
-
-
Myslím že v tomhle případě je úplně jedno jak silné PC máš.
-
Pády serverů asi těžko ovlivní konfigurace PC u dumbass...
-
Ja myslel ze mas PS3 a Killzone nebo to byl jinej Joe? takovej ten slovenskej pred takovejma 6-7 lety zpet na zdejsich diskusich? :D
-
-
to je on, si našel v ČR bohatého milence a emigroval..
-
-
-
Pořád padají servery a i s nimi se ztrácí nahrané body a postupy. Co to má být???
-
-