Přejít na výpis diskuzí
Žraloci, velryby a pirátský život v traileru na Assassin's Creed IV
16.7.2013 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Prosím od jakého interpreta je ta pirátská skladba...
-
neměl jsi být v práci do stredy? *7*
-
Jo ho ho, Pirate's Creed... *15* Jediný rozdíl oproti Pirátům z Karibiku zatím vidím jen v tom, že tam není hláškující Johnny Depp a neběhají tam různé fantasy postavy, jinak je to úplně to samý, takže ty úvodní řeči o tom, jak se to bude vyhýbat pirátským klišé, beru s rezervou. *1*
-
Schválně, jestli tam budou logický odkazy na trojku :D A nevíš, jestli budeme hrát i za někoho v reálu?
-
Tentokrát prý bude s minulostí experimentováno přímo někým z Abstergo korporace, který se "napíchne" na Edwarda Kenwaye jako předka Connora a Desmonda. Z jakýho důvodu, to snad hráč dozví ve hře. Desmondova linie skutečně skončila (chronologicky v Black flag teprve skončí) třetím dílem, ale není nutný, aby příběh musel zákonitě navazovat, páč se prostřednictvím AC4 doplní informace pro celkový univerzum a třeba více osvětlí pozadí událostí ke třetímu dílu, žádná věda...
-
IV. se odehrává před III. dílem:)
-
Koukám a čtu, ale do 2014 máme útrum, tak snad AC to napraví:-D
-
posledně mě někdo poučoval o tom, o čem je hra a její historie a tak....zajímá mě....na konci trojky, když se stalo to, co se stalo...jakože v "reálu"....tak jak chtějí jakože pokračovat? nebo to budou úplně ignorovat? já chápu, že byli assassini všude, oukéj, ale když jsme na konci trojky podělali svět atd....tak teď jako budeme s piráty dělat co? hledat další nějakou blbost, která zvrátí osud světa? wtf? nemáte tam víc kýčů? nebo se na to úplně vyprdnou a budou jen dojit bez příběhu v pozadí?
-
Pristi dil bude s draky, jsou COOL, nekoukas na Game of Thrones?
-
Já se už těším na příští díl se zombíky. *12*
-
pokud bych byl kapitánem druhé lodi, první rozkaz co bych vydal by zněl "všichni střílejte na toho kokota v bíle pláštěnce" :)
-
Nejlepší pirátský bitky stejně měl Corsairs: Conquest at Sea *14*
-
Day 1 pirate
-
Stejně nechápu, co má společného Assasin, velryba a žralok:) Vlastně jsem doteď nepochopil o čem ten díl je a proč piráti, když módní vlna pirátů už odpadla.