Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: Grand Theft Auto jako dílo náhody
6.7.2013 | Ladislav Loukota
59 příspěvků
-
Nedivím se, že to dnešní třináctiletí nepochopí. Zpětně už to není tak dobře hratelné.
-
A jak tedy?
-
S Red Dead Redemption naštvali miliony hráčů a rozhodně je to netrápí...Proč by je to mělo trápit u GTA V? Je fakt že GTA na PC patří už prvního dílu, ale to neznamená, že na PC bude patit i dál...
-
Také spoléhám na to, že se Rockstar pochlapí a navrátí se spíše ke stylu GTA SA. Protože ať si říká, kdo chce, co chce, pro mě to byl nejlepší díl GTA z celé série.
-
To teda žiješ pěkně nudný život. Myslím, že takhle to nemyslel.
-
Na mojí stařičký 80 Gb PS3 se mi RDR taky nesekal, ani datadisk, vyčisti si napřed chlazení a mechaniku než začneš popichovat vývojáře ;)
-
vystřílet 100 panáků v misi mi jako simulace života moc nepřipadá :)
-
GTA IV má nějaký mody na AI ?
-
Je i modifikace na AI jako je pro GTA IV?
Sice super auta atd... ale AI je strašná. -
Nejvíc se mi líbilo San Andreas, ale ted sem se ukrutně sekl na GTA3 s New york city modem(Skiny realných aut, škodovka jako taxík:-), přidané lokace atd... ) + Neo Mod(nemusím popisovat) a pro trošku lepší grafiku sem tam švihl ENB series(DX8 na DX9).A je to maso *5*
-
Doufám že gta5 bude spíše jako San Andreas simulace života a plno vedlejších misí. Než příběhová gta4 s Nikolasem Bellicem. Skoro všechny mise v gta4 bily k někomu se prostřílet a pak ho zabít občas byla potom i honička v autě. Jediná dobrá mise bila držení se na střeše dodávky.
-
Dík za info zrovna jsem si říkal jestli do toho mám jít
-
Už ses prospal? :-)
-
No tak slava. To by potom bylo trochu optimistictejsi cislo a snad bych i v tu PC verzi do budoucna veril.
-
no uvidime ako to spravia,mozno budeme prekvapeny ako dobre to ide:)ale keby to naozaj nezvladaju tak by aspon skor ohlasili nove:)mne rdr na xku nesekal
-
Vim, že to je OT, ale Mortal Kombat Komplete Edition je sakramentsky povedenej ....
-
Uz za dva mesice si konecne zahrajeme novy dil, uz se hrozne tesim a skrtam v kalendari kazdy den, tech pet let cekani bylo ohrome dlouhych a uz bych nevydrzel cekat dele.
-
nikdy sem nepochopil jak to někdo moh hrát, 2d pseudáč, naprostá nuda, ale tak budiž
já mám za to, že to prdi hráli jenom proto že se jim carmageddon sekal mu he he -
v roce 2012 Rockstar hlásil 25 miliónů prodaných kusů.
pokud tak na jednu konzoli vychází +- 10 miliónů kopií, tak na PC zbývá 5 miliónů kopií... na VGChartz není určitě započítaná digitální distribuce. -
podle mě to stejně nezvládnou a staré konzole uvaří, když se mi sekalo už RDR na PS3, tak bych se nedivil, kdyby to tady bylo ještě horší