Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Vzhledem k tomu, že GTAIV i s epizodami bylo už hodně krát na Steamu za úplně směšnou částku se mi to celkové číslo prodaných PC kopií nějak nezdá :/ Ale co jsem googlil, je to tak plus mínus všude stejně. Je v tom i digitální distribuce? I tak si myslím, že každé mega prodaných kusů dobré mega. Přinejmenším to musí stále vynést více, než náklady na konverzi. A pokud by byla 5ka pak na PC, tentokráte lépe od začátku optimalizovaná a bez komplikované DRM (osobně jsem to rozjet a hrát problém neměl, ale dost lidí ano) pak věřím, že by se toho prodalo na to PC i mnohem více...
  • Abiczko
    osobně znám spoustu lidí co si koupily gta 4 na konzoli i když původně chtěli pc verzi kvůli už tolikrát zmíněné nepodařené konverzi.takových lidí je po světě určitě spousta,být gta 4 pc verze perfektní,anadno by se přehoupla prodejnost přes 1M...a jen tak mimochodem 750 000 lidí ti přijde málo?
  • TES 3 Morrowind mel pridavani dodatečného obsahu uz v roce 2002, několik malych pridavku bylo ke stazeni na jeho oficialni strance, v Oblivionu to zpoplatnily. Takze v tomhle bych Rock za vizionare nepovazoval:)
  • Vzhledem k tomu ze GTA 4 na PC se podle VGChartz prodalo 0,73 milionu kopii z 21,7 milionu kopii co se prodalo na vsechny platformy dohromady (vcetne datadisku) tak teda nevim o jakych milionech to mluvis.
  • Abiczko
    pokud nechtějí naštvat miliony hráčů tak to nejspíš vydají na všechny platformy.v jaké kvalitě a rozestupy s vydáváním to je již jiná otázka.
  • Keyz
    A mluvit německy!
  • Paulcz
    kdo ví co se jim honí v kebulích, na PC to nemusí vydat záměrně a vůbec to nemusí mít nic společného s údajným pirátstvím. Třeba nechtěj podporovat Steam Box, zvedne jim to prodej konzolí atd.
  • gta5 ma urcite ciel popredat masovo stare konzoli a,ked budu dost nasiteny(bohvie co maju za dohody atd...) tak to ohlasia na nove a dufam ze aj pc coho sa bojim,ale zaroven si hovorim,ze ak tam ma byt namakany multak tak prave verzia pc bude vdaka nemu zlatou banou na pekne dlho,kedze pc hracov je najviac a tuto hru si kupia a nie stiahnu koli multaku aj v slabsich krajinach ako je napr slovensko:)
  • To jo, ale stejně budou muset udělat PS4 a X-One verzi, aby nenaštvali majitele nových konzolí. A vzhledem k tomu, že nové konzole = PC, tak by byl hřích to nevydat, když už ta konverze stejně bude. A na rozdíl od GTA IV by nemusela být zpackaná. No uvidíme, já osobně doufám, že to vyjde ke konci 2013 případně zkraje 2014.
  • Jo no zjistíš, že každá ženská chce minimálně tři chlapy najednou, opíchat do všech děr a na závěr nastříkat do huby. Byl to pro mě docela šok.
  • God-of-War
    http://www.youtube.com/watch?v=JYy69qOJWoM Bouchněte.
  • Žádný článek nebo analýza ti na 100% nic nepotvrdí :) , ale vzhledem k minulosti série je to velmi pravděpodobné. Na druhou stranu mnozí pohlíželi na Pc verzi Red dead redemption jako na samozřejmost a nedočkali se dodnes.
  • PC verze bude 100 %. Rockstar to nemůže oficiálně potvrdit kvůli marketingu, ale na netu jsou články a analýzy, které to potvrzují..
  • Ať je to jak je to - R* mne zklamal. Stááále ani zmínka o PC verzi. Jestliže NEBUDE PC verze- tak smolíček pacholíček. Kupovat si kvůli tomu obstarožní IXO, když už se čtverkou měla tahle mašina problémy (Jedu, jedu, jedu - jééé - kde se tu vzala ta mostovka ?! Navíc mi mechanika DVD ohoblovala a konzole šla z domu...) se mi nechce a i když zřejmě půjdu do PS-4, tak zatím nikde ani ťuk o tom že by tohle vyšlo na nové konzole. I když - PC je PC, takže buďto PC nebo nic...
  • Az na to, ze tyhle Loukotovy clanky tu vychazely davno pred nejakym Levelem. A jak 2x? Ono to vyslo i v Levelu? Tady zas nejakej expert vstal od maminciny snidane...
  • tak to da rozum, pak se konecne podivas, kdes delal ty tri roky chyby... *5*
  • To ne no, jinak by tu vas 20 fakt nebylo.
  • Nejlepší náhoda od penicilinu.
  • "Navíc mají v každém díle vynikající postavy a skvěle napsaný a vypiplaný dialogy"? To nemůžeš myslet vážně. Zrovna takové GTA IV je přímo výstavní příklad vynikajících postav a skvělých dialogů. Nechtěl bych vidět, za co považuješ ty špatné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit