Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: Grand Theft Auto jako dílo náhody
6.7.2013 | Ladislav Loukota
59 příspěvků
-
Vim, že to je OT, ale Mortal Kombat Komplete Edition je sakramentsky povedenej ....
-
-
Dík za info zrovna jsem si říkal jestli do toho mám jít
-
-
Tohle je typicky clanek pro Level, ale je to tady, takze ty kecy, co bude, kde.. je nutno brat s rezervou.. Ono je celkem umeni, vydelat 2x na ty samy veciteda, pokud tomu volovi, ktery to Tiscali plati, nedojde, ze je to stret zameru, jako prase :)
-
-
Az na to, ze tyhle Loukotovy clanky tu vychazely davno pred nejakym Levelem. A jak 2x? Ono to vyslo i v Levelu? Tady zas nejakej expert vstal od maminciny snidane...
-
-
nikdy sem nepochopil jak to někdo moh hrát, 2d pseudáč, naprostá nuda, ale tak budiž
já mám za to, že to prdi hráli jenom proto že se jim carmageddon sekal mu he he -
-
Nedivím se, že to dnešní třináctiletí nepochopí. Zpětně už to není tak dobře hratelné.
-
-
Uz za dva mesice si konecne zahrajeme novy dil, uz se hrozne tesim a skrtam v kalendari kazdy den, tech pet let cekani bylo ohrome dlouhych a uz bych nevydrzel cekat dele.
-
Ať je to jak je to - R* mne zklamal. Stááále ani zmínka o PC verzi. Jestliže NEBUDE PC verze- tak smolíček pacholíček. Kupovat si kvůli tomu obstarožní IXO, když už se čtverkou měla tahle mašina problémy (Jedu, jedu, jedu - jééé - kde se tu vzala ta mostovka ?! Navíc mi mechanika DVD ohoblovala a konzole šla z domu...) se mi nechce a i když zřejmě půjdu do PS-4, tak zatím nikde ani ťuk o tom že by tohle vyšlo na nové konzole. I když - PC je PC, takže buďto PC nebo nic...
-
-
pokud nechtějí naštvat miliony hráčů tak to nejspíš vydají na všechny platformy.v jaké kvalitě a rozestupy s vydáváním to je již jiná otázka.
-
-
S Red Dead Redemption naštvali miliony hráčů a rozhodně je to netrápí...Proč by je to mělo trápit u GTA V? Je fakt že GTA na PC patří už prvního dílu, ale to neznamená, že na PC bude patit i dál...
-
Vzhledem k tomu ze GTA 4 na PC se podle VGChartz prodalo 0,73 milionu kopii z 21,7 milionu kopii co se prodalo na vsechny platformy dohromady (vcetne datadisku) tak teda nevim o jakych milionech to mluvis.
-
-
v roce 2012 Rockstar hlásil 25 miliónů prodaných kusů.
pokud tak na jednu konzoli vychází +- 10 miliónů kopií, tak na PC zbývá 5 miliónů kopií... na VGChartz není určitě započítaná digitální distribuce. -
-
No tak slava. To by potom bylo trochu optimistictejsi cislo a snad bych i v tu PC verzi do budoucna veril.
-
-
Vzhledem k tomu, že GTAIV i s epizodami bylo už hodně krát na Steamu za úplně směšnou částku se mi to celkové číslo prodaných PC kopií nějak nezdá :/ Ale co jsem googlil, je to tak plus mínus všude stejně. Je v tom i digitální distribuce? I tak si myslím, že každé mega prodaných kusů dobré mega. Přinejmenším to musí stále vynést více, než náklady na konverzi. A pokud by byla 5ka pak na PC, tentokráte lépe od začátku optimalizovaná a bez komplikované DRM (osobně jsem to rozjet a hrát problém neměl, ale dost lidí ano) pak věřím, že by se toho prodalo na to PC i mnohem více...
-
osobně znám spoustu lidí co si koupily gta 4 na konzoli i když původně chtěli pc verzi kvůli už tolikrát zmíněné nepodařené konverzi.takových lidí je po světě určitě spousta,být gta 4 pc verze perfektní,anadno by se přehoupla prodejnost přes 1M...a jen tak mimochodem 750 000 lidí ti přijde málo?
-
-
-
PC verze bude 100 %. Rockstar to nemůže oficiálně potvrdit kvůli marketingu, ale na netu jsou články a analýzy, které to potvrzují..
-
-
Žádný článek nebo analýza ti na 100% nic nepotvrdí :) , ale vzhledem k minulosti série je to velmi pravděpodobné. Na druhou stranu mnozí pohlíželi na Pc verzi Red dead redemption jako na samozřejmost a nedočkali se dodnes.
-
-
To jo, ale stejně budou muset udělat PS4 a X-One verzi, aby nenaštvali majitele nových konzolí. A vzhledem k tomu, že nové konzole = PC, tak by byl hřích to nevydat, když už ta konverze stejně bude. A na rozdíl od GTA IV by nemusela být zpackaná. No uvidíme, já osobně doufám, že to vyjde ke konci 2013 případně zkraje 2014.
-
-
kdo ví co se jim honí v kebulích, na PC to nemusí vydat záměrně a vůbec to nemusí mít nic společného s údajným pirátstvím. Třeba nechtěj podporovat Steam Box, zvedne jim to prodej konzolí atd.
-
-
-
-
-
GTA sucks Saints Row 4ever!
-
-
Nemůžeš srovnávat. Just sayin'
-
-
OH really ? but i can, GTA is too much realistic. Personally. I loved both games but I prefer Saints Row because of gameplay, theme, and general style. + if i wanna play realistic game i would go outside wouldnt i ? ,)
-
-
We speak no americano *1*
-
-
To ne no, jinak by tu vas 20 fakt nebylo.
-
-
Prosim Tebe, jsi na ceskem serveru, prober se! :)
-
But u cant steal a car and kill people outside *1*
-
-
Nemůžeš?
-
-
chtěl bych vidět, jak přijedu do autoservisu, nechám si během 5 minut přestříkat auto a můžu vesele killit dál *1*
-
okej, jednou *1*
-
-
-
-
-