Přejít na výpis diskuzí
Ztraceno v procesu: Half-Life 2 a propagace čisté videohry
25.10.2012 | Ladislav Loukota
162 příspěvků
-
a tohle bylo co :)?
http://old.games.tiscali.cz/images/halflife2/img1.jpg -
Bez brýlí by hlavně ho*no viděl!
Pak by nebyl tak drsnej. -
Protože bez brýlí by každý poznal, že je to G-man;]
-
http://oblacek.sh.cvut.cz/half-life/historie-half-life/
-
neco pro pobaveni: jak Gordon (HL) potkal Chell (Portal) http://www.youtube.com/watch?v=Zcdd5wUwubE *4*
-
Kdyz uz jses ten profik na Half-Life, mohl bys hodin odkaz na nejake shrnuti pribehu obou her, s kterym se ztotoznujes. Ci pokud jsi napsal neco vlastniho, taky bych si to rad precetl. Half-Life take miluji vcetne pribehu, ktery se snazim behem pruchodu hrou ve stripkach vyhledavat. Rad bych si to ale precetl nejak ucelene.
-
.)))))
-
Téma Ztaceno v procesu je moc fajn. Tenhle článek se mi moc líbí. Srovnání způsobu vyprávění je dobrý postřeh, který je zpětně zřejmý, ale mě to nějak neseplo. Takže díky a jen tak dál.
-
Proč vlastně Freeman nosí brýle?To je tak nepraktické a divím,se že nemají nic lepšího v té době.
Často jsem si říkal "Dostanu ránu spadnou brýle a uvidím prd"
Ten oblek snad nemá ani helmu nebo něco takového. -
marty: to je věc preference, nic víc. Někoho mluvící hrdinové baví, někoho rozčilují. Já se dokáži ztotožnit s oběma, s těmi němými bych dokonce řekl, o krapet víc. Jinak díky bohu, že Gordon není další Duke!
-
Abych pravdu řekl, tak ani jedna z těch co sem hrál mě z tohohle seznamu nějak nechytla. Ale přiznám, že některé z toho seznamu sem nehrál. Takže klidně je možné, že se tak schovává nějaký klenot.
-
Vzhledem k tomu, jak chtěli a vydávali epizody HL2, tak tady asi nejde o nějakou dlouhodobou rozvahu, aby hra byla co nejkvalitnější... Když se na hře pracuje moc dlouho, tak je to zase spíš ke škodě, protože engin a herní prvky mohou zastarat a musí se to stále přepracovávat. Podle mě měli ve Valve důležitější věci na práci a s Half-Life jim jednoduše ujel vlak a teď do něj budou obtížně naskakovat, pokud vůbec naskočí.
-
to dá rozum, když byly předešlé dvě hry takové propadáky... to je asi tak na úrovni předpokladu, že nevyjde už nikdy žádný mass effect, protože to byla přece trilogie
pokud nejsou problémy s právy na pokračování, snad každá úspěšná hra se ho dočká... záleží ale, jestli chtějí sérii jen ždímat (Fallout 3) nebo jim na pokračování záleží, protože je značka zároveň i jejich dílem a nechtějí nic uspěchat, což bude myslím případ HL3
a to říkám jako člověk, kterého první díl svého čas nijak závratně nebavil a dvojku jsem hrál asi 5 minut.. třeba to bude trvat ještě více než jen několik let, ale divil bych se, kdyby se HL3 nakonec neobjevil -
Já mám krabicovky HL2 dvě - jednu jako samotný HL2 uplně ten první co u nás vyšel a pak ještě Orange box. A HL1 mám dokonce 3x :-)) Amylee, ale rozdávat to nehodlám :-) Jinak HL2 je jednoznačně nejlepší hra, co sem hrál. Nedávno znovu rozehráno a dohráno a bavil jsem se skvěle.
-
Black Mesa jsem zkoušel a až bude čas, tak ho dohraju.
-
Zkus se dostat k Black Mesa. Nebudeš litovat.
-
Právě že HL2 s fyzikou opravdu pracoval, což je rarita i v dnešních dobách.
-
ja len vravim co si myslim o ziadny trolling nejde. Za to ze ty nesuhlasis s mojim nazorom neznamena ze som nejaky troll.
-
Dohrál jsem HL2 + epizody, k HL1 jsem se ve své době nedostal a nějak se k němu nemůžu dostat.
Připadá mi ale, že HL2 vlastně nevybočoval ničím jiným než fyzikou, která byla ve hře jakoby mimochodem a na efekt (gravity gun byla sice hezká hračka, ale praktický použití bylo v podstatě nulový). A jinak se v podstatě běžná koridorová střílečka se skripty, němým hlavním hrdinou, dobrou umělou inteligencí a na svou dobu pěknou grafikou (i když na Source postavené hry vypadají dobře i dneska).
A vzhledem k tomu, jak se Valve zachoval k epizodám je i 8 let od vydání nedokončený. -
"All right, but apart from the sanitation, medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system and public health, what have the Romans ever done for us?"