Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz

Z těch streamů má jen Retro vysokou kvalitu a pak možná ještě ty deskovky. Zbytek je hnůj, pokud se tam vyskytuje někdo z tria Smutný, Pecháček, Homola.. nekoukatelný.

• RaketovyZid

Není to o hrách, takže ne.

• s Jonášem Vesel´ým se tedy neshodneme, za mě je KC hra roku, nemusím naopak všelijak´é ty pokémoní hry a seriály
  • SalemCZ

a viděl si Petra v Hardclubu? 

• radim.zaty

Petře, ať se daří. 8 let je strašně dlouhá doba, to málokdo na jedné židli vydrží, ale to kvantum odvedené práce je vidět. Díky za to, Games a Level jsou pro nás staroušky jediné herní media, která si ještě drží tu atmosféru "starýchdobrýchčasů tm" :)

I když mě za to nebudeš mít rád, chtěl bych se zeptat, jak dopadla jedna sázka, která se týkala vydání Majora's Mask na 3DS :)  Proběhlo to a pokud ano, existuje z toho nějaká záznam? :p

• KamilZm

Super, díky a hodně štěstí.

• iSpirit

jedinej Petr, měl obrovský vědomosti o PSX, PS2 hrách a japonských hrách. Tak ať se daří chlape.

• sleepless

Nic se nerozpadá, redakce je stabilní, webu se daří, jen přišel  čas mladé krve, což je dobře. :)

• sleepless

Moc děkuju. Level jedeme s Martinem, Ondřejem, Michalem, Memorym, Diblajzem a všema autorama dál. Všichni hry a herní průmysl máme pod kůži a nechceme se od toho odtrhnout. A Games.cz? Díky Alešovi a celé redakci to bude jen lepší.

• sleepless

Děkuju. Rád přijdu kdykoli, když bude Aleš chtít.

• triptich

vďaka za všetku prácu venovanú games, levelu a všetkému s tým spätému a samozrejme veľa zdaru v novej práci.

už teraz sa teším na každý fight club, kde bude petr špeciálnym hosťom :)

• dworkin

Nemáš zač.

• RaketovyZid

V podcastu po České hře roku to z něj Pavel musel všechno tahat, plus to velmi časté koukání do notebooku (ve stylu 'vrazím ksicht až k obrazovce'). Z toho vycházím. Navíc si myslím, že by kluky z Fight Clubu neodmítl, když zrovna potřebovali doplnit stavy, aby byli ve studiu 4. I když by tam být nechtěl.

To poslední je samozřejmě jen moje spekulace, ale takhle to na mě působí.

• ripper

Přeji hodně úspěchů v budoucí práci, Petře. A pokud tam bude nějaké publikum, tak snad nějaké méně remcající :-) Díky za všechnu práci pro Games a Level.

• sleepless

Rest in space by bylo lepší přání, ale aj tak děkuju :)

• sleepless

Díkes za nekrolog. Máš jednu jistotu - teď už to může být jenom lepší :)

• sleepless

Žádné strachy, Level bude fungovat pořád stejně. I spolupráce Levelu a Games. Že už nebudu pracovat v Tiscali a v Games neznamená, že končím s hrami a herním průmyslem. Právě naopak. Martin to samé. Obsahově jsou navíc obě média z 90 % oddělené od začátku, takže ani tam se není čeho bát.

Jinak chápu, že když člověk není často v podcastech (soustředil jsem se poslední dobou spíš na nastartování HW Clubu) a nepíše tolik článků, může to na venek působit, že už není s projektem (a s hrami, to hlavně!) spjatý, ale je to přesně naopak. Jen už Games a jiné projekty v Tiscali řeším trošku jinak a není potřeba cpát se mermomocí tam, kde mohou a mají mít prostor redaktoři a externí kolegové pod vedením Aleše.

Sečteno, podtrženo = není třeba se bát o Level. A vůbec, díky za zájem :)

• dworkin

Šéfredaktorování Petra Poláčka. Hmmm. Tolerance k bleskovkám rozváleným na normostranu. Tolerance vůči stylistickým a pravopisným chybám v článcích. Tolerance vůči mikrotransakcím a day-one placeným DLC. Totální nepochopení nástupu streamování a dlouhé období jeho ignorování. Tolerance vůči reklamám, které bez vyzvání vyskakovaly a řvaly na plný koule. Tolerance vůči reklamám na gambling (PokerStars). Tolerance vůči komerčním sdělením špatně maskovaným za žurnalistiku ("recenze" notebooků apod.). Apologetika neschopnosti programátorů Tiscali opravit zjevné a snadno opravitelné chyby v redakčním systému. Dalo by se pokračovat. Na druhou misku vah bych přihodil, že když už se konečně začaly streamy dělat, tak měly - a mají doposud - velmi slušnou úroveň a skoro bych řekl, že patří k tomu nejlepšímu, co se dá na české herní scéně sledovat.

• KamilZm

No, vzhledem k tomu, že mám Level předplacený, tak doufám, že se to na něm negativně nepodepíše 🙂. Ale je to asi jen doufání.

• uzivatel1982

No tak Petr je asi hlavní důvod toho kam se games posunulo. Dnes jeden z nejvýznamnějších, ne-li nejvýznamnější herní web v ČR. Poslední dobou už se pomalu chystal dál. Minimálně to tak působilo. Každopádně mu patří díky za důležitý přínos do herní novinářiny. Dejte si s ním za mě panáka na rozlucce. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit