Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

myslíš že Bach ztratil přehled? A to v té pozici už v tiscali nebyl dlouho u her. Stejně jako teď Poláček. Oni neměli nastarost jenom Games.cz

• KamilZm

No to jo, ale někdo to musí řítit a nemyslím si, že když oba hlavní šéfové (Bach a Poláček) teď odešli, tak že to dál bude úplně jednoduché. Pokud navíc i Petr Poláček přestane dělat v herním oboru a ztratí přehled atd.

• KrejciPetr

Petr na mě vždy působil jako  největší nadšenec do her ze všech. Jeho názory a přístup mi byl vždy nejblíž z celé party, pokud poznají nadšení lidé jen ze skákání a ječení youtuberů, tak je mi smutno :D. Celý nádech a obsah Games tu byl díky Petrovi (kolem Games vznikla podle mého skvělá parta lidí). Z mého pohledu lze jen poděkovat za skvělý web.

• s.hih

nějak se na games rozpadají, a že prý nejsou vyhoření. 😛

• SalemCZ

tak zrovna u šéfredaktora a šéfněco v tiscali, kdyby se o hrách nechtěl bavit tak by tam chodit nemusel. Letos chtěl jet na E3 (i když to nevyšlo) kdyby nechtěl tak určitě by uvolnil za včas místo někomu jinému. 

• SalemCZ

Tak novináři jsou furt stejný, lidi co píši pro Level píši i pro tiscali.

• k nám, kde není nikdo z herní branže (so far I know).

• KamilZm

Já jsem zvědav, jak to bude s Levelem.  Nikdo z hlavních aktérů Průša+Poláček+Bach  už nebude v games.cz, ale games.cz je podle mě s Levelem připadalo hodně svázané - např. Level měl (předpokládám) zdarma promo čas na propagaci ve videích a FC, jak to přesně bylo s klíči na recenze her netuším, ale tak nějak čekám, že to bylo hodně "sdíleno" s games.cz atd. 

No, snad to neznamená pro Level konečnou ☹

• omiklon

Někdo se loučí, poslední zhasíná — Někdo se loučí, poslední zhasíná... 😉

• kulhy_parici_spici

Nechápu ty věčný nářky nad Petrovým projevem.  Vždy mě těšilo, když byl přítomen v FC a dodával diskuzi svůj osobitý nadhled a uzemňoval ostatní, kteří se občas příliš rozvášnili. Prostě správná protiváha. Něco končí., něco začíná — něco končí, něco začíná…

• Jack1947

Taky přeji mnoho zdaru v nové práci, doufejme že se staví poreferovat jako host do fc jak se má časem 🙂

• TheGGG

tak snad konečně bude dělat něco co ho baví.... hry to očividně nejsou

• Jack1948

A kam ide? K Prúšovy? 😀

• Jack1948

rest in peace in peace 😍

• tak konečně dohořel,  r.i.p. in peace

svíce která hoří 2x jasněji vyhoří za poloviční dobu, svíce která hoří na desetinu výkonu dokáže dělat šéfredaktora 10 let 

• RaketovyZid

Jsem rád že pomohl zachránit Games a Level, ale svým vystupováním ve Fight Clubu si moc mých sympatií nezískal, připadalo mi spíš, že se o hrách ani nechce bavit. Snad se mu bude jinde (u Průši s ostatníma? :D) líbit víc.

• BoB.2

Vždycky mě připadalo  že ho to nebaví a je mu to fuk,ale jak sám říkal jenom se tak tváří.😀 At se mu daří v nové hokně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit