Přejít na výpis diskuzí

Blink 182 volume doleva

ČTENÁŘSKÉ RECENZE 20.1.2014 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Prosímtě dit to je umyslný trolling, takže v tom nehledej nic jinak souhlas. Zdá se že s tím tahle pseudotrollice asi sekla páč jsem měl slíbenej Bioshock a zatím jsem se nedočkal. Inu 3krát a dost asi... nejlepší je jak si myslí že to někoho zajímá. Ta pěkná debata taky brý... *4*
  • Zdravím,
    tak jsem měl odvahu si tuto recenzi, pokud se to ta dá nazvat recenzí přečíst a ještě jsem se podíval na reakce. Psalo se tady, že ME, AC, Skyrim a nebo zmiňovaný Dishonored hrají jen děcka. Takže mně je nějakých 34 let a rád si zahraji na odreagování dobrou hru a Dishonored za dobrou hru považuji, tak jako je velice kvalitní a jedinečná hra Bioshock. Paní / slečna tady recenzuje něco co jí zřejmě nebaví, to je jako bych si já nainstaloval sportovní hru a pak nadával a prznil něco co jsem nikdy nehrál a co mě nikdy nebavilo. Doporučil bych tedy aby přestala psát ty své dost směšné články a věnovala se třeba vaření nebo pletení, tam třeba najde uplatnění i když pokud i u tohoto podá stejné výkony jako ve svých recenzích tak začínám pochybovat.
    Pokud se ti líbí hra Remember Me, tak tě prosím aby jsi i u toho zůstala, tohle pro změnu není moje krevní skupina, ale nebudu se chovat jako naprostý herní ignorant abych hru veřejně hanil tak jak to ráda děláš ty. Každopádně uvedená hra je takový podprůměr a opravdu mnou zmiňované tituly jsou někde úplně jinde, tedy myslím o několik levelů výše *3*
  • Příjde mi, že Dishonoed moc křivdíš a na vše házíš špínu. Mě např umělá Inteligence nepřišla, tak špatná. Na vysokou obtížnost si tě stráže všimnou, ani nemrkneš. Nadruhou stranu ukaž mi dneska hru, kde je umělá inteligence dokonalá na 100%

Jinak Steampunk je super a i když grafika není tou nejsilnější stránkou hry, rozhodně je hratelnost plynulá a svět rozohdně není prázdný. Jasně že by se něco dalo vylepšit, ale to je jako kdyby jsi křivdila Minecraft za to, že to slunko je málo "čtveraté" .

a néé nejsem jak ty ráda říkaš.. "AC dítě" .. poroučím se =)
  • Tak děkuju, říkal jsem si, že něčím zalepím DE:HR a už už jsem si chtěl koupit toto. Nenech se odradit a piš dál;)
  • Zdravím,
    slečna recenzentka použila na svou obhajobu, že psala ženám. Myslím, že výrokem "proto jsem tu já, abych svým věrným čtenářům přinesla recenzi, o které nemůžete pochybovat, že je neobjektivní." toto výsostné určení recenze ženám vylučuje (jak víme, věrný čtenář - ten čtenář, je rod mužský životný, vzor muž, proto by se mělo psát všude měkké i).
    Recenzentka vypouští slova: "že jo AAA hra,".
    Neumí pravidla typografie: "„ To si snad tvůrci ze mě dělají srandu…“"
    A na závěr ta íčka ještě jednou: "Scenárista/é hodily"
    V půlce recenze končím, možná dál už nic není, ale tak úplně mě to už nebaví :D.
    Je těžké psát s korektním pravopisem, avšak psát s chybami a pak se snažit říkat, že jsem pravopisně neomylný, no fuj!
    Přeji brzké napravení pravopisu a další zábavné recenze!
  • Zato ty zdravej nejseš ani náhodou
  • Jack1947
    Tak brec... slzy jsou "zdrave". *4*
  • Jsi opravdu k politovaní. Je mi tě líto.
  • Jack1947
    Oboji, tak si ho zapamatuj pac te tu bude provazet. Jeste dlouho. *4*
  • Si nemocný na hlavičku nebo ti ruplo v kulích? Takového mentála opravdu ma games.cz nepamatuji...
  • Jack1947
    Tak to ma zaokrouhleny 250 je myslim adekvatni. *3*
  • fallanga
    Jsem si říkal, kdo si dal tu práci :D
  • Jack1947
    Jo, -150 to uz je asi zdejsi "Rekord"!

Pospes s recenzi... nak tito trva. *2*

Naklikal jsem ti presne 92minusku, zda se ze je minusovy system rozbity. Neni to nic prijemneho tak doufam ze to ocenis. *4* Ten rekord neni zadarmo.
  • nejlíp by jste udelali troubove, kdyby jste na ty jeji/jeho kraviny vůbec nereagovali..napise ještě jednu dve recenze a když to bude mit bez reakci..da pokoj:)
  • Jack1947
    Hadam, ze vy se muzete k sobe pritisknout co se tyce vase podobneho smysleni.
    Jen vyjafdruji nazor, ten si nebudeme nalhavat ze to je neco jineho. Nenadaval jsem. Narikal ? Pani kdo ma co... prehanet ze. Jo ale nebudu reagovat, pac to pak tak fakt vypada...

Nuze... sbohem u dalsi Recenze. *3*
  • Jacku proč se chováš jako debílek? Autorka něco napsala, napsala tam argumenty. Tady nezazněla nějaká objektivní kritika, která by něco vyvrátila. Jen tupé nadávky a nářky fans Ty jacku ty už to přeháníš. Seš prostě totální iq nula a už to není ani vtipné.
  • Jack1947
    Radsi pis recenze, az pak se rozplivej v komentarich nad clickbotem ( kery beztak si naklikavas a pouzivas ty sam/a). *4*

Hehe, pravda se unest neda... *15*. No tak sbohem u tve recenze... tes se na kritiku. ( Pak zase naklikej a srdecko ma klid).
  • sipecka
    Kdopak tu neunesl a použil bota? Jsem ráda, že má recenze je tak pravdivá, že se ta pravda nedá unést *3*
  • sipecka
    Tak tvůj hysterický záchvat to jasně potvrdil. Bůh ví jestli těch patnáct vůbec máš... PS. čekám na další chyby pane profesore *3*
  • Ristoro
    Psané pro ženy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Proč jsem čekal, že to napíšeš :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Já končím. A mně že je 15 :DDDDDDDDDDD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit