-
Na věku nikdy nezáleží a nikdy záležet nebude. Ale to k**ot jako ty nikdy nepochopí. Už na nic od tebe nereaguji, protože na rozdíl od tebe, mám i normální život.
-
To víš, že jo dítko mé *3* Vše co, si budeš přát..
-
Ty jsi toho jasným důkazem.
-
Tož *3* Nelžeme si do kapsy. Na těchto stránkách je i dospělý tak trochu dítětem...
-
Ale přečíst si to mohou i dospěli lidé, to znamená, že je to neurčitý podmět. V tom případě i.
-
Lépe duše dítěte, než rozum mentála.
-
Lepsi dusevnim ditetem, nez nekym zijicim z pochybne slavy textu co nikoho nezajima, jen to bere takze se tesi jak si zas zaklepe na celo. ( nad nesmyslnosti).
Mohjo, je to hruza jenze jinak to neslo nez uvest na pravou miru... a vlastne tytu si kvuli komentarim ke svym recenzim ne ? nebo jinak nechapu kdyz tahle stranka ani vlastne neni pro tebe. *7* -
Něco jako místní redakce. Navždy duševně dítětem...
-
Ze te to bavi se vybavovat s troltem. Co jen dostava vice EGA a mysl kdovijaky neni. ( Sam hry podle me nehraje jen przni svymi nazory).
-
Tady je známy podmět a to děti, čili y .)
-
Při neurčitém podmětu, který představuje větší skupinu lidí se vždy píše měkké i.
-
Hlavně, že znám lidi, co mají 20+ a hrají ME *3*
-
Naprostá hovadina. Autor může napsat co chce. Tady se to hemží nejvíce Skyrim a AC děckami, čili by tam mělo být také tvrdé y. Samozřejmě jsem zvyklá psát jako žena pro ženy, proto to tam mám y. Takže se AC-děcko Ristoro musí snažit více.
-
Ne věk je rozhodující faktor v tomto ohledu. Patnáctileté děcko ti řekne Mass Effect, Skyrim a AC sérii.
-
Je to psané pro veřejnost. A v tom případě se píše i.
-
Posuzovat lidi podle věku je už celkem klišé.
-
Já to neporovnávám podle zisku. Mohl bych ti napsat spoustu aspektů, ve kterých je Dishonored lepší, ale jen jsem chtěl poukázat na fanouškovskou základnu.
-
Kolik ti je? 15? Většinou děti pubertálního a před pubertálního věku považují AC za svoji vysněnou hru... Něco jako Skyrim.
-
Je to psané pro ženy, takže tvrdé y ty pejlo *1* *1* *1* Takže první pokus a hned jsi se ztrapnil ty češtine. Zkus najít druhou "chybu"
-
Pokud jste dočetly až sem
dočetlY
Hrubka jak pra*e.