Přejít na výpis diskuzí

Blink 182 volume doleva

ČTENÁŘSKÉ RECENZE 20.1.2014 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sipecka
    Tvoje recenze jsou směšné. Nudné. Bez šťávy, bez vtipu. Prostě nuda. Chápu, že se chodíš vybrečet ke mně, jelikož moje recenze jsou nejčtenější čtenářské recenze tady. Závist je sviňa co???
  • Jack1947
    No, asi bysi mel jit o dum dal tady budes jen uminusovan ( minuska jsou tak paradni, k cemu mit nazory ze). *15* *7*
  • XXDarthVaderXX
    a svým nepřátelům rozdává mínuska :-DDD
  • XXDarthVaderXX
    Sipecka těch mínusů za recenze mi můžeš dát klidně 50, je to celkem trapné :-D
    Pokud se ti něco nelíbí, byl bych příště radši, aby si to hodila do komentářů, nikoliv tímhle dětinským způsobem.

Ono je lepší raději mladým slepičkám nic neříkat. Lepší je nadávat do všech směrů, jak jsou ostatní blbí, že? A jen já mám pravdu. Nebudu ti nic brát, ale často si docela vymýšlíš až je to trapné. Dan Vávra je jen jeden, stejně tak Karel Drda. Ty se snažíš pouze o jediné. O kopii a pokud ti někdo řekne svůj názor, hned útočíš a dáme mínusek.

Pokud nechápeš ironii(což jak koukám je vícero lidí...ach ta česká, bídná gramotnost), tak se pak není čemu divit.

No já se pomalu psaní začínám věnovat(na ostro), tak doufám, že se jednou jako kolegové nepotkáme. Není nic horšího než být na jednom bojiští s ješitnou ženskou :-)
  • fallanga
    Kdyby jsi alespoň soudila objektivně, ale ty jen píšeš sra*ky. Vymýšlíš si a z jakéhokoliv kladu uděláš zápor. Jako troll se máš ještě co učit.
  • sipecka
    Ano je možné, že tam mám nějakou chybku, proto tě prosím ať mi uvedeš zlatíčko konkrétní příklad ať se do příště poučím...Děkuji a za tvou ochotu můžeš čekat dárek a to recenzi na ACIV. Kde místní redakce zcela selhala, já uspěji...
  • Ristoro
    Přežil jsem 2 tvoje recenze. Stačilo mi :D.
    PS: Hlídej si alespoň chyby v interpunkci a shody podmětů s přísudkem.
  • Trolls, trolls everywhere. Sipecka prodej počítač, kup za to krabicák bezdomovcům a mrdni se pánví po hlavě, světu to prospěje... *5*
  • sipecka
    oh yeah *3*
  • sipecka
    Pod záštitou Bethesdy a škudlení Bethesdy jde vidět na každém coulu této blbůstky....
  • XXDarthVaderXX
    Dej pokoj, musíme se přece pošťu...podporovat *3* *15*

Jo ještě dodatek..hru vykutil Arkane, ne tvůj věčný nepřítel *3*
  • Jack1947
    Mas pravdu s tebou jsem uz asi nadobro skoncil. *3*

Ooo Naklikavanim jen potrhnes to co si o tvych recenzich ostatni mysli. Slepa bezmoc. Trolling. FAILED ( minusy jsou velmi poucne Zzz).
  • sipecka
    Och. Děkuji za za kladné, negativní i ironické příspěvky. Na řadě bude další nadhodnocená hra a to Bioshock: Infinte, až to teda dohraji, jelikož mám podobný problém jako u Dishonored, nemůžu se dokopat to dohrát.
  • sipecka
    Raději už nic nepiš. Osobně bych ti byla za to vděčná...
  • Jack1947
    Opet jen negativa a zadna pozitiva... jinak doufam ze budu ominuskovan. ("kritiku od nekoho kdo kritizovat nemuze prece nelze snest"

Me atmosfera tiziva prisla az az... mohl bych dale psat a psat. Jesteze se jedna jen o trolling.
  • Tilwaen
    Přesně tak, ten už začínal vypadat skoro seriózně.

Jinak výborná recenze, jako vždy! Která hra je na řadě dále, sipecko?
  • A potom že prečo sa z babami nedá rozprávať o hrách..(česť výnimkám..kam ty určite nepatríš.) *16*
  • Předposledním odstavcem moc tlačíš na pilu, jinak 8/10.
  • fallanga
    Tak ty jsi marný případ, možná se ti nelíbí příběh, grafika, audio, ale gameplay? Město, že ti nedá šanci na prozkoumání? Vždyť se můžeš po městě libovolně procházet a můžeš ho prozkoumat vskutku detailně. Z toho co jsi napsala soudím, že jsi troll, ale musí se ti nechat, že si na trollení dáváš záležet více než malé děti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit