-
Stovka byla bezvadná, díky všem tam! Akorát ty vole, příště prosím bez migrény, tak snad pivo se všemi jindy.
-
V hospode zacali vyhravat tak uz jsem neslysel vubec nic a sel radsi domu. Kdo nakonec vyhral PSV? :)
-
-
nějakej týpek s tričkem AC/DC ...
-
-
AC/DC? Tak to je blbý.
-
-
-
FC
FC 100 skvělí jen škoda těch technických problémů.
Osobně jsem očekávám naprosto speciální FC kde se bude vracet zpátky jak to již u výročí bývá.Nečekal jsem,že se budou probírat témata jako v běžném FC.Prostě něco jako u Hpodu kde se vraceli byli tam různé historky atd.
Přesto děkuji.
- Z čeho bylo logu na dortu?Vypadalo opravdu skvěle.Hádám marcipán. *3* -
-
cukrarska modelovaci hmota.
-
tohle by mohlo byt tema dalsiho specialu, treba u dvoustovky (pokud by se bralo jen zde)
-
-
Lukáš keď už spomínaš tých kozmonautov tak ti doporučím sandbox hru Kerbal Space Program http://kerbalspaceprogram.com/
-
Ukažte nám publikum...!!!!
-
-
Zajímalo by mě,který z nich je trol,protože bych chtěl jak vypadá takový intelektuál doopravdy *1*
-
-
udane se nedostavil nebo se dobre maskoval
-
-
Viděli jste na té fotce snad nějaké dítě? Ne! Takže Troll se nedostavil.
-
-
-
Prý jedna momentka na FB.
-
-
dobrej zdroj na posouzeni hry je stream- trebas na twitch.tv je hned v den vydani spousta lidi co hraji cokoliv novyho a clovek se muze snadno jen z koukani a i reakci lidi orientovat jestli by me to bavilo
a jinak crackly sou vzdycky prvni hry z konzoli jeste nekolik dni pred vydanim. pc tituly obvykle az po vydani, ale to nikdo neresi -
Ten mikrák stojí za kokot...!
-
hodinove omezeny trialy plnejch her jsou na PS3 bezna vec
-
Mikrofon v publiku nejak blbne
-
-
To je tím, že si to dávaj dva metry od huby.
-
-
Ale chvilu isiel a potom zrazu vypadol a ani na mixaku to nebehalo...
-
-
ted na to koukam no...
-
-
sry, nemeli jsme predstavu jak je to hlasity.
-
-
Hlavně ty, tys mluvil jak v kostele. *15*
-
-
lol, ja bych spis mel podezreni, ze okolo sedici si mysleli opak :).
-
-
-
-
-
ten mikrofon je rozbitej. tecka :)