-
ja myslel, ze petr ma halo rad. takze nakonec ma rad jen ten lore?
-
E3
Díky za fightclub.Luxusní zvuk.Na co to nahráváte? -
-
Pavle,ale,že kůň teda nepropadá do sněhu,to sis nevšiml?vždyť jde kousek od nich a nejde po cestě.Nebo,jeho nohy teda jsou delší a naráží už na zem? a se sněhem tedy nemá problém.
-
-
Mě tak nějak nešlo o pozorování kopyt, ale tý atmosféry. A ta se fakt dá krájet.
Jinak k druhému dotazu: používáme iPhone a příště si k němu sedneme blíž.
K nevyřčenému dotazu: videozáznamy z podcastů dělat nebudeme. Není to pěkná podívaná. :) -
-
Jako to určitě.To se povedlo.To s tím koněm je drobnost.. *3*
-
-
-
-
Teraz som pocuval niektore z prvych podcastov hrej.cz a tak ma napadlo nechcete si niekedy spravit taky "oldschool" podcastovsky zraz (sice uz teraz je tam skoro kompletne obsadenie) a spravit z toho nejaky spešl diel?
-
-
Něco podobného bylo v hPodu #300, kde se sešlo několik současných a bývalých účastníků hPodu a vzpomínali...
-
-
Heh,jsem si to pustil a ten začátek :D
-
-
-
Tučňák vs. McCarthy
Díky moc za návrat Tučňáka! Už se těšim na video - skvělej podcast! Mmch souhlasim s Pavlem, DayZ mod mi atmosférou hodně připomíná knihy McCartyho (ty jsem začal číst díky Pavlovo osvětě v jendom ze starých hPodů - DÍKY). -
fight club 81
Bude videozáznám figtclubu 81? -
blbost
po 5 min poslechu jsem to vzdal to volovani se neda poslouchat -
-
Nikto ta ani nenuti...
-
-
nemas pravdu
ale ja bych si docela rad poslech nazor lidi na neco cemu rozumi ale poslouchat jak nejaky neadrtalec voluje jak pubertak po pivu v hospode to fakt nejde *7* -
-
Naprostej souhlas, takhle prehnanyho volomlejnka uz jsem douho neslysel. Ale co, dela to jen host, je to jeho sebeprezentace, diky ktery si na nej muzes udelat vlastni povrchni nazor :). Hlavni je, ze redakce to nedela.
-
no mne to nepride az take hrozne. asi preto zesom Slovak a vole nepocuvam tak casto :D Napr podcast 80 bol nahodou super, a smial som sa pri nom teda dost.
-
-
-
-
Fightclub
Ahoj.Kdy dnes zvuk pro naše telefonky.Díky -
-
Dneska až v noci.
-
-
Dokážeš to specifikovat?bud do pulnoci nebo ve dvě v noci..
-
-
Mezi druhou, třetí.
-
-
-
-
Zombie zvuky
Jak jste v podcastu dělali zvuky jako zombie,tak zde je ukázka jak to má vypadat.Když jsem to slyšel prvně tak to bylo naprosto dokonalé.
Hlavně ten zombie,když viděl hráče tak dělal zvuk zombie3 :)
http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=hunters&id=370 -
Karel Drda Twitter
https://twitter.com/#!/KarrullD
Opravdu vtipné a zajímavé :) Tam jsou keci které jsem nikdy neslyšel.
Citace:
"Kdyz se useru v nove tramvaji Porsche, nemel bych platit vetsi jizdne? Ten prd se totiz ve vagonu vozi klidne dve i tri jizdy." -
-
Ty vole to je ovád :)
-
fakt geniální myšlenky..:D
-
Varovani pro par zdejsich mravokarcu, kteri nemuzou zkousnout slovo vole pri mluvenym projevu: na Drdove twitteru se vyskytuji slova, ktery byste asi nerozdychali, takze ho radej ani nectete. *1*
-
-
DayZ
Jak dlouho budete ignorovat nejnovější fenomen na modařské scéně DayZ pro Armu 2? Je to naprostá bomba a rozhodně by si to zasloužilo nějakou reflexi... obzvlášť pak pokud jde o mod pro českou hru vytvořený sice cizincem, který ovšem v čechách nějakou dobu pracoval/ještě pracuje přímo v BI. Ideálně by mě zajímalo stanovisko BI, co k tomu asi tak může říct Marek Španěl? -
-
.....liny hlupak se vzdycky ozve: http://games.tiscali.cz/tema/zombie-mod-dayz-zveda-prodeje-arma-2-59432 . stacilo zadat "dayz" do hledani a setridit podle casu.
-
-
Aktivní nepochopení
Já měl na mysli téma do podcastu. Boha jeho. -
-
tak proc tak agresivni, obvinujici post?
-
-
Znáš to, přijdeš večer domů nasr*n z práce... A internet je jako boxovací pytel - taky nevrací rány.
-
-
My jsme všichni slušnáci ;)
-
spis redakce je jako boxovaci pytel. az na vyjimky to jsou v zasade slusnaci :).
-
-
Někteří lidé jsou prostě defaultně agresivní *4*
-
-
tak se pak nemaji divit, kdyz to clovek na ne obrati. *2*
-
-
-
V podcastu to protočíme milerádi, ale zatím s tím bohužel nikdo z nás nemá osobní zkušenost.
-
-
-
http://games.tiscali.cz/tema/zombie-mod-dayz-zveda-prodeje-arma-2-59432
-