-
podcas club rváčů
Hezký večer všem.Bude dnes podcast,nebo až zítra.Děkuji -
-
Zhruba do půl hodiny, už se plazí na web.
-
-
Nice.Podcast je venku i s Vávrou.Chlapci,přeji Vám klidné a hezké Vánoční svátky.Hlavně klid a pohodu.
-
-
-
Co ten video záznam bude?
-
http://images.vg247.com/current//2011/05/ACR_SP_CA_01_Constantinople_Skyline.jpg Krásnej plakát, bude se mi hned líp spát, visí nad postelí :)
-
-
a co chudak gordon? diplom uz netahne?
-
-
Ezio má delší vlasy *15*
-
-
-
Je reálne že by sa záznam st(r)ihol do nejakej tretej ? Čaká ma dlhé cestovanie a dúfal som že si na cestu hodím do MP3 fightclub :-(
-
-
Není, teprv k tomu sedám.
-
-
GTA
Docela mě překvapil Dan s tvrzením, úkoly v GTA jsou těžké až frustrující. Když si vzpomenu na závod nebo závěrečnou "misi" z Mafie 1... -
-
Obtížnost závodu byla upravena nějakým patchem, ne? Většina lidí, co si ji "pořídila jinak", to ale nejspíš hrála v té původní (těžší) formě...
-
-
Tiež som mal opatchovanú verziu keď som to hral naposledy
-
ani nevim. Onehdy jsem neměl internet a tudíž nepatchoval... ježiš.. to snad bylo ještě na konci základky, jestli se dobře pamatuju *8*
-
-
Závod v mafii som prešiel na prvý krát a posledný level bol jednoduchý keď si si kúpil zbrane...
-
-
Tak sem to dneska kvuli praci nestihl,sem vytocenej...
-
-
o hodně si přišel fight Vávry s Bachem byl neskutečnej a hádám že to pan střihač určitě dal pryč...
-
-
Nedá.
-
-
Dekuji *1*
-
-
To me mrzi, ze mi to vcera nevyslo. Musim napsat: Pane strihaci, nedavejte to pryc ! :)
-
Hlavně jsem rád, že jsem se konečně dozvěděl, co je to ta "objektivní pravda". Fight club jednou díky tomuhle odhalení budou citovat světová (nejen herní) média... :-)
-
Však už tu Slotermeyer psal, že záznam dělal, takže bude i komplet verze. Nicméně pochybuju, že by zrovna tuhle část Lukáš stříhal...
Ale byla to sranda:-).
-
-
-
Koukam, že už napravujete svou nečinnost na Twitteru :D :)
-
Doufám, že se tu co nevidět objeví nesestříhaná a tím pádem necenzurovaná verze s vrchním pekelníkem Danem Vávrou *14*
-
Objevuje se tu zaznam, nebo jsem o pulku nenavratne prisel??
-
-
On byl mute, vůl! *15*
http://www1.zippyshare.com/v/3228875/file.html
Dan je perfektnej, konecne nekdo rika jak to je a co je natom pravdy.