Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otazka za milion: kdo je Honza Vitik? : D
    • janchor
      Jak ho kdysi definoval redakční kolega Marek Král, "pro začínající mladý DJe je to bůh": http://youtu.be/AUAWbm0_6Y4
      • Muhehe
        To abych si nasel vasi recenzi Dance Central, nebo tak neco.
        Uz leta me szira otazka, kdo z redakce zvlada nejlepsi moonwalk ; D
      • Tak to se povedlo :D Nejlepší Videorecenze!!:D

Vemte Vávru a udělejte takovou na CoD: MW 3 :D
        • Black_Hand
          jasne. a z vavry udelat drsnaka typu 1st class super master hyper blasting mega sargeant extreme to the max :P.
  • Black_Hand
    dalsi clovek, ktery nedohral oblivion :). ja jsem prosel trochu hlavniho questu odehral vsechny sidequesty, vycistil furu bran...a pak me to prestalo bavit. zadny novy kouzla, zadnej novej armor nebo zbran, nic...

nechteli byste zkusit zrecenzovat tu AI War? sice je trochu starsi (2 roky?), ale ma vytecnou AI. na nizsi to tak moc neni videt, ale na vyssi pada celist.
  • Black_Hand
    tak jsem rad, ze vidim novy FC, ale je s nim stejny problem jako minule...
    • Black_Hand
      tak uz je to ok. dik
  • sleepless
    Výjimečně tento týden budeme podcast natáčet ve čtvrtek, takže se jej dočkáte až v pátek. Také chceme mít občas alespoň zdání volna :)
    • Jozef123
      Hlavne nech (ak sa do toho nič nepripletie) budem o 4 už počúvať *4*
    • Nahodou velká změna. On dal někdo vědět předem. Já bych se dokonce nezlobil kdyby bylo napsano že tento tyden z duvodu volny ani FC nebude. Každý má pravo si odpočinout, jet s přítelkyní na vylet nebo cokoliv jiného.
    • kdo si pocka ten se docka *5*
    • smejki
      dobré vědět ::palec_hore
    • až já si dám volno a přestanu vám tady klikat, tak zajdete na úbytě *1*
  • Chválím za plánovaný obsah na prázdniny. Na článek o válečných rts se těším(asi můj nejoblíbenější žánr) a na indie žánr ještě víc, poněvadž vím, kolik je tam výborných kusů, ale nechce se mi je hledat mezi těmi horšími. Takhle je dostanu hezky na tácu(viz. Solar 2, zkouším demo a hraje se to luxusně).
  • Ta polská střílečka je...

Dragonblade: Cursed Lands Treasure --- recenze a videorecenze na Level 150.

Je tam i recenze a videorecenze na Resident Evil 4, kterou jsem nedávno potřeboval, tak jsem si přimoměl i tuto FPS pecku. *6*
  • sleepless
    Velká omluva všem, sešlo se nám pár problémů naráz, které už brzy nebudou. Prozatím stahujte podcast odsud: http://www.uloz.to/9538942/fc33-mp3
    • Dekujeme!
      Tak s tim priste rovnou pocitejte, a prvni to hazejte na to ulozto ; )
    • Black_Hand
      tak sleepless je koukam opravdu sleepless :P.
    • Phate27
      A to bude do hodiny ci? *1*
      Z najakeho veseleho duvodu mi 3G nikdy nebere ulozto
  • janchor
    Sestříháno bylo kolem tý sedmičky, proč to tu nevisí jde zjevně na vrub starý dobrý chybě, která nás trápí už delší dobu. Z mý pozice s tím bohužel nemůžu nic dělat.

Proč se neozývají kluci netuším, asi je v tom dungeonu, kde jsou servery, něco ošklivýho sežralo. Až je to vyplivne, tak předpokládám zase hodí podcast dočasně na nějaký úložiště.
    • A odpověĎ na to proč to nejde nahodit jako novinka asi nebude? Nebo se tim porušuje vnitřní codex?:D
  • ale do riti, ste jak male deti, dobre viete ze maju plno inej prace a aj zostrihanie dvojhodinovej nahravky do 50 minut da poriadne zabrat. Az to bude, tak si to stahneme a budeme v klude pocuvat. Dovtedy tu nemusite nariekat ako decka. Zalozte obrovsky web a uvidite, co sa stihnut da a co nie. Preto tu nenapisu "sorry, ale este to nebude" lebo tu nemaju cas ani pozriet.

Mna nejde ani prihlasit, ale verim ze sa to opravi, preto nenariekam.
    • Myslim ze to vetsina nas remcalu nemysli nijak ve zlym.
      Ale jde jen o to, ze by snad byla slusnost tady aspon tech par slov napsat. A to si teda myslim, ze se stihnout urcite da.
      Tak snad Lukas neuklouzl ve sprse, nebo tak neco... ; )
      • DSemik
        Nemyslím si, že by byl problém v Lukášovi, resp. s Lukášem, ale spíše někde dál.
        • Jasne - Lukas to treba dostrihal a predal vrchnimu uploaderoj. Kazdopadne teda "ten dotycny" urcite tusi, ze tu nejaka diskuse je...
          To je fuk. Ja uz to dneska vzdal a uz tu jen tak bezcilne trollim po vsech diskusich. I na tu praci jsem se vyprd - a muze za to On! : D
          • Anarcha
            souhlasim s tim , že sem mohli napsat aspoň podcast dnes nebude s důvodu technických problému to moc času nezabere a byl by aspoň klid , myslim si že je to lepš než dělat mrtvýho brouka.
            • Víš ono už jim možná přijde trapné sem každy tyden psát to stejné. Nejlepší by bylo oficialně řict FC bude v sobotu a pak se nechavat jen překvapovat. Pak bych nemohl řict ani pismenko.

Ale jinak jestli to odvadí i lidi od prace no jako zaměstnavatel bych možná uvažoval o žalobě o demotivaci mych zaměstnancu :D:D:D to bych byl teprve to pravé komoušské *12*
        • No a to je na tom to nejhorší. Že Lukaš to už nastříhal a je to hotové jen ono dostat to k fanouškům je problém. A to web ktery informuje o dění v herním světě je docela zasadní problém neumět předat fanouškum to na co čekají.

Ja jako neřikam že by se kvuli mě měl někdo zblaznit to ne. A ani ja se nezblaznim že to tu není. Ja spíše reaguji na tu několik měsiců trvajici situaci.
    • DSemik
      Ohlášení FC 33 už proběhlo, ale nahrávku nebylo možno stáhnout ani přehrát. Problém tedy asi není v tom, že by nebylo sestříháno, ale někde je zřejmě chyba v Matrixu a to právě ostatní rozčiluje.
  • Nevydaním podcastu v termínu roztříštili světovou rovnováhu. Hanba jim, bídákům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit