-
podcasty
Oba podcasty su kvalitne aj hPod aj FC, oba pocuvam rad a aj nadalej budem. Ale FC dokazal to co hPod s novym obsadenim zatial nedokazal. Rozosmiat ma na ulici medzi ludmi a skvele pobavit. Takze preto su u mna pani Grygar, Polacek, Bach a (snad) zatial M.I.A Pavel Dobrovsky numero UNO -
Vidim to podobne, ale stejne posloucham oba:) Pecka, konkurenci boj konecne zacal;)
-
Nový podcast je každopádně super, staré známé hlasy, má to gule, jak už někdo poznamenal =) Přesto u mě na prvním místě zůstává Hpod, klasika, nové obsazení se snaží a jde jim to více než dobře. Nechápu to množství negativních komentářů na jejich stranu. Máme tu zkrátka dva skvělé podcasty, s vlastním stylem, oba jsou super *3* ...ale stejně je to škoda, že se původní tým rozdělil.
-
-
No hPod se bohuzel zmenil na indie a hlas Tomase Krajci je vylozene uspavaci (byt proti nemu nic osobniho nemam). U novych hPodu bohuzel nevydrzim ani do 1/3, protoze me proste nebavi. Fight Club ma stare osvedcene obsazeni a proste je to pro me na uplne jine (vyssi) urovni - nenudim se u toho.
-
-
Vidim to stejne :-) +1
-
-
hPod nezavrhujem len ... už ma nedokáže udržať od začiatku do konca ... jednoducho už to nie je ono
-
-
Pravý Hpod
No už jsem myslel , že vás kluci neuslyšim :D Hodně zdaru s Games.cz :) -
P.D.
Příde někdy Pavel Dobrovský do Fight Clubu jako třeba host nebo něco podobnýho ? -
Sláva
Paráda, některé Hpody jsem už ani nedoposlouchával, protože i když se Jarda snaží, tak mu to jde hůř, než staré gardě. :) Moc se těším na poslech. ;) -
Nejčastější slovo v diskuzi? Pavel...
Mám dojem, že se k němu nikdo z podcastu nějak nevyjadřoval, ne? Jen mě zajímá, jestli tu je možnost, že bude občasným hostem, nebo jeho hlas/myšlenky zmizí z české podcastové scény...(což my byla dle mého velká škoda) -
Me se cas zobrazoval spravne, diky za ten pravy "hpod" kuci ;-)
-
Ešte som sa nedostal k tomu aby som si Vás vypočul, takže sa možno pýtam nesprávne, ale vráti sa aj rubrika "Game Over", prípadne nejaká obdoba? Ďakujem.
-
-
ja ja "Game Over" bolo super ... a nejaká ta game hudba s "fundovaným" komentárom by tiež bodla
-
-
Dotaz na redakci
Je možné opět posílat na email audiodotazy?
btw. díky za Last.fm ;) -
-
Jasně. Audiodotazy buď na mail nebo telefonní záznamník (226 258 505).
-