-
30STM 4EVER!!!
Nej skupina na světě prostě... *5* -
Do you live, do you die, do you bleed for the fantasy?
Teda... tady to ale žije... *3* *9* -
t-music
všichni povině hlasovat pro Kings and gueens od 30stm tady
http://www.t-music.cz/hudba/t-mus ic-chart/ *3* -
-
Re: t-music
Neee fakt ne.. 30 Seconds to Mars je sice moje nejoblíbenější kapela ale v nějakem T-Music chart nebo co to je, hlasovat pro ně nebudu.. Oni si nezaslouží být na předních místech s Lady Gaga, Miley Cyrus apod. takhle je začínaji přirovnávat k popu! Ať radši vypadnou odtaď.. -
-
Re: Re: t-music
Teda ne jako že si to nezaslouží ale je to "urážka".. -
-
Re: Re: Re: t-music
No jak myslíš.Já si zase myslím,že by bylo hezké,kdyby se dostali někam hodně vysoko. Všichni by viděli,že stojíme taky o dobrou muziku a ne aby nám pořád předhazovali nějaký Gagy a Cyrus a jim podobný komerční hvězdičky ne? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: t-music
Taky pravda.. Ale at jsou na prednich mistech nekde na alternativnich programech.. nedavno jsem psala pres twitter Jaredovi ze na A1 jsou v top desitce, a on mi dokonce odepsal - http://twitter.com/jaredleto/status /6771857958 a byl rad, takhle bych se mu stydela to poslat :(
Ale i tak moc vysoko nepostoupi, nesmime zapomenout ze v takovych hitparadach pro takove miley cyrus hlasujou spis ty male holcicky, my o neco starsi a s jinym nazorem na hudbu.. No kazda verze ma svoje + :) -
Re: Re: Re: Re: t-music
jj to je taky pravda
-
-
-
-
-
To je doba
To snad nejni mozny....za 7 dní to bude pul roku co tu byli Marsáci....ja se asi zbláznim....to je hrozne dlouhooo !!.. ja je chci zpatky :( -
ta nej skupina
Ja je uplne zboznuju...milacky moj *14* -
www.nejjblog.blog.cz
Jdi te na muj blok www.nejjblog.blog.cz mám tam věci o 30 STM *1* -
ahoj
Ahojky jsem tu nová. 30stm posloucham asi pul roku ale lepší kalpelu jsem neslyšela. Jsou prostě nejlepší.Jared je nádherný. *5* -
plakáty
kdyby ste měli zájem o něco s 30 seconds to mars tak se mrkněte na www.buffy-prodej-313.blog.cz -
...
Nový singl "Kings & Queens vychází začátkem října 2009, nová deska "This Is War" vyjde 8.12.2009.
tak nwm vsude se pise neco jinyho,nekde ze 28.10....je v tom peknej guláš :DD -
koncert je za nama:(
Za chvili to bude mesic co tu byly 30ty a me to prijde jak kdybyb to byl uz rok :-/...taky vam to tak prijde?...achjo doufam ze nebudem cekat moc dlouho a ze brzo prijedou!... *7* -
-
Re: koncert je za nama:(
taky mi to příjde jako už strašně moc dlouhá doba -
-
Re: Re: koncert je za nama:(
nejhorsi je ze oni prijedou,jestli prijedou,tak nekdy az za 2-3 roky :'(.umruuu
-
-