-
uz jso to jenom dny
Už jenom 10 dní a bude to....jáááj ja se tak tesim!...:)..akorat doufam ze nebude moc velka zima páč tam nejsou satny a ja nechci drzet bundu(asi bych ji spis pro tom skakani ztratila)..No a jak se tesite vy?:) -
...
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat,jest-li někdo ještě neprodává lístky na 30 seconds to mars:) dyžtak piště na můj e-mail(sfuchsova12@gmail.co) předem děkuji za odpověď!
*3* -
Ahojky!!
Ahoj všichni, jsem moc ráda, že tady mají kluci tolik fanoušků. Já se taky už nemůžu dočkat!! Musíme je bouřlivě přivítat, ať zase jednou ukážeme, co umíme. Tak kdo jde na koncert, tak přeji skvělý zážitek. *4* *3* -
prodám lístek
prodám dva lístky jeden za 600,- písněte mi na email a domluvíme se ;) -
lístky na koncert
Mám ještě jeden lístek na koncert za 500Kč, kdyžtak se ozvěte na email, domluvili by jsme se na předání -
:)
Zdravím.. Také jsem byla ve čtvrtek na koncertu.. a velice mě i mého přítele zaujala kapela Carpark North.. I koncert 30 Second To Mars se mi moc líbil, jen mě docela zklamalo podání písniček Alibi a Hurricane, na které jsem se nejvíc těšila.. Bohužel, co se dá dělat... K tomu ta slečna, co byla na podiu trochu zkazila plán Jaredovi, což jí pak dal asi jasně najevo.. Ale asi byla celá vedle, že stojí zrovna vedle něj.. Takže to vystoupení nás všechny docela pobavilo.. :) Každopádně jinak jsem si to užila.. :)) -
-
Re: :)
Jak jsi přišla na to, že mu zkazila plán? Ona bohužel ne. To jenom Český národ není schopen porozumět jednak základům anglického jazyka, a jednak zřejmě nezná pojem "circle pit". Smutné.
-
-
Krakow
Čus 30STM hrají 20.8. na festivalu v Krakowě, scháním lidi,kteří by jeli taky.
kdo by měl zájem ať se mi ozve na mail.
mějte se -
super
jj, to je super!!!! *3* já hlasuju každej den 3x tak, snad budou na prvním místě i v dalším kole. *3* *3* -
???
Ahoj, neví někdo jak se můžu stát součástí Echelon? Kde a co a jak pro to musim udělat? Byla bych vám mocinky vděčná, kdyby ste poradili. Děkuju moc... -
-
Re: ???
nemusíš dělat vůbec nic, jen propagovat 30STM, napiš na FB holkám z Czechelonu a běž s nima na nějaký sraz :)
-
-
love
že je jared pekny *5* *4* *4* *14*