Přejít na výpis diskuzí

30 Seconds To Mars

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
164 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou supr maj super vzhled proste supr !!! *3* *14*
  • Miluju je!!!

Já je prostě žeru! Jsou to nej nej nej kapela na světě! Miluju The Kill, to bych si mohla pouštět pořád. Klip je úplně bez chyby! Mají fantazii! *14* I love you!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • nej nej nej

jsou super proste je miluju hlavne jareda
    hrozne se mi líbi jejich pisnicka from yesterday *14* *14* *1*
  • jo supr

sou gudácký hošani a doufám že je Jared Gay jak to o sobě prohlásil *4*
  • Jared

Jejich písničky jsou úžasně melodický, maj náboj, prostě skvělý. Vy tady všicni obdivujete Jareda jako zpěváka. Ale znáte ho někdo jako herce? Viděla jsem ho v hodně filmech a myslím, že je to jeden z nejlepších herců své generace. Je hrozně talentovanej, prostě renesanční člověk. *3*
    • Re: Jared

No tak Jared je bezpochyby skvělej herec, zpěvák a ještě k tomu dobře vypadá...a taky dobrej komediant... *1* ale jako filmy s ním já prostě žeru a u některých jeho gest se fakt nejde nesmát *1*
  • cak!!!!!!!

toho zpevaka bych vzal za jeho chlupate koule a poradne bych mu je promasiroval az by zacal strikat rozkoci sve semeno ktere bych mu mazal na ksich misto pletovy masky *4*
    • Re: cak!!!!!!!

loool ty seš ale trapák! *1* *1* fakt asi musíš bejt dost přiteplenj!! *15* je mi z tebe na blití!! *9* *16* zalez někam do kanálu a zkebni tam!! *8* *8* *16* *16* *15* *15*

Seš fakt hnusnej

komu to cpes ty primitive? vrat se zpatky do jeskyne a chcipni tam

kreténe di se vycpat

FUCK YOU!!!!!!!!
      • Re: Re: cak!!!!!!!

decko jdi do pice *5* *4*
        • Re: Re: Re: cak!!!!!!!

Kurva čti dobře... za 1. kdo je u tebe děcko ty sráči a za 2. do piče můžeš jít akorát tak ty, protože jak na to koukám tak víš o dobré hudbě asi pěkně velké hovno, tak se odsud pakuj!!! jooo a za 3. s tím promasírováním těch koulí.. kuwa ty musíš bejt dobře teplej.. fuuuj je mi z tebe na šavli :-!
          • Re: Re: Re: Re: cak!!!!!!!

*15* *15* *15* To je bozi!! *1*
  • Zvu vás

Ahojky!
    Zvu fanoušky 30stm na můj blog. Jen se koukněte :)http://thirtysecondsto-mars.blog. cz/ *14* *3*
  • ...

30 STM je vážně bombová skupina.Když opomineme Jaredovy modré oči *1* a zaměříme se na jeho zpěv, dá se hned po prvním poslechu zjistit, jak moc dobrá skupina to je.Jejich písničky jsou rytmický, plný emocí.Můžu je poslouchat denně, na videoklipy se dívat každou hodinu *1* Je až neuvěřitelný, že se mohl narodit někdo tak hezký, pěvěcky i herecky nadaný...to je nefér *9* ,ale aspoň se máme mi, ,,obyčejní" smrtelníci na co koukat, že? *3* Éhm....Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá číslo časopisu Filter, kde je ten rozhovor se 30 STM, když dělali předskokany Linkinům..jestli jó, tak ať mi ho přepísne na mail, díííííky *1*
  • nicole

30 seconds to mars jsou proste nejlepsí kapela na světě *14* *14* zbožňuju je a fanoušci Jareda *14* nezapomente se divat ted v sobotu na Alexandera velikeho *3* *14*
  • hmm

Docela mě sere, že se z něho stal takovej zmalovanej emař.Je to škoda, takovej pěkenoučkej byl eště v roce 2004, ach jo *8* *8*
    • Re: hmm

myslim si ze ted vypada rozhodne lepe nez driv. Driv byl spise takovy sampon ale ted je krasny
    • Re: hmm

PrÁvĚ Že tEď mU tO sLUší vÍc<3<3<3 *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit