Přejít na výpis diskuzí

30 Seconds To Mars

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
164 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JO

já ty stráánky viděla...a nevíím noo
  • 30

ahojky 30seconds to mars jsou boží skupina mam je rada posloucham je 2 roky a nemužu si stežovat jejich songy a styl jsou uža mam je rada a jejich koncert byl super *14* *5* *3*
  • 30 STM

je to super skupina....a Jared je fakt fajn...a je klásný... mají krásný videoklipy....třeba the Kill...from yesterday... *3*
    • Re: 30 STM

Kill, break me down, bury me , bury me, i am finished with you, you, yoooooou!!!
      Look in my eyes, you're killing me, killing me!
  • 30stm

Mám rád hlavně techno, ale tihle jsou fakt gooooooooood!!! *1*
  • 30stm

30 Second to Mars is gooood!!!Jsou plostě nejlepší mvmmmmmmmmr 30stm *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 30stm

i love you!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 30 stm best and 4 ever

*13* prostě nechápu kdo je může nesnášet a takhle pomlovat *7* Jaredek je zlatíško prostě best a 30 stm taky sou nej. na světě a jejich cd je nej. a dokonce to cd i mám *14* *14*
  • ahoj

no tak já mám jejich obě dvě cd...a na t-music sme taky koukala...je škoda že jsou na 5 místě...ale jsou stejně nej
  • jared

*4* *14* JARED JE PROSTĚ KRÁÁÁSNÝ!! *14* *14*
  • jared

neznate nekdo nejaky film kde jared hraje prossim jestli nekdo takovy zna napiste mi na mail
    • Re: jared

..._°° REQUIEM FOR A DREAM *9* hodne smutny *9* °°_...

jared hraje Temna Legenda , Rekvient za sen, Highway ,Ukryt,Zabijaci osamelych srdcich, Alexadr Veliky, Zavrazdeni Johna Lenona a Mistr Noubody ktery se jeste nataci
      • Re: Re: jared

...a spousta dalších filmů *4*

Jared co já vím hraje v Alexandru Velikým.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit