Přejít na výpis diskuzí

30 Seconds To Mars

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
164 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta nej skupina

Ja je uplne zboznuju...milacky moj *14*
  • Miluju je!!!

Já je prostě žeru! Jsou to nej nej nej kapela na světě! Miluju The Kill, to bych si mohla pouštět pořád. Klip je úplně bez chyby! Mají fantazii! *14* I love you!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • GooD skupča

jejich písničky sou upe supa *14*
    miluju jejich styl *14* prostě sou úžasní..co víc dodat *1*
  • Jsou supr maj super vzhled proste supr !!! *3* *14*
  • Super kapela

no takže.... mě se ze začátku moc nelíbili, protože sem jako první viděla jejich videoklipy "*9* přiznám se že se mi zdaj příšerný a jejich vzhled taky nic moc" a nesoustředila sem se na zpěv, ale teť když je poslouchám v rádiu nebo na Mp3 tak sou fakt dobrý *3* *1* *4*
    • Re: Super kapela

jo máš pravdu *1* *1*
    • Re: Super kapela

asi tam máš chybu místo zdaj "zdál" ne?? *3*
  • Provocation!!!!!!

Pro mne jsou 30 sconds to mars jako provokace:fantasticka hudba v podani toho nejkrasnejsiho fantasty,s hlasem jako u velikana Mercury! Jaredovo skandovani fuck you 12 cervna v sazce plne vystihuje luxusni postoj i image skupiny..! Miluju Jareda leto natolik vrele a jeste do ted nemuzu uverit tomu,ze jsem ho videla zivyho,ze jsem s nim mluvila,dotkla a ze mam jeho podpis!Jared proste musi dostat svemu slibu,ze se do Prahy vrati znovu,znovu,znovu a znovu a znovu! Jared Leto je ten nejuzasnejsi Beautefull lier na svete!!!!!
    • Re: Provocation!!!!!!

kolik ti je 12?
  • kk

hudba dobra ale silene stylizovane a jak bych to rekla vypadaji trochu tepleji nez je mym vkusem...ale dobre
  • SUPER

*14* *14* *14* *14* SUPER........SUPER...SKUPINA JE DOCELA OBLIBENÁ
  • Koncert

30 seconds to mars jsou nejlepší a jejich koncert byl skvělý, tak doufám, že znovu přijedou a to na celý koncert a ne jen jako předskokani!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • koncert

ten koncert byl totalne supeeeer!!!! *14* *14* *14* už se tešim na dalši *1*
    • Re: koncert

to se máš žes byla na jejich koncertu.. *1* taky bych chtěla jit na ňákej jejich koncert *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit