-
*In LAf 30STM*
Muluju 30 SEcOnD tO mArs!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* sOu ta NejÚžASnějŠí sKupiNa cO mŮžE eXistOvaT...nIkDO na nĚ nEmá a nA JarEdA uŽ vŮbEC nN... *14* -
JO
já ty stráánky viděla...a nevíím noo -
???!!!
to bych teda rada videla ty stanky kde to je napsany ze je TEPLEJ *7* *13* podle me je to kec nejvetsi *5* -
hmm
Docela mě sere, že se z něho stal takovej zmalovanej emař.Je to škoda, takovej pěkenoučkej byl eště v roce 2004, ach jo *8* *8* -
-
Re: hmm
myslim si ze ted vypada rozhodne lepe nez driv. Driv byl spise takovy sampon ale ted je krasny -
PrÁvĚ Že tEď mU tO sLUší vÍc<3<3<3 *14*
-
-
nicole
30 seconds to mars jsou proste nejlepsí kapela na světě *14* *14* zbožňuju je a fanoušci Jareda *14* nezapomente se divat ted v sobotu na Alexandera velikeho *3* *14* -
Jared je gay!
Narazila jsem minuly tyden na stranky, kde se Jared priznal, ze je gay. *9* Prej je teplej jak zehlicka. *9* -
-
Re: Jared je gay!
JoooooooOOOOOOOOOoooooooo !!! *14* Jared je GAY !!! *14* -
-
Re: Re: Jared je gay!
Sebastiane, neraduj se...řekl to ve srandě a hned po tom, co mu to docvaklo, že mu to všichni sežrali i s navyjákem, okamžitě to zase stáhl! Kdyby byl gay, tak by asi nechrápal s ženskejma *3* *13*
-
-
Re: Jared je gay!
To neni mozne *13* ,protoze ma pritelkyni. -
-
Re: Re: Jared je gay!
on teda ja gay!!!samozrejme!!kazdy to vie!(alebo ani nie *7* ) Vkazdom pripade boli vsetky jeho frajerky len koli zachovaniu vonkajsieho zdania-jeho skutocna laska je ON--- *1*
-
-
-
hmm
a docela by me zajimalo kolik z vas tu kapelu znalo driv nez ji zacali poustet v tom zkurvenim radiu *7* *3* -
-
nejdriv jsem zjistila, ze Jared je vegetarian, tak jsem to chtela poslechnout.. *3* -
-
Re: Re: hmm
MĚ JE DOPORUČILA NEJ KÁMOŠKA-A SEM MOC RÁDA ŽE TO UDĚLALA
-
-
Třeba já *3* Teda poprvé jsem je objevila na YouTubu a až potom jsem zapla rádio *1*
-
-
...
30 STM je vážně bombová skupina.Když opomineme Jaredovy modré oči *1* a zaměříme se na jeho zpěv, dá se hned po prvním poslechu zjistit, jak moc dobrá skupina to je.Jejich písničky jsou rytmický, plný emocí.Můžu je poslouchat denně, na videoklipy se dívat každou hodinu *1* Je až neuvěřitelný, že se mohl narodit někdo tak hezký, pěvěcky i herecky nadaný...to je nefér *9* ,ale aspoň se máme mi, ,,obyčejní" smrtelníci na co koukat, že? *3* Éhm....Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá číslo časopisu Filter, kde je ten rozhovor se 30 STM, když dělali předskokany Linkinům..jestli jó, tak ať mi ho přepísne na mail, díííííky *1* -
NÉÉÉJ!!!!!!
Tuhle skupinu fakt strašně ale oprvadnu STRAŠNĚ moc miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jsou uplně nej nej nej nej!!! *14* *14* *14* *3* -
-
Re: NÉÉÉJ!!!!!!
1. jak vis ze ses rostenka :D
2, ty je neposlouchas moc dlouho vid :D *9*
-
-
jsou nej
tahle kapela je proste nejlepsi nikdo na ni ne ma *4* *16*