Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dotaz us5

holky a kdy maji prijet ja nevim *8* napiste mi to na mail
  • tak fajn

tak je to sice ještě neoficialní ale us5 brzy přijedou do čr tak se to přeci jen povedlo *14*
    • Re: tak fajn

jak to vis???
      • Re: Re: tak fajn

No mám své zdroje,od kterých to mám potvrzené!Dál bych to raději nerozváděla!V zájmu nás všech!Chcce to jen důvěru.... *5*
    • Re: tak fajn

A jak se ti to povedlo zjistit???Já mám zase trochu jiné info!A to takové, že se ještě vůbec neví, kdy dorazí!A vím to stoprocentně!Bohužel! *5*
  • US5

Já si myslím, že US5 jsou dneska jedna z mála skupin, která má ráda kontakt s fanoušky.
    A já například je taky neposloucham jen kvůli tomu, jak vypadaj. Hlavně kvůli tomu jak zpívaj. Začala jsem je poslouchat a ani jsem neveděla jak vypadaj. A tady na tomhle fóru, pokud jde o to, jak tu někdo tvrdí, že US5 jsou hnusný, ať sem teda nechodí! TADY TO JE PRO FANOUŠKY!!!!
    *13*
    • Re: US5

skvělý další holka co má rozum sem ráda že nás pár je tak fajn musíme něco udělat
  • do toho a všichni

hele faninky us5 chceme kluki v čr tak musíme něco udělat třebe napísáme do brava at nás podpoří určo to rádi udělaj a skusíme všechno a by se sem přijeli kuknut vždyt to máj vážně jen kousek ale jedno necápu myli v polsku a japonsku a v čecháchne to bych se na to koukla tak že jdem do toho ne?? jak říkala moje babička to bude dlouhý boj ale mi ho vyhrajeme *1*
    • Re: do toho a všichni

Já sem se dívala na forum na lide.cz a tam jedna holčina psala že psala do brava a čeká až jí napíšou *3*

ahoooj...ja du s vama do toho!!!! *14* ...musi prece prijet!!!..

máš pravdu za skoušku nic nedáme a když to neskusíme bude nás to pak mrzet ne?? já stopro du do toho
  • Ahoj

ahoj všichni
    prosím pošlitze us5 hlas v t-music chart na očku. Byli na 4. místě, ale teď klesli na 6. místo .Prosím pošlite sms ve tvaru HIT 6 na číslo 9001107 z Česka a nebo na 6663 ze Slovenska! Můžeš taky každý den hlasovat na webu T-music .Prosím pošlite aspoň jeden hlas....

(mrkni pls na www.katkaus5.blog.cz děkuju)
  • us5

ahojte vsichni FANS us5!!!..uz musime neco delat s tim aby US5 dojeli konecne i do ceska kdyz byli v Japonsku tak nechapu proc neprijedou i do ČR kdyz to maji hned ,,vedle" *14* ..ja bych kvuli nim snad i do te prahy prijela i kdyz sem z jizni moravy..proste sou uplne nej nej nej skupina na svete!!!.. *14* *14* ..co rikate??
  • www.janci12blog.blog.cz

Jseš Fanoušek US5??chceš aby přijely do ČR tak se podepiš na téhle PETICI za to aby přijely zde je Odkaz- http://www.petitionspot.com/petitio ns/us5incz
    nebo to najdeš na mém blogu!!!
    • Re: www.janci12blog.blog.cz

ahooj, četla jsem v bravu že mají namířeno tento rok zase do asie a možná do us5 ale o česku nepsali nic takže nic mno... *9* leda že by přijeli až příští rok *9* ...ale já bych tam jít nemohla tak *9* *9* a to mě fakt s*re *10* *10*
    • Re: www.janci12blog.blog.cz

vubec mi to nejde!!...kde se tam mam podepsat???..me se tam ukaze jakysi sloupec a newim co s tim...
  • co takhle

holky musíme vymysle jak nás zviditelnit aby us5 přijeli do čr jestli vás něco napadne tak mi napište na mejl ale prosím helpněte nám my si všechny přečtem a vybere me jich pár a ty uskutečníme doufám že se vy skvělé faninky us5 přidáte a tím pomůžete tak pište dík
    • Re: co takhle

ahoooj...co si predstavujes pod tim ze se musime zviditelnit??..napis treba co mam udelat a ja rada pomuzu kdyz je to pro nase us5 ktere mame taak radi!!..prosim napis ..musime s tim neco udelat aby prijeli!! *5*
      • Re: Re: co takhle

právě já chci od vás pomoct s nakim návrhem
  • ježiš

heledte souhla sím stím že by se tu mělo psát o us5 jako o celku když chcete furt psát kdo se vám víc líbí děte si na osobu tady to je skupina a skvěla jo a ještě jedna věc sere mě to že furt někdo napadá vincenta tady nebo na blogách je to hnusný já to na svim blogu zakázala protože to už bylo hrozný furt : ten novej je fakt hnusnej a je to debil mikel byl lepší. heled te tady nejde o to jak vince vipadá ale jak zpívá a to skvěle a mikel odešel sám od sebe a já vím že se prosadí ako skvělej solista bude bombovej ale us5 jsou us5 a když jsou takhle štastný tak jako opravdový faninky máme být štastné i my tak to zvašte a vem te si k srdíčku a napište mi na mejl jak se dá s klukama spojit dík us5 maj ty nej faninky mám vás ráda *4* *4*
    • Re: ježiš

No,konečně se tu objevil někdo rozumnější,který má na téma us5 podobný názor jako já!!!Jen tak dále,nebo se tady z toho bordelu zblázním!!!Už mě nebaví číst pořád do kola lovinkuju Richienečka atd.....!!Je to jedna skupina,nezapomínejte na to!!!Nejde o vzhled,ale o talent!!!A o takové věci!!Tak už to konečně pochopte! *5*
      • Re: Re: ježiš

s tím 100% souhlasím protože to mě taky štve já když chci psát něco jako chris je krásnej tak jdu na osobu jo a s tim talenten souhlasím tady nejde vážně holky o ksicht já bych us5 poslouchala i kdyby byly nejhnusnější na světě protože se mi líbí jejich druh hudby podání jejich konzíky prostě všechno a něco vám povím já je mám ráda jací jsou a ne jakej maj obličej čusík
  • us5

chris je nej kluk z kapely je sladkej a ma takovy krasny usmev a nadherny vasely oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit