Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koncert

hele lidišky kdy budou mít tyhle nejjúžasnější kluci *14* koncert u nás ???? *7* strááášně se na ně tešim!!!
  • blbci

Us5 jsou ta nejlepsi skupina na svete!! A nikde sem nevidela, ze by nekdo nekoho nutil je poslouchat!! jestli se vam nelibej tak je neposlouchejte nikdo vam je necpe!! tohle je forum pro fanousk ya proto jestli se vam nelibi tak sem raci nepiste, protoz ese vas nikdo na vas nazor neptal!!!!my vam taky nerikame ze jsou TH buzny.... protoze to nemame za potreby ale vy zjevne jo rekla bych ze jenom uboze zavidite, ze jsou kluci hezci nez vi, ze umej zkvele zpivat a dokonale tancit!!! *10* *14*
    • Re: blbci

ty jo smekam, dobre si to vystihla *1* i kdyz tedy fakt ani ja moc US5 nemusim ale nic proti nim nemam, takze muj nazor a muzete pokracovat ve fanklubu *3* *4*
    • chris

ty mas jedina pravdu,me se taky libej hlavne chris watrin. *14* *14* *4* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *14* *14*
      • Re: chris

Chris je važně Krasny z US5 se mi líby nejvíc ale jinak jsou všichni pěkní *8* *3*

Mě se nejíc líbí asi taky Chris, ale taky Richie a Izzy... Škoda ale že odešel Mikel, že?
        • Re: Re: chris

jo, Mikel byl můj miláček a svým odchodem mi zlomil srdce, ale koneckonců to není důvod zanevřít na kluky, protože jsou stejně best!

Chris je můůůůůj!!!! On je tak rozkošnej...klásnej...no prostě tak úžasnej, že se to ani nedá popsat slovy... *14* *14*
  • izzy

víte to že ve skupině jsou 3 chrisove *7* CHris ,Richie ,Izzy víte to *8*
    • Re: izzy

dávno...oni maj takový jen přezdívky...
      Richie: Christopher Richard Stringini
      Izzy: Christopher Gallegos
      Chris: Christopher Watrin
      • Re: Re: izzy

Izzy není christopher přečti si nějaký jeho dotazník a pak se dozvíš že je Izzy a ne chris nevím kdes na to přišla *7*
        • Re: Re: Re: izzy

jo v dotazniku pise IZZY ale on je christopher!!!!!...oni vsichni pouzivaji prezdivky a pisou je ale izzy je christopher!!.. *13*
      • Re: Re: izzy

fakt tam jsou 3 chrisové?? jsou jenom dva ne?? Richie a Chris
        • Re: izzy

ahooj...ja jsem si myslela taky ze jsou jenom 2...chris a richie ale i izzy je christopher... *1*
  • sou to bu.zny

sou to buz.ny co vic dodat, je to parta teplejch mekejšů -> rozkopat jim rypak je malo, aby se me ulevilo *10*
    • Re: sou to bu.zny

Toto je jen pro FANs US5!!!! A ne pro ANTI-FANs ty tupče!!! A oni nejdou žádný BU.ZNY!!!!! *16* Oni jsou nej!!!! *1*
      • Re: Re: sou to bu.zny

to víš jak,že to nejsou buzny? *1*
  • Usíci

US5 JE NEJ SKUPINA NA SVĚTĚ SEM DO NICH ÚPLNĚ HOTOVÁ *14* MAJÍ SUPER PÍSNIČKY SOU GOOD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • US5

US5 jsou prostě nejlepší skupina..mají moc moc hezký písničky a navím jsou hrozně moc sladký všichni!!!!!!!!!!!!!
    *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: US5

jdi se vysrat pííííčo *8* *15*

Souhlas *3*

Sou to hovada nejde je poslouchat a ty jejich xichty *5* *15* je to fakt brutus ale nechapu nektere lidi *4* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: ****

Závist neni dobra vlastnost *1* *1*
  • katka

us5 je nej *14* ale ten co tam je tet novej je bleeeeee *1* nejlepší je jak tancuji a taky byl nejkrásnejší mikel *3* *3* *4*
    • Re: katka

*1* *1*
  • pozdrav neumím anglicky

Hello US5 jak se máte já moc neumím anglicky(I am not good English)teprve se učím anglicky ale moc mě to nejde.chtěla sem vám říct že já a moje ségra jsme vaše největší fanynky a moc by sme byli rádi kdyby ste přijeli do české Republiky a udělaly tady koncer moc se nám líbý vaše poslední písnička posloucháme ji furt a já i v noci.ikdyby mě to mělo zabít musím si sehnat vaše podpisi a fotky a proložte si to nějak nevím jak ale vy to vzládnete. tak mě napištze prosím třeba dopis na tuto adresu-jitka lukášová plitní 39 Brno 2 psč-60200 a je mi 11 let *1* *1* *3* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *5* *5* *4* *4* *15* *15* *8* *8*
    • Re: pozdrav neumím anglicky

Jsi dobrá *3* *14*
  • US5

US5 is best band !!!
    I love US5 !!!
    Ich liebe US5!!!!
    I love you Richie !!!
    Ich liebe dich Richie !!! *14* *8*

Me too *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit